- Konu Sahibi athenenoctua
-
Simdiden böyleyse evlenince totosunu iki günde kaldirir oturdugu yerden, bi arkadasimdada ayni dert
Var, oda elli kere demeden Adam kilini kipirdatmiyo.
Bazi insanlar rahat oluyo
Yapı . Seni sevmediğinden değil kesinlikle. Miskin ve tembelse yapılacak bir şey yok.
Benim kardeşim de öyle, ille 40 kere diyeceksin. Unutur, dalar, üşenir .
Zor. Yürüyüşünden bile belli böyle insanlar. Çok aheste oluyorlar ya .
Ömür boyu ben taşırım onu diyorsan evlen canım. Bilemiyorum ki şimdi. İyi biriyse , seni seviyorsa,sadıksa, çekilebilir belki de.
İlişkilerde en enn büyük hatalardan biri "evlenince ben onu değiştiririm" diye insanın kendini kandırmasıdır.
Erkek arkadaşın değişmeyecek,onu bu şekilde kabul edebiliyorsan etmelisin.
Yoksa bu sebeple hep sorun yaşayacağınız ortada...
Kesinlikle yapısıyla alakası olabilir. Yani bu seni az ya da çok sevdiği anlamına gelmiyor. Zamanla belki çok daha farklı olacaktır, olumlu anlamda tabii ki :)
değişmez canım sevgilimde de odunluk var hala var ben kabullandim artık. gerekmedikçe dır dır yapmıyorum kendi görmeye başlıyor, dır dır yapaerken kendimden soğuyorum çünkü
Ya şimdi ne denilir ki değişmez bekleme onu olduğu gibi kabul et ki babamda böyle bir insan hatta tamam yapicam edicim der anneme sonra üzerine gitmezsen veya bıçak kemiğe dayanmadan yapmaz karakter meselesi 60 yasında adam.d daha kötü karelterlikler var (aldatma,yalancilik,çift karatterlilik,dolandırıcılık) onlar yoksa büyütme ama gercekten seviyorsan...bu arada bencillik demişsin benim pek bi kortugum huydur ..
Artık huysuzuum diye sevmeye başladı deyip gulucuk ikonlari koyduğunuza göre ne yaparsa yapsin vazgeçmeyeceksin.. burda ne dense boş fikirlerin değişmez kolay gelsin
zaten sorun umursamazlıgı ve rahatına duskun olma durumunun artık dusuncesizlige bencillige dogru evrilmesi.
mesela yogun, projesi var diye ben nerdeyse 1yıl gıkımı cıkartmadım. arada aksam yemegi yiyorduk, karnı doydu mu tamam baska bir muhabbete luzum yok, hemen eve gitsin yatsın dinlensin. sonunda proje bitti artık rahat rahat gorusecegiz diye beklerken pat diye otobus bileti alıp gitti, kendi işleri varmıs ailesi beklermis. bu acıklamayı biletten once yapması gerektigini sonrasında etkisi olmadıgını soyleyince de bulundugum sehre gelmeyi istedi ama kabul etmedim kafamızı dinleyelim birbirimizi ozleyelim dedim.
simdi her fırsatta ileriye yonelik konusuyor, beraber yurtdısında bir hayat kurguluyor ama ben mumkun oldugunca tek kisilik planlar yapmasını ve dogru zamanda yollarımızın kendiliginden birlesebilecegini soyluyorum.
sanki ikna etmek icin yakın zamanda bir surpriz yapacakmıs gibi hissediyorum, sinyallerini veriyor. kacan kovalanır dedikleri dogruymus.
zaten sorun umursamazlıgı ve rahatına duskun olma durumunun artık dusuncesizlige bencillige dogru evrilmesi.
mesela yogun, projesi var diye ben nerdeyse 1yıl gıkımı cıkartmadım. arada aksam yemegi yiyorduk, karnı doydu mu tamam baska bir muhabbete luzum yok, hemen eve gitsin yatsın dinlensin. sonunda proje bitti artık rahat rahat gorusecegiz diye beklerken pat diye otobus bileti alıp gitti, kendi işleri varmıs ailesi beklermis. bu acıklamayı biletten once yapması gerektigini sonrasında etkisi olmadıgını soyleyince de bulundugum sehre gelmeyi istedi ama kabul etmedim kafamızı dinleyelim birbirimizi ozleyelim dedim.
simdi her fırsatta ileriye yonelik konusuyor, beraber yurtdısında bir hayat kurguluyor ama ben mumkun oldugunca tek kisilik planlar yapmasını ve dogru zamanda yollarımızın kendiliginden birlesebilecegini soyluyorum.
sanki ikna etmek icin yakın zamanda bir surpriz yapacakmıs gibi hissediyorum, sinyallerini veriyor. kacan kovalanır dedikleri dogruymus.
Bide son olarak her istediğini yapıyor seni hesaba katmıyor deger veriyorum diyipte göstermiyormu ne sadece sozdemi acaba bu son okuduğumdan bana biraz öyle geldi tabi ben sadece burda yazdıklarına göre yorum yapıyorum dediğim gibi sende bitiyor olay
Ya iste erkekler evlendikten sonra seninki gibi olurlar ama seninki evlenmeden olmuş bile.d.d tamamen senle alakalı Canım kafan karışık cok belli ama senin bileceğin is yanicok abartıya kacmadan sevgi gosterisinde bulunur fakat tatlı dillidir ikna kabiliyeti yuksektir. bir o kadar da duz birisidir, karnın ac mı tok mu usuyor musun bunlar tamamsa gerisi teferruat, temel ihtiyacları onemser. deger verme bicimi bu diyeyim.
daha onceki tecrubelerime dayanarak,
deger veren insanın "net" oldugunu; lafı suslesin veya suslemesin her kosulda dolandırmadan konustugunu dusunuyorum. bu yuzden de erkek arkadasımın cok renkli cumleler kurmaması dert etmiyorum.
fakat benim biraz aktif baskın bir yapım var ve buna dayanarak ustume cok dusmemesi, zaten a.noctua becerir diyip beni bana bırakması hatta ihtiyacım oldugu zamanlar uykuyu tercih edip beni erteleyebilmesi üsengecligin bencillige donustugunu gosteriyor.
simdiye kadar ufak ufak uyardım, kucuk tartısmalarım karsılık bulmadı pek, buyuk kavgalar da cıkarmamaya calıstım ama gelecege dair bunların her biri kafamda soru isareti olusturuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?