• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru karar vermek çok zor :(

evladını düşün aşkından ölsende onu düşün. sonra işler hepten içinden çıkılmaz olur. ikinci bir yenilgiyle hayata başlaman daha zor olur. ha belli tam tersi iyi olur ama bunun garantisini sana kimse veremez. evladın olmasa neyse de. olan ona olabilir. babası baksın dersen o başka yine de kötü ya. içime sinmedi bu iş benim

hapisten cikana kim is verirki
evladını düşün aşkından ölsende onu düşün. sonra işler hepten içinden çıkılmaz olur. ikinci bir yenilgiyle hayata başlaman daha zor olur. ha belli tam tersi iyi olur ama bunun garantisini sana kimse veremez. evladın olmasa neyse de. olan ona olabilir. babası baksın dersen o başka yine de kötü ya. içime sinmedi bu iş benim

bende o yüzden doğru bir karar vermeye çabalıyorum zaten evladım için :(
teşekkür ederim ayrıca yargılamadan bi cvp verdiğin için ..

yok samsonn 5 kişi bir olup bir adamı öldürmediler !! hatta trafikte olan bir kavga aşırı derecede büyüdü ve kendi de yaralandı karşı taraf diğer 4 arkadaşının ismini söyledi kimse onu söylemedi masum demem yanlış olur ama arkadaş kurbanı oldu
böyle olmamıştır . eksik anlatıyorsunuz ya da biliyorsunuz. aldığı ceza sizin anlattığınız gibi verilmez ki . bunun için az çok etrafımızdan duyduklarımıZdan bile anlayabiliyoruz . siz gerçekten olayı biliyor musunuz yargı sürecini ? yoksa kendisi mi Anlattı size .

kız çocuğum yok !! ne kadar agrasif ve sinirlisiniz çürüsünler gebersinler nedir ya !!
Erkek çocuğun varmış yanlış snlamışım çok şey fark etti şimdi sanki . Hanımefendi sen bana sert çıkıcağına o sert çıkmayı kendine yapta bir krndine gel . Hepisteki katil damgasını yemiş bir adamla bir anne olarak ne işin olabilir . Kendi duygusal boşluğun yuzunden çovuğunun geleceğinide yakma allah aşkına. Bu konudanda bAm yiceksemde yiyim. 22 günlük anneyim hayatta kınadığımız hersey başımıza gelebilir ki konularımı okursan kimseyi kınamadım kk da olduğumdan beri ama anne olunca ne yaxıkki işler değişiyor sadece kendi sorumluluğumuz yok üzerimizde birde bir evlat var bize bağumlı. Bir anne olarak seni çok sert uyarmak görevim. İnşallah bende ilerde bir hata yapacak olursam benide sert bir şekilde uyaran biri çıkarda kendime gelirim.Kısaca yapma etme canım kardeşim.

Back
X