- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Hep bu forumda bir sürü konu açmama sebep olan biri vardı.Ayrılalı baya zaman geçti.Ben kafamda artık bitirdim ama kafam karışık biraz.Ayrıldıktan 3 hafta sonra aradı.Bulusmak ıstedı bulustuk.Karşımda hüngür hüngür bırakma diye agladı.Ben yanında olursam içkiyi bırakırmış.O sevgi görmemiş hiç.Bu yüzden bana da sevgisini gösteremiyormuş.Annesi falan beni arıycakmış aratmamış.Yemek yemiyormuş.Sadece içiyormuş.Buluştugumuzda da görmüştüm.Çok zayıflamış.Bana gel evlenelim diyo.Bana hep küfür etti, ezdi.Şimdi çok pişmanım diyo.Herşeyini dondurmuş.Bu çocuktan ayrıldıktan sonra karşıma başkası çıktı.Zaten aynı yerde çalışıyorduk.İkinci çocuk bana hayatımda kimsenin davranmadıgı gibi davranıyo.Kimsenin söylemedigi sözleri söylüyo.Benden 5 yaş büyük.Olgun, önüne geleni hayatına almaz, içkisi küfürü falan yok.Ailesiyle bagları çok kuvvetli.Ben ilkiyle daha çok egleniyordum ama mantıgım ikincisi daha iyi baba olur diyor.Ben ikincisiyle devam etmeyi düşünüyorum ama digerine de üzülüyorum.Sizce dogru mu yapıyorum?