doğal yumurtlama ile tüp bebek

selam kader arkadaşlarım aranız da bu yöntemle tüp bebek yaptıran varmıopuyorumnanaktan

merhaba canm.bende bu haziranın sonunda tup bebek yaptıracam.dr.banada iğne vermedi.bir tane doğum kontrol hapı verdi.adetin 1.gunu içip 17.gunu gidecem.kastettiğin bu mu acaba.benim de yumurta rezervlerim cok azalmış ,ondan mı acaba.bende ilk kez bu yöntemle tup bebek duydum.hakkımızda hayırlısı artık.sendeki problem neydi acaba neden bu yontemi secti dr.un?beni bu konuda aydınlatırsan mutlu olurum.kafam cok karışık çünkü.

doktorun bana söylediği yumurtaların kalitesi iyi alıyoruz embiryolar çok iyi ama olmuyor bizim verdiğimiz ilaçlar zarar veriyor olabilir buyüzden ilaçsız denicez dedi sana ilaç verllecektir doğum kontrol hapın dan sonra bende kullandım obitince yada ikitane kala ilaçlara başlıcaksın mutemelen bol şanslar canım allah hepimizin yardımcısı olsun

doktorun bana söylediği yumurtaların kalitesi iyi alıyoruz embiryolar çok iyi ama olmuyor bizim verdiğimiz ilaçlar zarar veriyor olabilir buyüzden ilaçsız denicez dedi sana ilaç verllecektir doğum kontrol hapın dan sonra bende kullandım obitince yada ikitane kala ilaçlara başlıcaksın mutemelen bol şanslar canım allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba canım, kaçıncı denemedn sonra böyle bir kanaate vardı doktorun? nasıl gerçekleşiyor işlem? başladın mı tedaviye?

merhabalar dördüncü deneme ikincide hamile kaldım üç aylık ken bebeğimin öldüğünü söylediler çok kötü bir gündü bu haberi doğum günümde aldım

merhaba canım, biz de normal yolla bebeğimiz olmayacağını öğrendiğimiz an o şoku yaşarken eltim arayıp hamile olduğunu haber vermişti ağlayarak, bazı şeyle üstüste gelebiliyor hayatta, seninki de çok kötü bir tesadüf ve derin bir acı evladını kaybetmek.. Rabbim yüzünü güldürecek senin de, hepimizin de inşallah... benim de üçüncü denemem olcak, yaz sonu düşünüyoruz. bu konuyu hep düsünmüstüm o yüzden meraklandım ve sordum canım.. tedavi sürecin hakkında bilgi verirsen pek çok kisiye ışık olcaktır.. sevgiler...

çok teşşekürler bu siteye kaydolduğum dan bu yana kendimi daha iyi hissediyorum daha önceleri saki böyle şeyleri tek ben yaşıyorum gibi gelirdi çünkü etrafım da böyle sıkıntılar yaşayan yokherkez normal yollardan hamile kalıyor ve doğuruyor bizim de yüzümüzü güldürücek tir inşallah allaha sığınıyoruz çok öpüyorum

herkese merhaba... benim de kafama takılan bir konu var... tüp bebek tedavisine başlayacağım... doktorum ymurtalıklarımın çok iyi olduğunu ve çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi... benim aklıma takılmıştı bu konu... ilaç vermeden toplama işlemi yapma ihtimalleri varmı diye...

bana bir doktor bunu teklif etse cok sevinerek kabul ederdim bence cok daha saglikli bir ayda normal bir kadin bir ya da en fazla iki yumurta uretebiliyor demekki bu isin oluru bu. bu dogal surecin disina bu kadar cikip yirmi yumurta elde etmek cilginlik ama iste Allah boyle de nasip ediyor anne olmayi. muhtemelen cok ilerde tup bebek sadece birkac yumurtayla yapilcaktir. cok bilinmiyor denemek belki basta garip gelebilir ama dogalinin bu oldugunu dusunmek pozitif bakmanizi saglayacaktir. Insallah guzel sonuclanir ve bize de morel olur.
bir de su var ondan fazla da yumurta elde edilse sonucta kaliteli olanlar kac taneki???

kesinlikle katılıyorum... bildiğim kadarılya ilaçlar çok ağrı yapıyormuş... yumurtalık gereğinden fazla uyarıldığı için... ben de istemiyorum zaten ilaçla tedavi ama dr um isterse dicek bişey yok tabi... kalitesine gelince değişiyormuş canım... aynı kadının bir denemede hepsi iyi iken bir sonraki denemede hepsi kötü çıkabiliyormuş...

