İki tane evladım var.Maalesef çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor.Siz bildiğiniz en doğru şekilde yetirştirseniz bile bir yaştan sonra toplumla birlikte büyütüyorsunuz çocuğunuzu.Erken yaşta öğretip kodladığınız, kişiliğini oturturken verdiğiniz temel taşlar çok önemli.
Siz iyi bir insan olursanız (farklı şeyler yaşanmazsa) çocukta gördüğünü uyguladığı için zaten iyi yönde ilerliyor.Siz yere çöp atarsanız oda istediğiniz kadar anlatın gördüğünü uygulayacaktır.Ve sevgi alabildiğine sevgi.Herşeyin ilacı gibi geliyor bana.Mutlu ve sevgi dolu bir evde büyümesi çok önemli.
Ama günümüz de çocuklara en büyük kötülüğü anneler yapıyor.Küçücük bebeklerin ellerinde telefonlar,tabletler.Bir çok çocuk yaşından önce bilmemesi,görmemesi gereken şeylere maruz kalarak büyüyor.Kızım 13 yaşında hiçbir sosyal medya hesabı ,cep telefonu hiçbir şeyi yok.İnternet kullanımı benim kontrolüm de ve sıfıra yakın nerdeyse.Maşallah mutlu ve üretken bir çocuk.Okulun voleybol takımında,yüzmeye gidiyor haftada 6 saat.Çok mücadele ettim teknoloji konusunda.Çünkü etrafındaki bütün çocuklarda cep telefonu ve sınırsız internet özgürlüğü var.
Elimden geldiği kadar sevgi ve iyiliği öğretiyorum gerisi Allaha tevekkül.