Merhaba ben nişanlıyım bir senedir nişan günümden bir hün önce sabahlara kadar ağladım nişanlım başkalarının yanında beni küçümseyen bir şaka yaptığı için , şaka seven bir insan değilim ama o gün içime şüphe düştü . Zaten nişan nasıl olsun diye bir türlü karar vermemiştik ve onun isteği üzerine bizim evde olmuştu , nişanlım ile evlerimiz karşılıklı , ailesi çok rahat her gün bizdeler, esas önemlisi sürekli tartışıyoruz biz ben ona sürekli yapma diyorum o ise sürekli yapıyor , ağır bir üslubu var , söyleyiş tarzı üslubu , depremden sonra sürekli bağırmaya başladı tartışmalarda , daha önce bir tartışmada yüzük atmıştım , ona göre sürekli dikte eden bir insanım kendimden ödün vermiyormuşum . Bardağı taşıran son damla ise evlenince soy adımı değiştirmek istemiyorum dediğim için çıktı ve o zaman sözleşme yaparız demeye başladı ? Bu arada sıklıkla aile apartmanında oturmak istediğini söylüyor ben ise bir o kadar istemiyorum diyorum. Her neyse , ayrılmam gerekiyor gibi hissediyorum ama bu düşünce kaburgamı parçalıyor , napmalıyım ?