Mrb kızlar dertleşmek istediğim bi konu var..3,5 senelik ilişkim 1ay önce bitti..Yalan dolanları,verdiği sözü tutmamalar,cesaretsizliği,aileye aşırı düşkünlüğü vb gibi sebeplerle bitirmek zorunda kaldım dayanamadım artık. Hep onla evlenceğimi düşünmüştüm çok güzel hayallermiz vardı ama olmadı.
Benim içimi kemiren korkum şu; 23yaşındayım ama sanki hiç evlenemicekmişim karşıma hiç doğru kişi çıkmıcakmış gibi geliyoYapı olarakta utangaç ilk adımı hep karşı cinsten bekleyen çekingen bi insanım..Üniversite yeni bitti 2014 kpssA ya hazırlancam,iş hayatına girdiğimde bişeylerin yoluna girceğini düşünmek istiyorum. Ama bi insanı yeniden tanımak doğru insan olup olmadığını anlamak çok çok uzun bir dönemmiş gibi geliyo korkuyorum yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan ve evlenememekten..
Mrb kızlar dertleşmek istediğim bi konu var..3,5 senelik ilişkim 1ay önce bitti..Yalan dolanları,verdiği sözü tutmamalar,cesaretsizliği,aileye aşırı düşkünlüğü vb gibi sebeplerle bitirmek zorunda kaldım dayanamadım artık. Hep onla evlenceğimi düşünmüştüm çok güzel hayallermiz vardı ama olmadı.
Benim içimi kemiren korkum şu; 23yaşındayım ama sanki hiç evlenemicekmişim karşıma hiç doğru kişi çıkmıcakmış gibi geliyoYapı olarakta utangaç ilk adımı hep karşı cinsten bekleyen çekingen bi insanım..Üniversite yeni bitti 2014 kpssA ya hazırlancam,iş hayatına girdiğimde bişeylerin yoluna girceğini düşünmek istiyorum. Ama bi insanı yeniden tanımak doğru insan olup olmadığını anlamak çok çok uzun bir dönemmiş gibi geliyo korkuyorum yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan ve evlenememekten..
canım ilişkin daha yeni bitmiş böyle düşünmen çok normal zamanla hepsini kafandan atacaksın emin ol.. bende 5 senelik ilişkimi bitirmiştim ve 1 senelik nişanlıydım.. bende aynı senin gibi düşünüyordum aslaa bir başkasına güvenemem sanıyordum evlilik bana çok çok uzak geliyordu.. ama Allah doğru zamanda doğru insanı çıkarıyor karşına ve her şey kendiliğinden gelişiyor.. nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. sende sakın umutsuz olma.. sadece hayırlısı olması için dua et
canım birçoğumuzda var bu kaygı. hakikaten o kadar zor ki doğru insan diyebileceğin birini bulmak. ama kısmette varsa o bizi bulacak zaten, zamana bırak
25 yaşındayım 7 yıllık ilişkim bitti yeni bi ilişkiye başladım
doğru insan diye bişey yok aramayın çünkü
sadece senin doğrun var
kralını da getirsiler bi yerde bi yanlış olacak mutlaka
insanoğlu bu
çok güvene gelmez
23 yaşında geç kalmışsın böyle kimse çıkmaz karşıma diye düşünmek için cnm:)
Derdine bak daha neleeerrr neler çıkar da sen bile şaşırırsın..
siz 23 yaşında bu kadar umutsuzsanız ben ne yapayım bilemedim yas 30
öyle biri gelir ki bir gün karsina, önce yasadigin herseyi unutursun. yasin daha cok genc ve böyle seyleri düsünmen icin de daha cok erken. önce bir is hayatina atil ondan sonra hayatini güzel bir rayina oturt, gerisi de corap sökügü gibi gelir. bunlari kafana takma. bende 29 yasimda evlendim. 23 yasinda evlenip de ne yapacaksin? bosver biraz hayatini yasa, calis, özgürlügün tadini cikart. sonra zaten kismetse Allah sana nasip olani karsina cikaracak ve o zaman ne cekingenlik kalacak ne de baska birsey. bunlari düsünme ve mutlu olmaya bak, sen mutlu olursan bunu disa da vurursun ve pozitif enerjin her yere yayilir ve kismetinin de ilgisini cekerSaka bir yana, Allah herkese hayirlisini nasip etsin insallah!
Arkadaşım tarihe bak 7 yılda bulamadıysa istifa etmiştir zaten...Merhaba o insanı bulabildiniz mi acaba ? Şu anda bende de o korku başladı
Yaş 23 ooo daha neler cıkar karsına ılla evlenirsin ha evlenmedın diyelim dunyanın sonu degıl kiMrb kızlar dertleşmek istediğim bi konu var..3,5 senelik ilişkim 1ay önce bitti..Yalan dolanları,verdiği sözü tutmamalar,cesaretsizliği,aileye aşırı düşkünlüğü vb gibi sebeplerle bitirmek zorunda kaldım dayanamadım artık. Hep onla evlenceğimi düşünmüştüm çok güzel hayallermiz vardı ama olmadı.
Ya 2013 müş konuYaş 23 ooo daha neler cıkar karsına ılla evlenirsin ha evlenmedın diyelim dunyanın sonu degıl ki
Canım evlenmiş anne bile olmuşYa 2013 müş konu
2013 konusuYarın ola hayır ola demişler.. Önünde uzun yıllar var acele etme. Hakkında hayırlısı olsun. Yeni ayrılmışsınız diye böyle düşünüyorsun. Ve lütfen geri dönüp barışıp evlenme bu insanla. Bir sürü neden saymışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?