- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Merhaba. Herşey de vardır bir hayır diyerekten yaklaşıyorum ben :)Merhabalar,
Konuyu tüm detaylarıyla anlatmayacağım ama bir durum üzerinden fikirlerinizi almak istiyorum. Bana maddi getirisi olacak fakat işin yapılışı esasıyla doğru bulmadığım bir mesele vardı. Bir takım kaygılarım vardı bu işe girip girmemek konusunda. Neticede maddi getirisini düşünerek kabul ettim.
Fakat geçen hafta olacak işe bir engel çıktı bu haftaya erteledik. Bugun de yine bir engel çıktı ve iş iptal oldu.
Üzüldüm fakat bir yandan da içim rahat. O iş demek ki hayırlı değildi ki olmadı, belki o paranın bana zararı olacaktı diye düşündüm. Siz bu tarz durumlar yaşıyor musunuz ve yaklaşımınız ne oluyor?
Değil mi? İçim rahatlasınMerhaba. Herşey de vardır bir hayır diyerekten yaklaşıyorum ben :)
Zaten sizin de içinizde varmış bir tedirginlik :) hayırlısı böyleymiş demekkilimDeğil mi? İçim rahatlasın
Alacağım bir işi almak için bir yere para vermek, parayla o işi satın almak gibi birşey diyeyimİşin ne olduğunu merak ettim :)
Parada işte bulunur kalbiniz ve vicdanınız rahat etsin yeter ki. Yanlışın kiri pası üstten kolay çıkmıyor zira.Alacağım bir işi almak için bir yere para vermek, parayla o işi satın almak gibi birşey diyeyim
Alacağım bir işi almak için bir yere para vermek, parayla o işi satın almak gibi birşey diyeyim
rüşvet denmiyor mu buna dümdükkkkAlacağım bir işi almak için bir yere para vermek, parayla o işi satın almak gibi birşey diyeyim
İçin rahat madem sorun yok ozaman vicdanım rahat etmeden o parayı yiyeceksem hiç olmasın daha iyiMerhabalar,
Konuyu tüm detaylarıyla anlatmayacağım ama bir durum üzerinden fikirlerinizi almak istiyorum. Bana maddi getirisi olacak fakat işin yapılışı esasıyla doğru bulmadığım bir mesele vardı. Bir takım kaygılarım vardı bu işe girip girmemek konusunda. Neticede maddi getirisini düşünerek kabul ettim.
Fakat geçen hafta olacak işe bir engel çıktı bu haftaya erteledik. Bugun de yine bir engel çıktı ve iş iptal oldu.
Üzüldüm fakat bir yandan da içim rahat. O iş demek ki hayırlı değildi ki olmadı, belki o paranın bana zararı olacaktı diye düşündüm. Siz bu tarz durumlar yaşıyor musunuz ve yaklaşımınız ne oluyor?
rüşvet denmiyor mu buna dümdükkkk
Rüşvet değil, işi alacağım kişinin kendisine para vermek yanı devlet işi Vs değil. Yani gel bu işi bize ver sana şu kadar komisyon. Ki bu işi komisyonsuz vermiyor yanı kim alsa komisyonla alacak. Ama yine de içim rahat değildirüşvet denmiyor mu buna dümdükkkk
Bakın aşagıda açıkladım. Okuyun.Deniyor
Öyle önce vicdan rahatlığı sahidenİçin rahat madem sorun yok ozaman vicdanım rahat etmeden o parayı yiyeceksem hiç olmasın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?