doğal yumurtlama ile tüp bebek

merhabalar bunu doktorun sana önerdiği zaman tabiki düşünürsün ama anladığım kadarıyla öyle bir öneri yok bana bu yapıldı fakan kafam okadar karışık ki anlatamam bununu deneyen yok galiba henüz kimseden den bu yöntemle yaptırdım diye duymadım ve okumadım

selam veroj cum doktorun sana ilaç uygulaması yapıcak şuan yumurtalarını baskılıyor daha sonra kendi kontrolünde yurta takıp edilecek ilaçlarla daha öncki demelerimde bende kullandım inşallah sonucu güzel olur

gunaydın canım.bana uygulanan okuduğum tup bebek işlemlerinden farklı olduğu için kafama takıldı.dr.umlada daha ayrıntılı konuşamadık.gidince detaylı konuşacam.cevap yazdığın içinde sagol canım.birazda olsa rahatladım.demek inşallah hepimiz için en hayırlısı ve en guzeli olur.ki bu şekildede yapılıyor.

tseycim evet yeni yeni uygulaniyor basarisiz denemelerde doktorlar verilen ilaclartan vucudun hoslanmadigini o yuzden embroyonun tutunamadigini dusunuyorlar zaten sana da boyle aciklamislardi. sonucta kimseye neden yapilmiyor diye dusunmemelisin. bence doktorun ya da merkezin paranin pesinde olmak yerine anne olmani amaclamiski bunu denemeyi goze almislar tek sorun bizler maddi olarak da cok yipraniyoruz bu surecte; bir de bunu deneyelim gucunu maddi olarak da bulamiyoruz.yalniz yabanci sitelerde bu dogal siklusla tup bebek cok yer aliyor ve ilerde tup bebegin bu kadar hormon takviyesiyle yapilmamasi hedefleniyor muhtemelki bes yil sonra kadinlara cok az bir hormonla tup bebek yapilcak sanki. yalniz sadece ilac masrafi degil labratuvar parasinin da cok daha dusuk olacagini okumustum sonucta ne toplama ne de dollenmede bircok yumurta olmayacak.
Insallah senin icin en guzel yol bu olacaktir ve bebegine saglikla kavusacaksindir. gonlunu ferah tutmaya calis.

çok teşekkür ler özlemcim bu yazdıkların beni ve benim gibi kafası akarışık olan kişilere morel olmuştur umarım rabibim hepimize hayırlı ve sağlık lı bebekler nasibetsin

canim turkiyede de bak sana doktorunun onerildigi gb yapiliyor aslinda ama internete daha gec dusuyor bu bilgiler. yani oyle yapilmayan ya da daha cok yeni konusulan gelismeler degil bunlar o acidan ustunde denendigini sakin dusunme diye yazdim bunlari. eger boyle yapilirsa tedavin sayende bircok kadin burda ayrintilariyla ogrenicek ve belki bircok kisiye umut olucak.

selam özlem cim bundan herkez emin olabir herşeyi ayrıntılarıyla yazıcam tanıdığım diğer doktorlara da sordum bu yöntemi daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar bugün beni önceki dadın doğum doktoruma sordum şans eşit sayıla bilir diyor ama önce normal tüp bebek deneniyormuş daha çok yumurta alabilmek için

Back
X