Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaaaaahhh o son gönderdiğiniz fragman ne öyle naptınız siz daha açmadan resmi yetti tırsmama evde de yalnızım :18:![]()
Az önce izledik..
Mungo Gölü başarısız bir film bana göre de..![]()
Paranormal serileri daha başarılıydı.
En azından action var biraz.
Amatör çekimleri seviyorsan Grave Encounters'ı mutlaka izlemelisin.
Önce 2'yi sonra 1'i izlemiştim ben ters oldu biraz.
2'nin sahnelerinden sonra 1 bana pek iyi gelmemişti.
Semum'u izlemedim listeye eklendi.
Çocukluğumdan beri korku-gerilimin her türlüsünü çok severim.
Küçükken gizli gizli korktuğum klipleri (Thriller'dan tırsardım.) açar izler fuarda korku tünelii diye tuttururdum.
Bir tutku oluyor gerçekten bu bazılarında,sanırım bende de öyle. :)
Madem korkmak istiyorum tam olsun her şey diyip yalnız başıma ve karanlık sessiz ortamda izlemeyi seviyorum.
Bana tam anlamıyla budur dedirten tek korku filmi oldu, The Shining.
Korku severler muhtemelen biliyordur ama şiddetle tavsiye edeyim ben yine.
Daha önce de yazılmış zaten, the orphanage mutlaka izlenmelidir. Tür olarak korku kategorisindense gerilime daha yakındır hatta dram bile korkudan çok daha uygundur. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.
canım ya az önce the shining i izledik zevkler tabikide farklıdır fakat ben beğenmedim yahu daha farklı olabilirdi sevmedim ben
megiim izledim üçünü de.
3 diğerlerine göre daha iyiydi gibi.
Amatör kamera çekimi şeklinde filmleri seviyorum zaten.
Grave Encounters de harikadır mesela.
[video=youtube;g8FBRATbJoA]http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA[/video]
geçen gün "davetsiz" diye bir film izledim ve çok beğendim
çok korkunç denecek bir film değil fakat psikolojik gerilim sevenler oldukça başarılı
sonu da çok şaşırtıcı tavsiye ederim![]()
ne izlersin bilmem ama sakın marid'i izleme berbat ötesi berbat da neymiş hafif kalır...
American Haunting bu tür için iyi bir film. Gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bell Cadısı nı konu alan bir hikaye...
Masters of Horror bölümlerini tavsiye edebilirim. Dreams in the witch house ve The fair haired child bölümleri ürkütücüydü.
Eskilerden geliyor aklıma çoğu kült filmler ama korku sevdiğine göre muhakkak izlemişsindir. Suspiria desem mesela
Dabbe, Paranormal Activity ben henüz cesaret edemedim. Üç harflilerle ilgili olanlarından tırsıyorum. :18: