Doğru erkeği bulduğunuzu nasıl anladınız??

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Arkadaşlar hayatında doğru erkeği bulanlar tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz
Nasıl anlıyoruz doğru erkeği? İlk görüşte mi hah tamam bu diyoruz yoksa ilerleyen zamanlar da mı belli oluyor?
Açıkçası ben anlayamıyorum artık kim doğru kim yanlış..

kendini yeterince iyi tanımalı ki kişi, karşısındakinin kendisi için doğru olup olmadığnı anlasın. kendindeki eksikleri onda bütünlebilecek gibi görüyorsan doğru kişidir diye düşünüyorum. nihayetinde evlilik için bile en yüksek uyum ve anlaşma yüzde yetmişmiş. yani %70 doğru ise senin için yeterli uzmanlara göre. çok da mükemmel ilişkiler düşlememek lazım. ;)

Bence insan evleneceği kişiye evet budur diyo.fakat bunu demek evet doğru adam budur demek anlamına gelmiyor nine insanlar var ki hataydı diyor ve ayrılıyor.

kendini yeterince iyi tanımalı ki kişi, karşısındakinin kendisi için doğru olup olmadığnı anlasın. kendindeki eksikleri onda bütünlebilecek gibi görüyorsan doğru kişidir diye düşünüyorum. nihayetinde evlilik için bile en yüksek uyum ve anlaşma yüzde yetmişmiş. yani %70 doğru ise senin için yeterli uzmanlara göre. çok da mükemmel ilişkiler düşlememek lazım. ;)

Hadi ya bak ben bunu bilmiyordum %70 tutturabiliyorsak oluyor demek hmm:)

Bence insan evleneceği kişiye evet budur diyo.fakat bunu demek evet doğru adam budur demek anlamına gelmiyor nine insanlar var ki hataydı diyor ve ayrılıyor.

İşte sonradan o yanılgıya düşünce kimseye doğru insan gözüyle bakamıyorsun:/

Back
X