merhaba canm.bana doğum kontrol hapı verdi.ancak adetın 1.gunu içp 17.gunu gıdecem.o yuzden merak ettim.bana uygulanan ilaçsız tup bebek tedavisimi.ilac kullanmak istemiyorum.hepimiz için insallah en guzeli olur.

arkadaslar herkes hormanlari baskilanarak baslar bu da ya igneyle ya da dogum kontrol hapiyla amac vucudun hormon kontorolunu doktorun kontrol etmesi icin onlar baskiliyorlar sonrada yumurtalayasiniz diye hormon ilaclari vericekler yani igneleriniz baslayacak. kisacasi sizinkisi ilacsiz degil, normal bir tup bebek sureci farkli olsaydi doktorunuz en basta soylerdi cunku ilacsizi zaten su an tipta yeni denenen bir surec.

doktorlar isi garantiye almak için bi sürü yumurta elde etmek istiyorlar, tek yumurtaya kalmak istemiyorlar çünkü oluşsa bile kaliteli mi bilmiyorlar alacakları o tek yumurta da... ayrıca dondurulma islemi de var ki bu da yeni denemelere kapı aralıyor.. mantıklı açıklamasının bu olduğunu hepimiz biliyoruz ancak ilaçla zoraki yapılmış yumurtalar değil mi bunlar, benim de hep aklıma o takılıyordu, kendiliğinden olanı belki daha iyi tutunur diye... ancak maliyet nasıl olur acaba? arkadaşımız bizi aydınlatırsa tedavi süreci hakkında, herşey netlesecek ve belki de bizlere de umut olacak.. kim ister ki onca hormon girsin vücuduna ve bunun gelecek zamanda etkilerinin ne olacağını kestiremiyoruz dahi :(

selam veroj cum doktorun sana ilaç uygulaması yapıcak şuan yumurtalarını baskılıyor daha sonra kendi kontrolünde yurta takıp edilecek ilaçlarla daha öncki demelerimde bende kullandım inşallah sonucu güzel olur

merhaba kızlar,

başarısız bir tüp bebek denemem var. doktorumun dediğine göre yaşımın 33 olmasına rağmen az sayısda yumurtam var ve kalitesiz yumurtalarım. 9 taneden 3 döllendi 1 si devam edebildi. oda tutumadı maalesef. 2. deneme için görüşmeye gittiğimizde ya ilaçları değiştiririz dedi ki öncelikle bunu kullanıyorlarmış. oda tutmaz ise doğal yumurtlama (naturel siklus) ile deneyebiliriz dedi.çünkü verdikleri iğneler kalite üstünde etki yapabiliyormuş. eşimle aklımıza yattı bizimde. şu an yumurta kalitesi için doktorumun verdiğim ace selenyum - ve co enzim kullanıyorum. bir kaç ay sonra bende deneyebilirim. tabi bununda kaliteli olacağı anlamına gelmiyor ama şansımızı bir de böyle denemek istiyorum.

maliyeti çok cüzüzi olduğunu söylediler evt senin dediğin doğru çünkü doktorun bana söylediği belki yumurtaların kalitesini azaltıyor olabiliriz

maliyeti aynı kızlar, sadece ilaçlara para vermiyorsun.ilaç kullanmadığın için . merkez normal ücretini alıyor senden. ben 2,750 + ilaçlar olarak anlaşmıştım ilk deneme de . doğal yumurtlama içinde 2. denememiz olduğu için 2,500 ğa düştüler.

aynen bana söylediği de bu ayrıca sen üzülme çok yumurta alınsada olmayınca olmuyor ben de ontane döllenmişti ama elde var sıfır bende buyöntemle ekimde başlıcam doktorum ilkinden en az üç ay geçsin diyor

benim güya kaliteli diyorlar ama olmuyor olmuyor... biz tek transfer yaptırıyoruz, dondurulmus 3 embriyom daha var... sans taze embriyoya göre daha düşükmüs dondurulmusta, doktorum tutmama sebebini sadece sansa bağlıyo daha doğrusu sanssızlığa :( doğal siklusta taze embriyo ile mi denesem bu dahakini diye düşündüm bi an bende...

burda o kadar mucize şeyler okuyoruz ki , o yüzden umutsuzluğa kapılmayın . olumlu düşünün olumlu olsun kızlar.

Back
X