- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Etrafta yaşanılanlar insanı etkiliyor maalesef başımıza gelmeyeceğinin bi garantisi yokNasil yetistirilir kismini bilemem evli bile degilim ama bu sekilde paranoyak olmayin lutfen her cocuk oyle olacak diye bir sey yok ki. dogmamis cocuga bictiginiz donun olmayisina kafayi takiyorsunuz
Tabiki de oyle ama hayatta neyi dusunursek onu besleriz bunu unutmayin. Ogrenin tabiki inceliklerini bilgi edinin ama ceyrek asir zaman sonra yasanmasinin garantisi bile olmayan seyi dusunerek kendinize zarar verirsinizEtrafta yaşanılanlar insanı etkiliyor maalesef başımıza gelmeyeceğinin bi garantisi yok
o evlatları o hale getiren aile tutumlarıdır...bilerek yada bilmeyerek çocuğa zarar verici davranışlarda bulunuyoruz, aşırı fedakarlıkta buna dahil...Özellikle tecrübeli annelere soruyorum bebek hayalleri kuruyoruz hamile kalıp karnımızda taşıyoruz uykusuz yorgun geçen günler geçiriyoruz evlat deyip özenle büyütüyoruz türlü fedakarlık yapıyoruz onlar için ama onlar büyüyorlar ve kıymet bilmiyorlar az önce sosyal medyadaki bi paylaşım da okudum 20 yaşında oğlum beni dövüyor odasında yiyip içiyor dışarı çıkmıyor sürekli telefonla meşgul oluyor diyor anne bu anne bu evlat için neler çekti kimbilir ama sonucu niye böyle olmuş olabilir saygılı sevgili hayırlı evlat olunur mu yetiştirilir mi bilemiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım ???
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin . Sonrasında da doğru evlat yetiştirme diye bişey yok doğru insan olmaya çalışmalıyız ömrümüzün sonuna kadar.Özellikle tecrübeli annelere soruyorum bebek hayalleri kuruyoruz hamile kalıp karnımızda taşıyoruz uykusuz yorgun geçen günler geçiriyoruz evlat deyip özenle büyütüyoruz türlü fedakarlık yapıyoruz onlar için ama onlar büyüyorlar ve kıymet bilmiyorlar az önce sosyal medyadaki bi paylaşım da okudum 20 yaşında oğlum beni dövüyor odasında yiyip içiyor dışarı çıkmıyor sürekli telefonla meşgul oluyor diyor anne bu anne bu evlat için neler çekti kimbilir ama sonucu niye böyle olmuş olabilir saygılı sevgili hayırlı evlat olunur mu yetiştirilir mi bilemiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım ???
Valla 20 yaşında oğlundan dayak yiyen bir anne için diyeceğim o hale gelen bir evladı sokağa koymak olurdu ondan ne hayır çıkar nede adam olur maalesef ne kadar güzel yetiştirmeye çalışılsada evladı arkadaş ortamı kendi karakter yapısıylada birlikte hayırsız bir evlat haline dönüşebiliyor bu işler nasip işi ,küçükken her istediğini yapmak şımartmak sevgi saygı öğretmemek Allah korkusu vicdani değerleri aşılamamak gibi bir tutum da sergilerse ebeveynler o çocuktan ne aileye ne topluma fayda olurÖzellikle tecrübeli annelere soruyorum bebek hayalleri kuruyoruz hamile kalıp karnımızda taşıyoruz uykusuz yorgun geçen günler geçiriyoruz evlat deyip özenle büyütüyoruz türlü fedakarlık yapıyoruz onlar için ama onlar büyüyorlar ve kıymet bilmiyorlar az önce sosyal medyadaki bi paylaşım da okudum 20 yaşında oğlum beni dövüyor odasında yiyip içiyor dışarı çıkmıyor sürekli telefonla meşgul oluyor diyor anne bu anne bu evlat için neler çekti kimbilir ama sonucu niye böyle olmuş olabilir saygılı sevgili hayırlı evlat olunur mu yetiştirilir mi bilemiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?