doğar doğmaz sünnet

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
arkadaşlar erkek bebek bekliyorum doktora sormadım ama araştırdım ve duyduğum kadarıyla en sağlıklı ve hemen 1 günde iyleşebiliyormuşş sizlerden yaptıranlar varmı bebişinize sünnetini deneyimlerinizi yazarsanız sevinirm kasımda doğum hayırlısıyla

merhaba. ben doğduğunun ertesi günü aynı hastanede çocuk cerrahına yaptırdım. benim jinekoloğum da bu şekilde önermişti. bebeklerin sinir uçları daha gelişmediğinden acı çekmiyorlarmış. sünnet olup geldiğinde uyuyordu. ilaçlı mama mı ne vermişler uyuyorken kesmişler. bebek olunca narkoz da gerekmiyor. göbeğiyle aynı anda ilk 1 haftada iyileşti. bebek anlamadı bile. tavsiye ederim. sonra da ana sağlığındaki ebeler gören tüm çocuk doktorları hepsi çok iyi yapmışsınız dediler.

a çok sevindim canım teşekkürler bende hayırlısıyla doğunca dişünüyorum o zaman bez bağlamada falan sorun olmadımı peki?

kesinlikle öneriyorum başta nasıl olur bezlenirmi falan diye düşündüm ama inan hiç bi sorun çıkmadı bizim göbekten önce pipi iyileşti iyileşti derkende krem falan sürmeyi bıraktık şimdide oğlum olacak yine doğar doğmaz sünnet ettireceğim yalnız hazırlıklı ol ben eşimle annemle doğumdan aylar önce anlaşmıştım hepsi de iyi miş falan dediler orda kıyamadılar ben diretmesem kalacaktı dr a sorun o nederse onu yapın dedim sünnet ettirip getirmişlerdi

ay evet ya artık çocuk büyüdükten sonra o kadar sıkıntıyı neden çeksin haklısın ben hemen doktoruma söyliymm teşekkürler canım yanıt için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…