Doğan hastanesi Serdar Kayın'dan memnun musunuz?

_Marla_Singer_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
931
617
53
36
merhaba arkadaşlar. Ben normalde başka hastaneve dra gittim şimdiye kadar ama ailem küçükçekmecede yaşıyo ve hep duyduk dru orada. Bi de teyzemin kürtajını yapmıştı seneler evvel. Küçüktüm hatırlıyorum. Memnun kaldığını hala söyler. Benim durumum kasılmalarla ilgili. 23. Haftadan beri hareket edince kasılmam ağrım oluyo. Kendi drum normal, hayatına devam et diyo ama devam edersem kasılmadan uyuyamaz hale geliyorum. Artık drda hata bulmaya başladım. Serdar bey riskli gebeliklerde de öneriliyomuş okuduğum kadarıyla. Şu anda serdar dra devam edip bu konuda bana tavsiyede bulunacak var mı?

Uzun sure olmus yazali ama simdi gordum ve cevaplamak istedim.. Serdar bey cok yakin bir arkadasimin doktoruydu 3 senedir tum tedavi ve dogumunu yaptirdi arkadasim cok memnun ve ayrica cok seviyor serdar beyi.. Onun tavsiyesiyle bende hamile kaldigimi ogrenince kendisine gittim son derece guven verici ve sicak bir dr. Istedigin saatte istedigin soruyu sormak icin arayabilecek kadar yakinlik gisteriyor tavsiye ederim..

Kizlar doğan hastahanesi doğum fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi ben de 24 haftalik hamileyim bu hafta oraya baslamayi.dusunuyorum..

Back
X