Doğru bikiniyle muhteşem göğüsler :)
Evet sayın kadınlar klübü üyeleriii muhteşem insanlarr
ben daha önce göğüslerime slikon yaptırmak istiyordum burda değerli ablalarımın yorumlarından sonra 1 yıl sonraya attım bu ameliyatımı fekaatt bu sürede önümüzdeki yazı da hüsran içinde geçirmemek için hummalı bir arayış sonucu küçük göğüslerimi bomba gibi gösterecek bir bikini buldumm
Bu arada hayıt tohumu kullanıyordum bilenler bilir onunda faydalarını görüyorum emin olabilirsiniz
resim ekleyeceğim nasıl olsa bu şekilde plaja çıkabiliyorsam siteyede kısa bir süreliğine koymak mantıksız olmaz
ay çok mutluyum benim keratalar ne güzel duruyor
buyrunuz bakınız
Eki Görüntüle 158865
çok tatlısın canım...
bence silikon falan taktırma...
çok hoş yakışmış bikini ayrıca...
gözlerde renkliyse 2 kere
çook yakışmış bikinin :) peki bikininin bir özelliği var mı, yoksa deneme yanılma yöntemiyle şans eseri mi buldun?
Risus canım paptyam şimdi aldım mesajını hemen girdim görmek için çok Çok Güzel Bikini çok doğru bikini tam yaşına herşeyine uygun ölçüde bu göğüsler Çıtır çıtır Genç taze bir kızsın bu yaşlarda yaşının kıymetini biL ve hemen öyle kadın kadın olma olmaya çalışma b u benim sana küçük bir tavsiyem herşeyin bir sırası zamanı var fotorafta da Görüldüğü üzre Sıfır memeli değilsin harika Durmuş canım benimmm iyi Günlerde kullan yeni Bikinin :13:
Canım çok yakışmış,tam bir çıtır olmuşsun valla.Sen ameliyatını ertele bencede,hiç gerek yok.
silikon neden düşünüyon ki? gayet süperler
sakın silikon takma.bildiğim kadarıyla evlilikten sonra (bekaretle alakalı olmalı) biraz daha büyüyor göğüsler.bebek emzirdiğindede tam kendini buluyor.benim küçük göğüslü teyzem estetik düşünen teyzem şimdi dolgun göğüslerini beğenmiyor.
canım bence goguslerın ıyı o kullandıgın şeyı devam ettır bı sene daha ıstegın gıbı olmazsa yaptırrısın
evet bende şuan böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?