• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

Sevgili edanaz inşllah bu kötü günler geride kalır ve bende günün birinde çokk mutlu olurum.Eşyalarımın geldiği gün okadar kötü oldum ki.Sanki herşeyi yeniden yaşadım :(

Ne kadar kötü olduğunu anlıyorum, ben kendim toplamıştım eşyalarımı, kendim toplayıp, kendim taşındım. Çok zordu ama geçecek, herkes hata yapabilir hayatta, sen de hata yaptım geçti de. Duygusal değil mantıklı düşün, duygusal düşünürsen bunalıma girersin. Neler geçmiyor ki hayatta...

senin yaşadıklarını anlayabiliyorum canım,zamanında bende yaşadım,çok zor durum Allah sabır versin demekten başka birşey bulamıyorum

Edasummm sendemi boşandın canım? Nezaman ve nasıl oldu biraz özetlermisin?

Ne kadar kötü olduğunu anlıyorum, ben kendim toplamıştım eşyalarımı, kendim toplayıp, kendim taşındım. Çok zordu ama geçecek, herkes hata yapabilir hayatta, sen de hata yaptım geçti de. Duygusal değil mantıklı düşün, duygusal düşünürsen bunalıma girersin. Neler geçmiyor ki hayatta...

edanazcığım canım ben eşyalarımı toplamaya gitmedim.Annemler gitti.Ama eşyalarım kapıya geldiğinde çok kötü oldum.Okadar olumsuz şeyler yaşamama rağmen güzel günlerde geliyor aklıma kahroluyorum.Üzüldüğüm en önemli noktada hiçmi değerim yokmuş bu adam beni hiçmi sevmemii ki bir kere bile aramadı.İlla barışmak için değil.

sevgili rouges, eşimmi bilemiyorum ama kim bana şarkı dinletirki başka.Numaramıda fazla bilen yok.Arkadaşlar sadece.Hamile değilim bitanem.Yanlış anlaşıldı galiba.Evet ben eşimden defalarca dayak yedim en sonundada gece 1 de evden gnderdi.Ona kalsa ben evi terketmişm ben bu evliliği bitirmişim hep ben haksızmışım orda burda konuşmuş kulağıma geldi.Gönderdiği son gecede 1 de gönderdi gece 4 gibi annemlerdeydim.Düşünün evlendiğimizin 2 ayı takılarımı alıp bozup bankaya atmıştı eşim kendi adına.Evde sadece 3 bilezik kalmıştı.Gece 1 de ben apar topar evden gönderilmişm yrım saat geçmeden arabadayım düşün cep tlf çaldı eşim bana diyorki hırsız altınları neden çaldın şok oldum adeta.Adamın yuvası dağılmış adam iftira atma derdinde.Ama inanın almadım ben altınları.Hatta biletimi bile annemler ayırttılar otobüs firmasından.Böyle bir adam ne pişman olur ne af diler.

beş aydır ailemleyim yazmışsın ben beş aylık hamileyim okuyorum... benim de kafam dağıldı iyice.
bi de kaynının dövdüğünü de atlamışım. nasıl okuduysam
yani önceki olayları bilmediğim için yorum yapmam zor. eşim dövüyordu deseydin üstüne konuşulabilirdi belki.
ama kardeşi kalkıp karısını dövecek ve bir adam buna sesini çıkarmayacak inanılmaz bi şey bu.
ve gecenin birinde evden atacak. herşeyi bırak bi tarafa hayatta racon diye bişey var. gece vakti bir kadın kapı dışarı edilmez. hayat görüşü kimliği kişiliği yok bu adamın. gelişmemiş.
kesinlikle doğru kararı vermişsin.
zaten çocuk gibi telefonda şarkı dinletmek falan. adam olsa alır karşısına konuşurdu.
ama yapamaz. şiddet ve alkol aslında kendine güvensiz korkak ve güçsüz erkeklerin sığındığı bir örtü.
o yüzden önündeki süreçten rahatlıkla çıkabilirsin. güçlü olan sensin aciz olan o. bunu o da biliyor.

