- Konu Sahibi lovewinning
-
Oğlumdan bir sürü kıyafet kalsa da yine de kız bebek olacak diye elim hep pembe şeylere gitti. Zıbın takımı aldım civilden. Oğlumda 20 parça hastane çıkışı almıştım çokta gereksizmiş onun yerine 2-3 takım zıbın seti alsaydım daha kullanışlı olurdu ama tecrübe etmiş olduk :)
kız bebekler için çeşit çok fazla,çok güzel şeyler yapılıyor.ben de hastane çıkışı olarak çok parçalı bir takım almayı düşünüyodum ama iyi oldu söylemeniz.zaten yaza denk geliyor.5-6 parçalı 2 veya 3 takım alsam yeterli olur herhalde?:26:
bu arada bebeğiniz hayırlı olsun,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kesinlikle almayın. 2-3 takım zıbın seti almanız yeterli olur. Hem emdiklerinden o kadar çabuk büyüyorlar ki gelişimleriyle paralel olarak alırsınız doğumdan sonra gerekirse. Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun. Bir avazda kurtulursunuz inşallah. İsim düşündünüz mü bebeğinize. Peki hamilelik nasıl gidiyor? Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz umarım...
Çok şükür çok kolay bir hamilelik geçiriyorum. Kusma yok, bulantı yok, halsizlik yok, kilo alımı yok.. Hala kendimi hamile gibi hissedemediğimden olsa gerek henüz hiç bir şey almadım. Almak istiyorum ama ne almalıyım onu bile bilmiyorum :) Şaşkınım :) Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum çünkü tecrübelerinize ihtiyacım var :)
bir de bişey sormak istiyorum.Bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? ya da ne zaman hissetmeye başladınız?
Ben 20 gündür hissediyorum oğluşumun hareketlerini,bazen karnımın dışından bıle bellı oluyo yanı daha bu kadarlıkken.Galiba kuduruk bişey çıkacak :))
çok güzelben de yeni yeni hissetmeye başladım.1 hafta flan oldu işte.çok güzel bişey ya ama karnıma dokunmadan hissediyorum.oynamaya başladığında elimi karnıma koyuyorm ama kesiliyo hareketi,babası da bazen elini koyduğunda hissettiğini söylüyo daha erken değil mi dışardan hissetmek için:26: anlamadım.bizim sıpa babacı olcak heralde
Aynen çok güzel,elini karnına koy sev karnını yavaş yavaş.Erken değil tabı benım eşimde elini koyduğunda bıraz oynuyor benimkide Anacı olucak galıba :))
Bu ay almaya başlıcam bende anca yetişir bıter zaten,ablam 6 7 parça almış şimdiden yiğenıne saolsun :)) iyi yapıyorsun yani almakla butıkbebeye ye üye oldum çok güzel şeyler oluyo ve uygunda.Ordan baya bişey alırım heralde.peki siz alışveriş olayına giriştiniz mi ben son zamana bırakıp sıkışmamak için görüp beğendiğim şeyleri ufak ufak almaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?