Doğalgazı olanlar bakabilirmi?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb biz doğalgaz abonesi olcaz, mutfaktaki camımıza kesik açılıp boru çıkarılacakmış. Fakat benim perdem bu bildiğiniz ofislerdeki perdeler varya ondan dolayısıyla strafor perde yani iple yukarı çekip indiriyoruz. Benim korkum perdeme zarar verirmi o boru? Perdemin daha kabarık mı durmasına neden olur? Kabarık durursa hiç hoş olmaz. Yanındaki diğer camın perdesiyle uyumsuz olur.Ayrıca gündüzleri perdemden o kötü boru görüntüsü görüncek. Off ya perdem boruya engelmi sizce?

ya canım o kesikden mi cıkıcak boru? benimde camında delik var ama havalandırma deliği o doğalgaz kaçagı için, ayrıca benim günşliğimde stor bi sıkıntı yok tatlım, kombinin üstünde bizim çıkış borusu sizinkide öyle olmasın, ya canım özür dilerim tam okumamısım o delikden çıkcak yazmıssın afedersn

Son düzenleme:

canım o borunun geçtiği yere perde gelmiyor zaten
perde ve boru aynı yerde duramaz
ben normal perde kullanıyorum
boruya gelen yer açık kalıyor
çünkü kombiden camın dışına kadar boru geliyor

Cami kesilen yer havalandirma olarak kullaniliyor
Boru baska yerden cikariliyor
Simdiye kadar hic camdan cikanini gormedim
Bizimkini sabah ceker gosteririm nasil oldugunu..

Ah evt ya. Ben pek doğalgazdan anlamadığım için. Havalandırma deliği demişti ama ben boruda çıkacak sandım. Siz öyle diyorsanız öyledir.Yni boru başka yerden çıkabilir. Şimdi ben soruma hala tam cevap alamadım. Kafam karıştı. Benim perdenin resmini ekliyorum Acaba bu perdede o delik sorun olurmu?

Eklentiler

• $_2012619154436[1].webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 569

Hayır sorun olmaz. Delik açıldıktan sonra oraya takılan bir şey var zaten. Perdeniz zarar görmez.

Boru çıkacaksa perde kullanamazsınız.
Havalandırma yapılacaksa sorun yok.
Balkonunuz varsa kombiyi balkona koyabilirsiniz, o zaman boru da dışarıda olur.

Son düzenleme:

Boru dolabin icinden gecip disari cikiyor
Camda olan havalandirma
Dedigim gibi simdiye kadar hic koca borunun camdan ciktigini gormedim
Yani jaluziye zararvermez

Eki Görüntüle 469476

Eki Görüntüle 469478

Boru dolabin icinden gecip disari cikiyor
Camda olan havalandirma
Dedigim gibi simdiye kadar hic koca borunun camdan ciktigini gormedim
Yani jaluziye zararvermez

Ahh cnm ya borunuz ne kadar kalınmş.Bu kadar kalın olursa çok dikkat çeker çünkü benim taktırcağım yerde dolapta yok. İyce sıkıntı ettim kendime. Eşim boruyu camdan çıkarcaklar dedi ve öyle olursa bizim jaluzi perde cama yapışık sayılır. Normal perde olsa sıkıntı yok arada mesafe olur ordan çıkartırsın. Ama inş dediğin gibidir Umarım havalandırma deliğidir o delik. Ama öyle olursada boru nerden çıkacak!?

Of ya o kadar okuyan var ama cevap veren yok. Doğalgazı olan sadece bi kaç kişi mi var yanii? İçime sıkıntı ettim balkona koyarım diyodum ama o da olmazmış çünkü kapalı balkon olmak zorundaymış. 1 ay sonra yaptırcaz ama çok taktım nasıl dayanırım o güne kadar?

Eğer kombi içeri monte edilmiş ise muhakkak boru çıkarılması gerek dışarıya... Ve bunun için genelde camı kesiyorlar... Maalesef dediğiniz gibi perdeniz jaluzi ise toplanır kenardan... ya enden kısaltmanız gerek ya da perdenizi değiştirmeniz...

Tatlım boru camdan cıkmaz , camı delecekler ve havalandırma olarak kullanılacak ayrıca o olmadan doğalgazınız kontrol sırasında farkedilip kullanıma açılmaz. doğal gaz bacaları duvardan çıkmaktadır.

canım benim o aspiratör borusu doğal gaz borusu kombinin arkasından cıkmıstır ancak binanın dışından görülebilir. içeriden göremezsiniz

Kombinin nerde olduğu da önemli sanırım... Bir arkadaşımın doğalgaz borusu camdan çıkmıştı mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…