Doğmuş bebeğini yerken yakalandı

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.678
24.172
798
Akli problemler yaşadığı tahmin edilen Çinli kadın bebeğinin kolunu yerken hemşireler tarafından yakalandı.

Çin’de yaşanan akıl almaz olayda, bir anne doğumdan sadece bir kaç gün sonra bebeğinin kolunu yerken yakaladı. Şoke olan hemşireler, Li Zhenghua ismindeki 24 yaşındaki kadını dişlerini bebeğin koluna geçirmiş halde yakaladı. Hemşire bebeği kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayınca alarm verildi. Doktorlar kadının ağzını açmak için güçlü bir sakinleştirici enjekte etti.

Çin’in Guangdong Bölgesi’nde Shenzhen’de meydana gelen olay, kadının sokakta doğuma sadece birkaç gün kala bulunması üzerine yaşandı. Hastaneye götürülen kadın doğum yaptı, hemşireler kadının ailesiyle irtibat kurmaya çalışıyordu.

Kadının hastanedeki üçüncü gününde, hemşire kadını bebeğin kolunu kadının ağzında yakaladı.

Hastane sözcüsünün bebeğin sağlık durumunu açıklarken anlattığı detaylar kan dondurdu: “Gerçekten şoke edici. Bebeğin kolu oldukça kötü yaralanmış ve ısırığın sonucunda sadece yara yok kanama da var. Şans eseri doktorlar kadının ağzına bir cisim yerleştirerek dişlerin birleşmesini engelledi. Kadına sakinleştirici verildi, bebek güvenli bir yere alındı.”

Polisten yapılan açıklamada ise kadının kayınvalidesi tarafından ‘garip davranışları sebebiyle’ sokağa atıldığı belirtildi.

dunyavegercekler.com

Bebek yemenin normal bir sey oldugu bi dunyada yasiyoruz pek de anormal degil sanki..

Penis restoranını duymamıştım.

Irkçılıktan nefret ederim ama Çinlilerce ayrı bir gıcığım beni kendimle çeliştiriyorlar... İnsan değiller ya... Bu yüzden ırkçı olmam dimi :)

Köpekleri canlı canlı haşlayıp, canlı hayvanlardan süs eşyaları yapıyorlar... Kendileri gibi ürettikleri de zararlı... Nesli tükensin istiyorum, çok şey istemiyorum dimi

Allahım tüm masumları canilerin gazabından korusun

Bunlar cenin de yiyor, ölü doğmuş bebekte... ben google' ın yalancısıyım, nette bir sürü video var böyle, dokuzu hileyse biri mutlaka gerçektir, ne mide var bu çinlilerde ne de acıma, hele hayvanlara yaptıkları o işkenceler. ALLAH ıslah etsin.

Akıl sağlığı yerinde değil belli ki, dolayısıyla bir şey diyemem. Kimbilir nasıl çarpık bir düşünceyle yaptı, yazık, keşke kayınvalidesi karnı burnunda haliyle sokağa atmaktansa doğurduktan sonra tedaviye gönderseymiş.

Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım kaynana... Hamileliğinin sonuna kadar dayanmışsın, iki gün daha bekleyemedin mi?

cenileri yediklerini biliyordum ama sira bebegemi gecti
nasil kiymis yavrucagina gercekten ruh hastasi

yakinda bunlar insanda yer,zombie filmine gerek kalmiyacak

neyyy bayilcam

nerde buluyorlar peki,ölülerininkinimi kesiyorlar

Ay zavallı bebek haberi görünce tüylerim diken diken oldu.
Oy kıyamam minicik elleri nasıl olmuş ya
Zaten akli sağlığı yerinde değilmiş o yüzden birşey diyemeyeceğim fakat bunlar Fare Kedi Köpek yiyen bir millet zaten.
Valla yurdumun delisi bile farklı, bizim memlekette bir akli dengesi bozuk olan biri bile kalkıp bunu yapmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…