Arkadaşlar daha önceki konularımdan hatırlarsınız umarım.Yaklaşık 5 aydır ailemleyim.Geçen ay boşanma davasını açtım.Ve eşyalarımı ailem gidip aldı.Evliliğim boyunca çok tatsız olaylar yaşadım.Eşimden kaynımdan defalarca dayak yedim.En sonundada gece 1 de eşim dövdü ve beni zorla ailemin yanına gönderdi.Ve bu süre zarfındada ne ailesi nede kendisi 1 kere bile aramadı.Gelgelelim boşanma davasınıda açmadılar.En sonunda maddi manevi tazminat istemli boşanma davasını açtım.Fakat tebligat daha karşı tarafın eline geçmemiş.Onlar ne gibi iftiralarla dilekçeme karşılık vericekler merak ediyorum.Eşyalarımı almaya ailem gittiğinde evde yalnızca kaynanam olucak şahıs varmış beni döven bir kadına el kaldıran sözde yiğit oğulları evde yokmuş.Eşyalar bir geldi afedersiniz arkadaşlar iç çamaşırıma kadar çalmışlar.Bugünlerdede telefonlarıma özel numaradan aramalar geliyor arkadaşlar 4-5 günde bir arıyorlar şarkı dinletiyorlar.Kesinlikle konuşmuyor.Artık açmıyorum direk meşgule atıyorum.Bu seferde evi özelden arıyorlar.Daha açmadanda kapatıyorlar.Bu numaram yeni ve bilen çok az kişi var.Bunu yapanın eşim olduğunu düşünüyorum tuzağa düşürmek istiyor olabilir diye.Çok yoruldum arkadaşlar.Psikolojim bozuldu.Çevremdeki insanlardanda yani komşulardanda bıktım usandım.Ben konuyu kapatmak istedikçe her geldiklerinde konuyu açıyorlar.Neymiş bu nasıl bir adammış demekki beni hiç sevmemiş 5 aydır aramadığına göre.Demek hiç değerim yokmuş falan falan.Bütün bunları bende biliyorum ve düşünüyoruum zaten ama artık duymak istemiyorum.Defalarca uyardım ama yok banamısın demiyorlar.Sizlere çok ihtiyacım var arkadaşlar.Daha önceki açtığım konulardada bana çok yol göstermiştiniz.