dogru adam miii

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
3aydir gorustugum biri var.gayet duzgun,is,guc sahibi..biraz cocuksu,eglenceli,neseli bana gore daha yapici,hayata pozitif bakan ufak seylerle mutlu olabilen mutevazi biri.bense karamsarin onde gideniyimdir.onunlayken sıkılmiyorum,hatta bisey beni ona karsi cekiyor diyebilirimki hic bi albenisi olmayan sade bi adam.bugune kadar beni rahatsiz edici bi hareketi olmadi.amaa nolur yadirgamayin gulusunden nefrett
ediyorum!!!sesi cok hos,sabaha kadar
konussa dinlerim ama telefonda bile
guldugu an o ses icimi sogutuyor..bi
soz var yaa;gulusunu sevmedigin
birine asik olamazsin diye...napicam
boyle giderse???

3aydir gorustugum biri var.gayet duzgun,is,guc sahibi..biraz cocuksu,eglenceli,neseli bana gore daha yapici,hayata pozitif bakan ufak seylerle mutlu olabilen mutevazi biri.bense karamsarin onde gideniyimdir.onunlayken sıkılmiyorum,hatta bisey beni ona karsi cekiyor diyebilirimki hic bi albenisi olmayan sade bi adam.bugune kadar beni rahatsiz edici bi hareketi olmadi.amaa nolur yadirgamayin gulusunden nefrett
boyle giderse???

Nasil bi gülüsmüs cok merak ettim dogrusu. Tarif edebilir misin? Bi de yasi kac adamin?

Böyle bişeymi yoksa :) nasıl gülüyorki merak ettim?pozitif Yönleri ağır basıyorsa şans verilmesinden yanayım,ileride sempatik bile gelebilir gülüşü :KK53:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 87
Nasil bi gülüsmüs cok merak ettim dogrusu. Tarif edebilir misin? Bi de yasi kac adamin?

zip zip ciddi olarak sıktı bu yaş muhabbeti, o kadar çok KİB geliyor ki bu sorundan dolayı. hayır yaşı sorup ortadan yok oluyorsun lütfen artık yeter ciddi sıktı bu yaş olayı ! yaşı sorduktan sonra yorum yapsan insanlar tamah edecek te yaşı sorup başka konuya gidiyorsun inan yeter artık .....

[QUpzip, post: 39381878, member: 112152"]Nasil bi gülüsmüs cok merak ettim dogrusu. Tarif edebilir misin? Bi de yasi kac adamin?[/QUOTE]

Allahim allahım nasıl tarif edicek gülüşü ya uykun mu geldi zipzip senin kuzum ya

:KK70::KK70:

Bilmiyorum da evlenince o nefret ettigin gülüsü her gün görüceksin ki gülüsün icini ısıtması lazım senin

boyle giderse
???

bu lafıda hiç duymamıştım.ayrıca daha 3 ay olmuş bi dur bakalım ne acelen var :KK66:

Inek saban gibi guluyor'muş' başlık (dogru adam mi ? )
Hmm hmmmm .....

Gulusunu sevmedigin adama aşık olamassın diyede bi söz var demissin
Iyide niye sevmeye aşık olmaya zorluyorsun kendini anlattıgın kadar pozitif taraflari seni etkilemis olsa gulusunu geriye itibilirdin rahatsiz olmazdin demiyorum konu acicak kadar aklini karistirmazfi altiustu bir guluş sesi
Oyuzden bosver yada verme

Yaa onunlayken mutluyum..ona karsi bos olmadigiminda farkindayimkiii ozluyorum,gordugum zaman mutlu oluyorum..ama o gulusu yok muuu...gecen sinemaya gittik..salonda herkes guluyo ama bizimkinin sesi oyle bi farkediliyorki...yoksa bunun disinda bi sorunumuz yok..biraz herseye takan bi yapim var..belkide ben takiyorumda gozume batiyor..

X