Doğan bir güneşimiz daha var!!! Sırada ecem'in teskere eğlencesi var....

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..:52:

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..:16:

Aaaa canımm inanamıyorum demek evlendiniz, ne güzelll :16: :nazar:
Şafak saydığımız günleri hatırlıyorum da ne kadar da uzak geliyor o ilk günler...
Darısı başımıza artıkk :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:eceeeeeem kutlarım seni hayatım 460 günü bitirdin yaa o zor günleri atlattın darısı biz bekleyenlerin basına olsun daha 200 ü göremedim ben gözün aydın olsun canım çok mutlu ol inşallah allah sizi birbirinize bagıslasın :72::72::72::72::72::72::72::72:allah nazarlardan korusun gözümüz degmez inşallah yaa :nazar::nazar::52::52::52:

ececimm gözün aydınn ,darısı bir çırpıda başımıza inşallahh .. bundan sonra her şey gönlünüzde olsun inşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız...
Aminnn canım benim inşallah.
Darısı hepinizin başına:16:

Yaa di mi ama, ay yok ecem gittiydi de gidecekti de yok askeri gelecekti gelemedi fln derkeeeeennnnn..:52: teskere geldi kuzum yaa:16:
Allah size başka ayrılık göstermesin inşallahhhh, bu son ayrılığınız olur canım benim..
Artık sıra bize geliyor hayırlısıyla:24::32:
Tertoooommm darısı bizim başımıza artık, önümüz açılıyor, artık sıra bizdeeeeeee:52:

Amin canım benim son ayrılığımız olur inşallahhh.
Öyle böyle derken bitti gerçekten inanılır gibi değil ben şimdi sıramı sizlere bırakıyorum sıra sizde kuzu:52:

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..:52:

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..:16:
Amin inşallahh :69:
Canımmm hatırlıyorum senin şafak saydığın günleri maşallah evlisiniz artık ne güzel :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:eceeeeeem kutlarım seni hayatım 460 günü bitirdin yaa o zor günleri atlattın darısı biz bekleyenlerin basına olsun daha 200 ü göremedim ben gözün aydın olsun canım çok mutlu ol inşallah allah sizi birbirinize bagıslasın :72::72::72::72::72::72::72::72:allah nazarlardan korusun gözümüz degmez inşallah yaa :nazar::nazar::52::52::52:

Aminn tatlım çok teşekkür ederim inşallah sizde görüceksiniz bu günleri tez zamanda:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah:16::16:

Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss :16::16::nazar:

canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah:16::16:

Tatlımmm amin teşekkür ederim inşallah sizde depükleneceksiniz bitti bitecek sizinde :9::9:
Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss :16::16::nazar:

Ah canım darısı başınıza inşallah bir ay kaldı nerdeyse sizede :16:

Back
X