Doğalgaz tesisatı

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
Arkadaslar sorumu yanlış yere yaziyor olabilirim...icinde eşya olan evimize doğalgaz tesisatı döşenicek..ama sıvaaltı mobil tesisatmı yoksa boruların duvar boyundan geçtiği tesisatmı???kararsız kaldık...herikisinide kullanan arkadaşların yorumları nelerdir...

kesinlikle mobil tesisat biraz fazla pislik cıkıyor ugrastırıyor ama deger ama ben bıktım dısardaki borulardan hem tozu pisligi hemde görüntü rezalet bide düzgün yapılmassa eger köselere dogru düzgün esya bile yerlestirilemiyor.

Arkadaslar sorumu yanlış yere yaziyor olabilirim...icinde eşya olan evimize doğalgaz tesisatı döşenicek..ama sıvaaltı mobil tesisatmı yoksa boruların duvar boyundan geçtiği tesisatmı???kararsız kaldık...herikisinide kullanan arkadaşların yorumları nelerdir...

sıva üstü tesisat hiç iyi değil sürekli borular kirlenıyor tozlanıyor kim ığraşıcak onunla hemde çirkin gönürünoyr zaten artık sıva üstü tesisat kalmadı hep gizli tesisat yapıyorlar bizm kide öyle muteahhit öyle yapmış pğarkenin altından gidiyor borular hem de parkeler sıcak oluyor :1:

benim evimde de dışarıda o borular.. bi de benim anladığım onu muntazam yapabilen yok sanırım.. sinir edio beni gördükçe.. simetriden eser yok, yamuk yumukk. bak yine sinir oldum :kkk:

bizimde eşya varken yapıldı mutfak kırıldı çok pislik oldu ama geçiyo.bu birazda kaloriferlerin dağıldığı yer ile ilgili arkadaşlarımdan mutfak dolaplarının altından yaptıran oldu.bide köşe sayısı arttıkça daha çok gaz yakıyormuş su fazla dolandığı için mümkün olan en kısa yol demişlerdi biz yaptırırken

Back
X