28.04.1984
:)
11 Eylül 1996 Çarşamba günü
Merhaba benim 24.07.1987 merakla bekliyorum
05.10.1986 yorumlarmısınız
Çok teşekkür ederim:)doğal liderler ve onlar her şeyi öne almak istiyorum. Partnerlerini de kontrol etmeye ve her şeyde son sözü söylemeyi deneyecekler. Birçoğu burçlarına bağlıdır, ancak genel olarak isteksiz oldukları bir şey yapmaya zorlanamazlar. Aşık olunca, 1 numara vazgeçmez. Çocukluk sevgililerine veya yakın akrabalarına evlenme ihtimalleri yüksektir. Ödün vermezler; Olağanüstü insanlara aşık oldukları için kendilerine özgü nitelikleri olduğunu hissediyorlar. Duygusal olduklarından daha pratiktirler ve çok rafine bir tadına sahip oldukları için güzellikleri severler.Uzun süre yalnız kalmayı tercih ederler, ancak herhangi bir rastgele kişiye bulaşmazlar.
Aynı zamanda aşk yaparken ortaklarına hakim olacaklar. Yaratıcıdırlar ve yeni şeyler denemek isterler. İşbirliği yapıyorlar ve 1 numaralı şahısların ortakları, ortaklarının ilişkide sadık olmasını bekliyorlar.
10.09.1991 :) tesekkur ettim
Yine doğrıuçok hassas, duygusal ve karamsar vardır. Onlar için her zaman ortaklarla olan zihinsel bağlar söz konusudur. Fiziksel ilişki duygusal bağlantıdan daha az önemlidir. Çok yüksek bir hayal gücüne sahiptirler. Aşırı ruh hali dalgalanmaları var, bu nedenle partnerlerinin istikrarlı bir zekaya sahip olmaları önemlidir. Sayı 2 kişi sadece partnerleri ile çok iyi bir anlayışa sahiplerse, seks de onlar için önemli değilse, aşk ve romantizmden memnun olurlar. Aşk, aşk ve evlilik söz konusu olduğunda kalplerini izliyorlar. Sayı 2 kişi, birisine bağlandıklarında, yolları kolayca ayırmaz. Ön sevişmelerinde son derece iyidirler ve ortaklarının duyusal parçaları çok seviyorlar. Aynı zamanda, iyi bir mesleğe sahip olmak için iyi bir kişisel hayat yaşamanız önemlidir, çünkü iş başında mutlu olmak için mutlaka ihtiyaçları vardır.
sevgi, cinsiyet ve romantizm gezegeni olarak bilinen Venüs'ün sayısıdır . Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda büyüleyici ve manyetiktir. Çok duygusal oldukları için aşık olmuş olabilirler. Bazı kişilik çok manipülatif olabilir ve birden fazla kadınla olan ilişkilerini sürdürebilirler. Bu özellik eşine duygusal olarak bağlı olmadığında olur. Bu insanlar için, ortaklarıyla zihinsel ve duygusal olarak bağlantı kurmak önemlidir. cinsiyet önemli değildir - fiziksel uyumluluktan çok bağlantı ile ilgilidir. Genellikle büyüleyici kişiliklerinden dolayı karşı cinsten insanlarla çevrilidir. İnsanları cezbedebilme yetenekleri genellikle akranlarını kıskanç yapar. Aşk yaparken şehvetlidirler ve ön sevişme ile iyidirler.Selamlar 15.06.1994 :)
Selam :)
2 ağustos 1993 pazartesi:)
Teşekkürler şimdiden:*
31.07.1995 ben de alabilir miyim yorum?
18 ocak tesekkur ederim :)Ayın hangi günü doğdunuz yazarsanız aşk ve ilişkileriniz hakkında bilgiler öğrenirsiniz...
18 ocak tesekkur ederim :)
Kadına dair bir şey bulamadım :) teşekkürlerBu insanlar saldırganlık ve enerji dolu, duygusal ancak dünya onların neredeyse yanını göremiyordu. cinsel talep fazladır ve cinsel uyumluluğa her zaman önem vermektedir. erkeklerin evlilik dışı fiziksel ilişkileri var, ki bu sadece fiziksel zevk içindir ve duygusal olmaz.duygusaldır ve yalnızca ailelerine bağlıdır (eşe göre daha çocuklara).Ancak, evlilikleri dışında cinsel ilişki kurma şansı elde edersek, tereddüt etmezler.
19.01.1980 pazar akşam üzeri 17:05 doğum günü ve saatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?