- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Mrb biz doğalgaz abonesi olcaz, mutfaktaki camımıza kesik açılıp boru çıkarılacakmış. Fakat benim perdem bu bildiğiniz ofislerdeki perdeler varya ondan dolayısıyla strafor perde yani iple yukarı çekip indiriyoruz. Benim korkum perdeme zarar verirmi o boru? Perdemin daha kabarık mı durmasına neden olur? Kabarık durursa hiç hoş olmaz. Yanındaki diğer camın perdesiyle uyumsuz olur.Ayrıca gündüzleri perdemden o kötü boru görüntüsü görüncek. Off ya perdem boruya engelmi sizce?
ya canım o kesikden mi cıkıcak boru? benimde camında delik var ama havalandırma deliği o doğalgaz kaçagı için, ayrıca benim günşliğimde stor bi sıkıntı yok tatlım, kombinin üstünde bizim çıkış borusu sizinkide öyle olmasın, ya canım özür dilerim tam okumamısım o delikden çıkcak yazmıssın afedersn
Ah evt ya. Ben pek doğalgazdan anlamadığım için. Havalandırma deliği demişti ama ben boruda çıkacak sandım. Siz öyle diyorsanız öyledir.Yni boru başka yerden çıkabilir. Şimdi ben soruma hala tam cevap alamadım. Kafam karıştı. Benim perdenin resmini ekliyorum Acaba bu perdede o delik sorun olurmu?
Eki Görüntüle 469476
Eki Görüntüle 469478
Boru dolabin icinden gecip disari cikiyor
Camda olan havalandirma
Dedigim gibi simdiye kadar hic koca borunun camdan ciktigini gormedim
Yani jaluziye zararvermez
Eki Görüntüle 469476
Eki Görüntüle 469478
Boru dolabin icinden gecip disari cikiyor
Camda olan havalandirma
Dedigim gibi simdiye kadar hic koca borunun camdan ciktigini gormedim
Yani jaluziye zararvermez
Tatlım boru camdan cıkmaz , camı delecekler ve havalandırma olarak kullanılacak ayrıca o olmadan doğalgazınız kontrol sırasında farkedilip kullanıma açılmaz. doğal gaz bacaları duvardan çıkmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?