Doğalgaz sayacına mühür taktılar, zor durumdayızz.

Mühürü sökmeniz büyük cezai yaptırım gerekiyor. Diyelim ki inat ettiniz mührü söktünüz 8 metreküpe kadar cezası yok fazlası ise of diyorum ama mühürü söktüğünüz için her türlü zan altında olacaksınız hatta adli makamlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Yani sizin için büyük cezai yaptırım içerir. Ayak diremek yerine adamların dediğini yapsanız ?

Vallahi billahi anlamiyorum su ulkem insanini. Eger adam muhurlemeseydi de allah korusun siz yokken evde bir yakininiz olseydi bu sefer cikip birada ihmal var, dogalgaz gorevlisi geldigi halde muhurlemedi filancam oldu diyecektiniz. Sahsen ben boyle bir ihmalde her seyi yaparim pesini birakmam. Yillar once arkadasimi kaybettim ben bu ihmal yuzunden. Simdi cikmis dugunumuz vardi 16 gun daha idare ederdik diyorsunuz. Senet mi imzaladiniz olumle 16 gun gelmemesi uzerine? O 16 gunde ya hepiniz olseydiniz. Adamin gorevi o, adama ne sizin dugununuzden. Su ulkede meslegini yapsan suc yapmasan suc vallahi. Muhuru bozmanin suc oldugunu biliyorsunuz, bile bile bozun bakalim neler oluyor.

Düğüne yakın bu çok zor gerçekten ve babanemde biraz pintilik var sırf bu yüzden sökmek istiyoruz. Yoksa rahat rahat orayı kullanmayı çok isterdik.

Yaptırana kadar doğalgaz faturanıza yardım edelim derseniz gönül rahatlığıyla kullanırsınız bir şey demezler diye düşünüyorum.

Sökmek en son çözüm bile olamaz
Borç harç edinin hayati önemi var denmiş daha ne denmesi lazım

Herşeyde bir hayır vardır belki Rabbim sizi olası bir kazadan ve ölümden korudu.

Bence şansınızı zorlamayın bunu hayra yorun.

Taksitli kombi veren yerler var, araştırın iyice.

Bir de herşeyin illaki başka bir çözümü vardır :KK66:

5,6 bin duğun ustu cıkarmak zor tabı ama sökmeyin kesinlikle o aparatı eger d.gaz kontrole gelırde gorurse sokuldugunu cezasını yazar mutlaka.kombıyı taksıtlı alabılırsınız evın kırılmasıda eger boruların tamamnı dısardan gezdırrırsenız estetık olmaz gercı ama ucuz olur yer kırılma derdı olmaz.hem d.gaz sobası olan evlerde zaten banyo suyu ısıtmıyorkı yanı çeşmeden sıcak almak ıcın ayrıca bir termosifon yada sofben olmalı o zaman bır elektrık sobası + elektrıklı aygazla işinizi görebilirsiniz 200 tl ye falan mal olur

Dünden beri çok kötüyüm ya annem eve kombi taktırırsak bu evden çıkamayacağımız için taşınmak istiyo. Çünkü babanemleri sevmiyo yıllarca çok üzdüler annemi. Ev arayışına girdik daha da sarpa sardı işler zaten maddiyat kötü napıcaz ya :KK42:

Zor durum allah yardm etsn. Bi kısmını yaptıralım filan deyup ortayolu bulmaya çalıssaydınız keske.

Vallahi billahi anlamiyorum su ulkem insanini. Eger adam muhurlemeseydi de allah korusun siz yokken evde bir yakininiz olseydi bu sefer cikip birada ihmal var, dogalgaz gorevlisi geldigi halde muhurlemedi filancam oldu diyecektiniz. Sahsen ben boyle bir ihmalde her seyi yaparim pesini birakmam. Yillar once arkadasimi kaybettim ben bu ihmal yuzunden. Simdi cikmis dugunumuz vardi 16 gun daha idare ederdik diyorsunuz. Senet mi imzaladiniz olumle 16 gun gelmemesi uzerine? O 16 gunde ya hepiniz olseydiniz. Adamin gorevi o, adama ne sizin dugununuzden. Su ulkede meslegini yapsan suc yapmasan suc vallahi. Muhuru bozmanin suc oldugunu biliyorsunuz, bile bile bozun bakalim neler oluyor.
+1

Ev patlasa havaya ucsa daha mi iyi? Yani bu teknikerler keyfinden yapmiyo bu uygulamalari. Ne yaptirin diyosa yaptirin

Konuyu okurken acaba Ankarada mı diye aklımdan geçirdim ki öyleymiş..
Sanırım bacalarda bağlantı hatası var.Olmadık bir zamanda baca tütüp içeriye doğalgaz sızma tehlikesi var.Direk ölüm..
Nedense Ankara'da çok oluyor bu..Şaşılacak şey ama çok doğru bir müdahale yapmışlar.
Sakın o mührü kırmayın,anlıyorum çok zor durumdasınız arkadaşım ama emin ol vardır bunda bir hayır.
Arkadaşlar güzel öneriler getirmişler ısınma ve yemek için.Valla o babanenin tepesine binin biraz,kara günde yardım etsin biraz.Yarın öbür gün elden ayaktan düşünce sizden medet ummasını bilir.
Allah yardımcınız olsun

Back
X