Bebek Beslenmesi doğal ürünler fikir lütfeeen =))

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Eceee1976

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
3
0
1
48
Arkadaşlar merhaba,

Çocuğumu son zamanlarda doğal gıdalarla beslemeye önem verdim ama bu konuda ürünleri nereden
bulacağım konusunda bir fikrim yok . En azından makarna yerine erişte,kuskus ,paketli bal yerine doğal bal,pekmez ,
bir çok türk yemeğinde kullanılan salçayı nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz ?Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Şimdiden çok teşekkürler

Makarna lütfen diye bir siteyi çok tavsiye ediyorlar doğal ürünler için. ben alışveriş yapmadım hiç ama yapanlar memnundu. Bir bakın isterseniz.

Arkadaşlar merhaba,

Çocuğumu son zamanlarda doğal gıdalarla beslemeye önem verdim ama bu konuda ürünleri nereden
bulacağım konusunda bir fikrim yok . En azından makarna yerine erişte,kuskus ,paketli bal yerine doğal bal,pekmez ,
bir çok türk yemeğinde kullanılan salçayı nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz ?Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Şimdiden çok teşekkürler
Merhaba makarnalütfen sitesini kesinlikle tavsiye ederim.Ben sürekli ordann alıyorum çok çok memnunum elim ayagım oldu benim diyebilirim.:)

Back
X