Doğru bikiniyle muhteşem göğüsler :)

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Doğru bikiniyle muhteşem göğüsler :)
Evet sayın kadınlar klübü üyeleriii muhteşem insanlarr
ben daha önce göğüslerime slikon yaptırmak istiyordum burda değerli ablalarımın yorumlarından sonra 1 yıl sonraya attım bu ameliyatımı fekaatt bu sürede önümüzdeki yazı da hüsran içinde geçirmemek için hummalı bir arayış sonucu küçük göğüslerimi bomba gibi gösterecek bir bikini buldumm
Bu arada hayıt tohumu kullanıyordum bilenler bilir onunda faydalarını görüyorum emin olabilirsiniz
resim ekleyeceğim nasıl olsa bu şekilde plaja çıkabiliyorsam siteyede kısa bir süreliğine koymak mantıksız olmaz
ay çok mutluyum benim keratalar ne güzel duruyor

RESİM KALDIRILDI

Son düzenleme:

çok tatlısın canım...
bence silikon falan taktırma...

çok hoş yakışmış bikini ayrıca...
gözlerde renkliyse 2 kere

çok tatlısın canım...
bence silikon falan taktırma...

çok hoş yakışmış bikini ayrıca...
gözlerde renkliyse 2 kere

yok gözler bildiğimiz türk gözü açık kahve
ama senin için lens alırım
çok teşekkür ederim ay ben çok mutlu oldum bu bikinimin içinde
böyle giderse benim memişler slikonu uzun bir süre rafa kaldırabilirim bu resimdekiler bana yeterr

çook yakışmış bikinin :) peki bikininin bir özelliği var mı, yoksa deneme yanılma yöntemiyle şans eseri mi buldun?

Risus canım paptyam şimdi aldım mesajını hemen girdim görmek için çok Çok Güzel Bikini çok doğru bikini tam yaşına herşeyine uygun ölçüde bu göğüsler Çıtır çıtır Genç taze bir kızsın bu yaşlarda yaşının kıymetini biL ve hemen öyle kadın kadın olma olmaya çalışma b u benim sana küçük bir tavsiyem herşeyin bir sırası zamanı var fotorafta da Görüldüğü üzre Sıfır memeli değilsin harika Durmuş canım benimmm iyi Günlerde kullan yeni Bikinin :13:

çook yakışmış bikinin :) peki bikininin bir özelliği var mı, yoksa deneme yanılma yöntemiyle şans eseri mi buldun?

bu bikiniyi ablam almıştı 2 yıl önce onu denemiştim ozaman bu kadar dolgun durmamıştı göğüslerim ve o 36 bedendi nişanlısı hediye aldığı için bna da veremedi . Benim ki 38 beden ve buna rağmen göğüslerim taşcak gibi duruyor bikini göğüsleri destekle yandan bastırarak ortada buluşturuyor özelliği bu :) gittigidiyor dan bikini aldığım birisi vardı güvenilir bir satıcı daha öncede bikini alıyordum ablamdan bikininin kodunu istedim satıcıya ulaştırdım satıcıda sağolsun istanbuldan getittirdi benim için çok minnettarım ona ya :)

Sunset in ürünü 75tl ye aldım 091.10.2389 bikini kodu bu kodu gönderdim satıcıya oda buldu tek kalmış diye biliyorum ama siz başka yerlerden de temin edebilirsiniz
zonguldakcenter diye bir satıcı tavsiye ederim bu bikiniyi bulamazsanızda harika bikini modelleri var :)

çok teşekkür ederim seksi bayann zaten ikizler burcu olduğum için içimdeki çocuk hep canlı bıcır bıcır bi insan olduğumu söylüyorlar 20 yaşımdayım ve yaşımın gerektiği şekilde yaşıyorum- yaşamaya çalışıyorum benim keratalar böyle devam ederler inşallah bende hep resimdeki gibi tebessüm ederim onları gördükçe

Canım çok yakışmış,tam bir çıtır olmuşsun valla.Sen ameliyatını ertele bencede,hiç gerek yok.

sakın silikon takma.bildiğim kadarıyla evlilikten sonra (bekaretle alakalı olmalı) biraz daha büyüyor göğüsler.bebek emzirdiğindede tam kendini buluyor.benim küçük göğüslü teyzem estetik düşünen teyzem şimdi dolgun göğüslerini beğenmiyor.

silikon neden düşünüyon ki? gayet süperler

böyle değildi canım bunlar görenler bilir ufaklardı ama bikaç bişey kullanıyorum şu ara faydalarını gördüm yani birde masaj yapıyorum :) böyle giderlerse taktırmammmm

yok bekaretle alakalı değilde mıncıklanmaktan masaj etkisi görüyor göğüsler o yüzdende bir büyüme söz konusu oluyor . bu sebeple ben şuan çörek otu yağıyla düzenli masaj yapıyorum 25 günde bayaaa bayaa dolgunlaştılar çok mutluyum :)
dediğim gibi böyle olsunlar ben taktırmam ki slikon

canım bence goguslerın ıyı o kullandıgın şeyı devam ettır bı sene daha ıstegın gıbı olmazsa yaptırrısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…