Doğalgaz sayacına mühür taktılar, zor durumdayızz.

Şohbene veremediğiniz parayı igdaşa ceza olarak verirsiniz komşuya faturadan olayı mühür takıldı kafasına öre gidip açtı kullandığı 1300 tl ceza geldi. Hemen anlıyorlar orada sayaç işliyor.
Ya benim arkadaşım faturayı ödememiş yurtdışında olduğu için kesmişler gitmiş yatırmış, beklemiş mühürü açmaya gelen yok. kış günü, akşam vakti kendi açmış 3 sene önce 90 lira ödedi ki sizin ki çok daha ciddi mesele.

Bence risk almayın. Senelerdir olmaz olmaz olacağı tutar. Belki bir önlemdir bilemezsiniz.
Ufo kullanın fiyatını bilmiyorum ama.
Yemek içinde artık küçük yada büyük tüp...

Kızlar dedemin 2 evi var birinde biz oturuyoruz dairelerimiz karşılıklı. Doğalgaz aboneliği iki dairenin de dedemin üstüneydi. İhbar geldi bizim oturduğumuz evin aboneliği güncellenmesi gerekiyomuş. Babam da gitti aboneliği kendi üstüne aldı dün. Evimiz doğalgaz sobasıyla ısınıyo. Bugün de bi teknisyen geldi eviniz doğalgaz kullanımına uygun değil 2 baca var çelik değil şofben tehlikeli acilen hermatik taktırmazsanız ölürsünüz dedi gaz sayacına mühür takıp gitti. Yapma etme dedik 2hafta
sonra düğünüm var ne radyatör ne kombi
yaptıramayız şuan desek de dinlemedi.
Şimdi evde gaz yok yemek pişiremiyoruz
banyo yok ısınamıyoruz. Nişanlım mührü
sökmeye çalıştı nasıl sıktılarsa açılmadı.
Şimdi biz kendimiz birini çağırıp sayaçtaki
mührü kırdırsak bunun cezası ne olur
google da araştırdım hiçbişey yok. Bi akıl verin lütfen.
Basiniza bisey gelse bu sefer kurumu suclayacaksiniz madem oyle niye bize abonelik verdiler diye... Zaten once proje falan gerekiyo nasil olmus anlamadim, istanbuldami yasiyosunuz bilmiyorum ama igdas diger elektrik vs. Kurumlar gibi sadece acma kapama gibi cezalar degilde direk kacak kullanima tabi tutuyo muhur kirildiginda. simdi siz onu acarsaniz astari yuzunden pahaliya cikar, ne gerekiyosa yaptirip kurtulmak bu isin en mantiklisi.

Ufo ile ısının,cimri babaanneye biraz paranın ucunu gösterin (cimriler parayı sever bilinen gerçek) dedenizde yeme,duş vs ihtiyacınızı giderin.sayacı kırmak maddi manevi iş açar başınıza.

Sizin sağlığınız açısından devlet elinden geleni yapmış.
Testi kırılmadan önlem almışlar, alkışlanacak davranış.
Haftasonu fırtına geliyor ve tüm haber bültenleri bas bas bağırıyor, ölümlerin önüne geçmek için önlemleri sıralıyor.
Kısa süre elektrikli ısıtıcılarla idare edeceksiniz, düğün sonrasında da bilirkişilerin dediği şekilde yaptıracaksınız.
Başka çaresi yok arkadaşım, can bu şakaya gelmez.

Haklısınız karşıda idare etcez tüp filan da uğraşılcak şey değil korkarım ayrıca. Ank da oturuyorum prosedür aynı. Proje doğalgaz sobası takılırken çizildi ama tekrarlanması gerekiyomuş tabi.

