Doğar doğmaz sünnet

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
5
96
Diğer
Arkadaşlar bu konuda bir bilginiz var mı bir erkek bebek bekliyorum ve çocuğumun sünnetini doğar doğmaz mı yoksa biraz büyüdükten sonra ileriki senelerde mi yaptırsam daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu konu hakkında doktorlar ne düşünüyor henüz bilmiyorum. Sizce hangisi daha iyi?

bizim doktorumuz doğar doğmaz önermediği için 3,5 aylıkken yaptırdık. iyiki yaptırmışım. kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ne açıdan faydası dokundu yani iyileşmesi kısa sürdü mü

ben cerraha falan yaptırmadım.
40 yıllık sünneetçi yaptı. evimize geldi. 13 dk. sürdü uyuşturma ve dikmesi dahil.

ilk iğne yapılırken biraz ağlar gibi oldu. hemen uyuştuğu için diğerlerini hissetmedi bile. güle oynaya sünnet oldu.

bezini normal bağladım. aynıı gece yüzüstü yatarak uyudu.

5 gün pansuman yaptım. 6. gün yıkandı

hiç bir sıkıntısı olmadı... en önemlisi çocuğum böyle bir travma yaşamayacak.

benim erkek kardeşim bundan 14 yıl önce özel bir hastanede sünnet oldu. doğduktan 2 hafta sonra gelin yapalım dediler. o zaman da şimdi de hiçbir sorunu yok. aklı ermeden yaptırmak çocuk için daha iyi diyorlar.

keşke ben de doğar doğmaz yaptırsaydım diyorum hep.
iyileşmesi çok çabuk oluyor, damalar daha ince olduğu için kanama da daha az oluyor.e çocuk farkında olmadığı için psikolojisi de etkilenmiyor.iyi yanları çok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…