• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğaüstü olayları konu alan korku filmi önerileriniz

Allaaaaahhh o son gönderdiğiniz fragman ne öyle naptınız siz daha açmadan resmi yetti tırsmama evde de yalnızım :18::17:

Bugün Mungo Gölü'nü izlerim merak ettim.
Dün Tomie:Unlimited izledim açıkçası doğru düzgün bir şey anlamadığım gibi saçma sahneler vardı hiç beğenmedim.
Birkaç sahne dışında bir özelliği yok.

Mungo Gölü'nü izledim beklediğimi bulamadım açıkçası.
Yavaş ilerlemesi psikolojik gerilim filmlerini çağrıştırdı bana sonunu da o şekilde bekliyordum.
Gerçek olmadığını,birinin hayali olduğunu vs.

Korku isteyenlerin izlememesi gereken bir film.
Ruh her an esip gürleyecek tarzı bir şey beklemeyin yani. :)

Az önce izledik..
Mungo Gölü başarısız bir film bana göre de..:ssz:

Daha önce de yazılmış zaten, the orphanage mutlaka izlenmelidir. Tür olarak korku kategorisindense gerilime daha yakındır hatta dram bile korkudan çok daha uygundur. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.

Önce 2'yi sonra 1'i izlemiştim ben ters oldu biraz.
2'nin sahnelerinden sonra 1 bana pek iyi gelmemişti.

Semum'u izlemedim listeye eklendi.

Çocukluğumdan beri korku-gerilimin her türlüsünü çok severim.
Küçükken gizli gizli korktuğum klipleri (Thriller'dan tırsardım.:37:) açar izler fuarda korku tünelii diye tuttururdum.:37:
Bir tutku oluyor gerçekten bu bazılarında,sanırım bende de öyle. :)
Madem korkmak istiyorum tam olsun her şey diyip yalnız başıma ve karanlık sessiz ortamda izlemeyi seviyorum.

Bana tam anlamıyla budur dedirten tek korku filmi oldu, The Shining.
Korku severler muhtemelen biliyordur ama şiddetle tavsiye edeyim ben yine.

canım ya az önce the shining i izledik zevkler tabikide farklıdır fakat ben beğenmedim yahu daha farklı olabilirdi sevmedim ben

geçen gün "davetsiz" diye bir film izledim ve çok beğendim
çok korkunç denecek bir film değil fakat psikolojik gerilim sevenler oldukça başarılı
sonu da çok şaşırtıcı tavsiye ederim :34:

megiim izledim üçünü de.
3 diğerlerine göre daha iyiydi gibi.
Amatör kamera çekimi şeklinde filmleri seviyorum zaten.
Grave Encounters de harikadır mesela.
[video=youtube;g8FBRATbJoA]http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA[/video]

Bu film fena,hem de çok fena :18::18::18::19::19::19::6::6::6:

geçen gün "davetsiz" diye bir film izledim ve çok beğendim
çok korkunç denecek bir film değil fakat psikolojik gerilim sevenler oldukça başarılı
sonu da çok şaşırtıcı tavsiye ederim :34:

Psikolojik gerilim severim.
Filmi duymamıştım izlerim yakın bir zamanda.
Teşekkürler.:71:

ne izlersin bilmem ama sakın marid'i izleme berbat ötesi berbat da neymiş hafif kalır...

American Haunting bu tür için iyi bir film. Gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bell Cadısı nı konu alan bir hikaye...

Masters of Horror bölümlerini tavsiye edebilirim. Dreams in the witch house ve The fair haired child bölümleri ürkütücüydü.

Eskilerden geliyor aklıma çoğu kült filmler ama korku sevdiğine göre muhakkak izlemişsindir. Suspiria desem mesela :23:

Dabbe, Paranormal Activity ben henüz cesaret edemedim. Üç harflilerle ilgili olanlarından tırsıyorum. :18:

Dün gece korkunç hazineyi izledik..
Başarısızdı :19:

Afişe aldanmayın

Son düzenleme:
American Haunting bu tür için iyi bir film. Gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bell Cadısı nı konu alan bir hikaye...

Masters of Horror bölümlerini tavsiye edebilirim. Dreams in the witch house ve The fair haired child bölümleri ürkütücüydü.

Eskilerden geliyor aklıma çoğu kült filmler ama korku sevdiğine göre muhakkak izlemişsindir. Suspiria desem mesela :23:

Dabbe, Paranormal Activity ben henüz cesaret edemedim. Üç harflilerle ilgili olanlarından tırsıyorum. :18:

Şu yazdıklarını izleyelim hemen :29:

Paranormal activity beni benden almıştı :18:

Back
X