16 yıldır oturuyoruz en azından 2 hafta daha idare edemezmiydi çok kötü oldu bu. Onu ordan çıkarmanın bi yolu olmalı.
Bunun 16 yili iki haftasi yok bigun oluverir durumun ciddiyetini neden kavramiyosunuz yillardir soba kullanipta bi gecede ölen insanlar var bu ulkede allah korusun suan sizinkide tam oyle bi zamanda olmuski ya keske daha once bi onlem alinsaydi cok masrafli biseymi peki

Bunun 16 yili iki haftasi yok bigun oluverir durumun ciddiyetini neden kavramiyosunuz yillardir soba kullanipta bi gecede ölen insanlar var bu ulkede allah korusun suan sizinkide tam oyle bi zamanda olmuski ya keske daha once bi onlem alinsaydi cok masrafli biseymi peki
Malesef radyatör borular kombi artı proje ücreti 5 6 bin tutuyo. Para sıkıntısı var üstelik zaman da yok. Bi süre idare etmek zorundayız.

Valla dugun oncesi evde cesedinizin bulunmasi tuyler urperten birsey. Muhur fekkine deginmiyorum bile. Babanizin ustune kamu davasi acilir, sicili bozulur. Avukat mahkeme derken astari yuzunu gecer haberiniz olsun

Kızlar dedemin 2 evi var birinde biz oturuyoruz dairelerimiz karşılıklı. Doğalgaz aboneliği iki dairenin de dedemin üstüneydi. İhbar geldi bizim oturduğumuz evin aboneliği güncellenmesi gerekiyomuş. Babam da gitti aboneliği kendi üstüne aldı dün. Evimiz doğalgaz sobasıyla ısınıyo. Bugün de bi teknisyen geldi eviniz doğalgaz kullanımına uygun değil 2 baca var çelik değil şofben tehlikeli acilen hermatik taktırmazsanız ölürsünüz dedi gaz sayacına mühür takıp gitti. Yapma etme dedik 2hafta
sonra düğünüm var ne radyatör ne kombi
yaptıramayız şuan desek de dinlemedi.
Şimdi evde gaz yok yemek pişiremiyoruz
banyo yok ısınamıyoruz. Nişanlım mührü
sökmeye çalıştı nasıl sıktılarsa açılmadı.
Şimdi biz kendimiz birini çağırıp sayaçtaki
mührü kırdırsak bunun cezası ne olur
google da araştırdım hiçbişey yok. Bi akıl verin lütfen.

Hanımefendi adam spor olsun diye mi mühürledi? "Ölebilirsiniz" demiş anlayamadınız heralde düğün telaşından??? Ölümmm?? Öldüğünüz zaman düğünde olmuyor,yemekte ,banyoda...

Zaten 16 senede 16 kere ölünmüyor birkere de oluyor ama konusahibi heralde anlayamıyor.16 sene olmaz yarın olur..olanlarda hergün ölmüyokar zaten

Mühür kırmak suç sakın kırmayın.Hapis cezasına kadar gidiyor.Benim eşim bilmem kaç sene evel önce mühür kırmışlar askere gitti mahkemesi olmuş iki defa ama adres değişikliğinden dolayı haberleri bile olmamış.Askerdeyken eşimi buldular mahkemeye çıkardılar hapis cezası alacak diye günlerce ağladım.Para cezasıyla yırttı ama ikinci bir olayda hapis cezası denmiş bu işler ciddi işler Allah korusun kırmayın lütfen
Bu mühür zamanında su parasını ödemedikleri için yapılmış bir mühür sizinki gibi değil yine de söylemek istedim.

Adam sizi dusunmus, tehlikeli demis, aslinda size cok buyuk bir iyilik yapmis.. lutfen artik dogalgazi hafife almayin yani.. tamam iki hafta ama daha guvenli bir sekilde gecireceksiniz bu iki haftayi birde bu yonden dusunun..

Hapis istemine kadar gidiyor mühür kırmak sakin yapma.bir arkadaşın başına geldi biliyorum.Arkadaş kendi yapmadığını ispatladı halde dava temyiz de yani karşı fia kazanırsa eyvah eyvah

onlar taksın siz sökün ne güzel
ölünce ne yapacaksınız
babanız pinti ise o cezayıda ödemez birde zaten onu söksenizde gaz akışını sağlansa ölseniz ne olacak düğün filan yalan olur

Kötü olmuş ama mührü sökmeye kalkmayın, tabi ki cezası vardır bunun.
Sonra cezanız 5-6 binden daha ciddi olabilir, adam ölebilirsiniz demiş daha ne olsun.

Back
X