Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal siyah saçlarım kızıl bakır olur mu?

Kevser86

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
94
50
38
Merhaba hanımlar saçlarım gür ama ince telli bu yüzden pek sağlıklı sayılmazlar boyatmak istiyorum 29 yaşındayım hiç akım yok değişiklik olsun diye boyatmak istiyorum pişman olur muyum diye bir türlü karar veremiyorum var mı daha önce hiç saçını boyatmayıp boyatınca pişman olan ?
Ayrıca saçlarım koyu siyah ,bakır kızıl bir renk istiyorum kuaföre mi gideyim evde mi boyayım ?kaşlarım da gözlerim de siyah buğday tenliyim hafif al yanaklıyım bu renk gider mi sizce ? Kaşlarımın sırıtmasını istemiyorum onları boyamayı düşünmüyorum

neguzel hic boya surulmemis saclariniz var,ben olsam boyatmazdim ki boyatmiyorum..hatta dogumdan sonra beyazlarim cikti aralarda,onlar uzadikca kesiyorum :KK45:

Merhaba hanımlar saçlarım gür ama ince telli bu yüzden pek sağlıklı sayılmazlar boyatmak istiyorum 29 yaşındayım hiç akım yok değişiklik olsun diye boyatmak istiyorum pişman olur muyum diye bir türlü karar veremiyorum var mı daha önce hiç saçını boyatmayıp boyatınca pişman olan ?
Ayrıca saçlarım koyu siyah ,bakır kızıl bir renk istiyorum kuaföre mi gideyim evde mi boyayım ?kaşlarım da gözlerim de siyah buğday tenliyim hafif al yanaklıyım bu renk gider mi sizce ? Kaşlarımın sırıtmasını istemiyorum onları boyamayı düşünmüyorum

her ne kadar boya beyazlatmaz deniliyorsa da beyazlamayı hızlandırıyor bence
ihtiyacın olmadan boyama derim
ama değişiklik istiyorsan diplere dokundurtmadan, gölge, ışıklandırma deneyebilirsin

sakın evde yapma
kızıl bakırı çok zor tutturuyor kuaför bile
kaliteli bir kuaförde yap ilk işlemi

neguzel hic boya surulmemis saclariniz var,ben olsam boyatmazdim ki boyatmiyorum..hatta dogumdan sonra beyazlarim cikti aralarda,onlar uzadikca kesiyorum :KK45:

Maşallah size de kendinizle barışık olduğunuz için :KK66:
Aslında eşim de ailem de çok seviyor saçımı ilk görenler boyalı sanacak kadar siyah ama işte değişiklik yapmak istiyorum eşime farklı görünmek ... Nasıl karar vereceğim acaba :KK66:)

her ne kadar boya beyazlatmaz deniliyorsa da beyazlamayı hızlandırıyor bence
ihtiyacın olmadan boyama derim
ama değişiklik istiyorsan diplere dokundurtmadan, gölge, ışıklandırma deneyebilirsin

sakın evde yapma
kızıl bakırı çok zor tutturuyor kuaför bile
kaliteli bir kuaförde yap ilk işlemi

Tavsiyeniz için teşekkür ederim çevremde ki çoğu kişi aklar konusunda sizin gibi düşünüyor en azından tecrübeleri bu yönde olmuş balyaj röfle ben de düşündüm ama siyah saça ne renk gider ki çok model görmedim nette araştırdığımda

Tavsiyeniz için teşekkür ederim çevremde ki çoğu kişi aklar konusunda sizin gibi düşünüyor en azından tecrübeleri bu yönde olmuş balyaj röfle ben de düşündüm ama siyah saça ne renk gider ki çok model görmedim nette araştırdığımda

Bence illa değişiklik istiyorsanız doğallanıgını cok bozmadan uçlarına aralarına falan ışıltı attırın. Ve daha önce madem boyamadınız evde kendiniz denemeyin. Üstelik siyahdan kızıl bakıra geçmek kolay değil evde siz yapamazsınız bence.

Ben olsam asla boyamazdim, dogal siyah sacini bozma derim.
bu arada baska renk de dusunsen bozma dogalligini derdim ama esmerlere kizil saci da yakistiramiyorum bu da dip not olsun :KK51:

Değişiklik istiyorsan boyat ama bence kızıl bakırı iyi düşün sonra o kızıllıktan bakırlıktan kurtulmak çok zor oluyor.

Bence illa değişiklik istiyorsanız doğallanıgını cok bozmadan uçlarına aralarına falan ışıltı attırın. Ve daha önce madem boyamadınız evde kendiniz denemeyin. Üstelik siyahdan kızıl bakıra geçmek kolay değil evde siz yapamazsınız bence.

Siyaha yakıştıramadığım için cesaret edemiyorum uç uygulamalara ama haklısınız saçlarım bozulmadan bir değişiklik elde etmiş olurum öneriniz için teşekkür ederim

benim saçlarım da doğal siyah ve artık sıkıldığım bir dönem uçlarına kızıl yaptırmıştım. Tabi kızıl sürekli boya isteyen bir renk, 3 hafta sonra bakıyorsun turuncumsu olmuş. Sürekli boya boya derken sıkılıp tekrar siyah yaptım ama sürekli alttan kızıllık çıktı, sürekli boyadım saçlarım yıprandı, derken beyazlarım çıktı. Ayrıca hiç de yakışmamıştı, siyah saç ve kaşlı olanlara kızıl-bakır olmuyor. Kızıllık daha beyaz ten, açık renk kaşlar istiyor bence. Şimdi yine beyazlarım yüzünde siyaha boyuyorum. ama eskisi gibi sağlıklı değiller.

Öyle mi oluyor cidden bu kısmını hiç düşünmemiştim çok sağolun zaten saçlarım çok zor uzuyor

evet bende kumral tonları istiyordum ama saçlarımdaki kızıllıktan kurtulamadım kısacık kestirdim şimdi kürlerle uzatmaya çalışıyorum kızıllık yapıştı kaldı bir daha asla istemem şahsen o yüzden iyi düşün

Ben olsam asla boyamazdim, dogal siyah sacini bozma derim.
bu arada baska renk de dusunsen bozma dogalligini derdim ama esmerlere kizil saci da yakistiramiyorum bu da dip not olsun :KK51:
Ben de düşünmüyordum ama değişiklik isteği dürtüyor :KK66:) ten konusunda esmer sayılmam tesettürlüyüm saçımı görenler siyah olmasına şaşırıyor hoş ben de kaş göz rengi ortada diye düşündüğümden ben de onlara şaşırıyorum :) yani diyeceğim o ki bana fena durmaz gibi geliyor ama beyaz tenlilere bu tonları daha çok yakıştırıyorum ben de siz de haklısınız

benim saçlarım da doğal siyah ve artık sıkıldığım bir dönem uçlarına kızıl yaptırmıştım. Tabi kızıl sürekli boya isteyen bir renk, 3 hafta sonra bakıyorsun turuncumsu olmuş. Sürekli boya boya derken sıkılıp tekrar siyah yaptım ama sürekli alttan kızıllık çıktı, sürekli boyadım saçlarım yıprandı, derken beyazlarım çıktı. Ayrıca hiç de yakışmamıştı, siyah saç ve kaşlı olanlara kızıl-bakır olmuyor. Kızıllık daha beyaz ten, açık renk kaşlar istiyor bence. Şimdi yine beyazlarım yüzünde siyaha boyuyorum. ama eskisi gibi sağlıklı değiller.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu sanırım vazgeçtim tüm bu tecrübelerinizden sonra sağolun

bunun daha bakırını da yapabiliyorlar bildiğim kadarıyla
sac-uclarina-balyaj-renk-modelleri-33.jpg

teşekkür ederim yorumunuzdan sonra gözattım normal boyadan daha hoş gelmeye başladı bu modeller gözüme benim saçlarım bundan oldukça koyu umarım yakışan bir ton bulurun
evde yaparım diyorsanız saçlarınızın uçlarını krepe yapın ara ara tutam şeklinde 5 numara tonunda kızıl değilde çikolata kahve boyayabilirsiniz bu biraz kızıllık barındırıyor hem çok sırıtmaz hemde güzel durur

X