bunları yazdım. inanarak da yazdım ama içimden bir ses bir şans verilebilir diyor. neden bilmiyorum sadece his.
yaşlarınız kaç kaç yıllık evlisiniz

beş aydır ailemleyim yazmışsın ben beş aylık hamileyim okuyorum... benim de kafam dağıldı iyice.
bi de kaynının dövdüğünü de atlamışım. nasıl okuduysam
yani önceki olayları bilmediğim için yorum yapmam zor. eşim dövüyordu deseydin üstüne konuşulabilirdi belki.
ama kardeşi kalkıp karısını dövecek ve bir adam buna sesini çıkarmayacak inanılmaz bi şey bu.
ve gecenin birinde evden atacak. herşeyi bırak bi tarafa hayatta racon diye bişey var. gece vakti bir kadın kapı dışarı edilmez. hayat görüşü kimliği kişiliği yok bu adamın. gelişmemiş.
kesinlikle doğru kararı vermişsin.
zaten çocuk gibi telefonda şarkı dinletmek falan. adam olsa alır karşısına konuşurdu.
ama yapamaz. şiddet ve alkol aslında kendine güvensiz korkak ve güçsüz erkeklerin sığındığı bir örtü.
o yüzden önündeki süreçten rahatlıkla çıkabilirsin. güçlü olan sensin aciz olan o. bunu o da biliyor.

bunları yazdım. inanarak da yazdım ama içimden bir ses bir şans verilebilir diyor. neden bilmiyorum sadece his.
yaşlarınız kaç kaç yıllık evlisiniz

Canım evet kaynım dövdü ve eşim buna sesini çıkarmadı evde yoktu ama geldiğinde müdahale edebilirdi.Telefonda şarkı dinleten kim bilemiyorum.Kesin odur diyemem.Eşim olucak şahıs havalıdır biraz gurur yapar asla aramaz sormaz.Kendini haklı görüyorki hala orda burda dedikodumu yapıyor.Canım karşımda şans isteyen pişman olan bir erkek yokki kendi kendime kimseye şans veremem ...

Ne dedikodusu yapıyormuş arkandan

Ben bu evliliği bitirmişim ben onu sevmemişim istememişim sözde.ya Allah aşkına kim gece 1 de yuvasını bırakır.Beni evden zorla göndermese ben o saatte nerden araba bulucaktım.Ama gelgelelim boşanma davasınıda açmıyordu.Nedense benim açmamı bekledi.Evet boşanma davasını açtığımı eşyalarımı almaya gidince öğrendiler.Ama daha maddi manevi tazminattan haberleri yok.Tebligat ellerine geçmemiş çünkü.Bakalım ne gibi iftiralarla karşılaşıcam daha ...

29 yaşından sonra değişmez haklısın canım. hissimi geri aldım.
sessiz aramalar şarkı dinletmeler falan çok daha genç olduğunu düşünmüştüm. yaşının adamı değilmiş zaten.
hissimi geri aldım. daha gençsin. en güzel yıllarını eziyet çekerek harcayacak değilsin ya.
.
cesaretini ve hayata olan motivasyonunu kaybetme.
çekilmez evliliklerin içinde sıkışıp kalmış kadınlar var kimisi çocukları için kimi gidecek yeri olmadığı için kimi maddiyattan ayrılıp kurtaramıyorlar kendilerini.
daha gençsin çocuk da yok ailen de yanında... yeni bir hayat seni bekliyor.

dayak olayına çok üzüldüm komşulara gelince takma bizim insanımız dedikoduyu sever sende laf alıp konuşacak ona buna taşıyacaklar. muhatap bile olma. bir sürü boşanma davası gördüm. o deli gibi aşıklar ayrılırken ne çirkefleşiyor şahidim. iftiralar yalanlar... dava da olacaklara hazır ol en iyisi avukat tut dayak olayını bir iki şahitle ispatla gerisi ile uğraşma. sana bir sürü şey söyleyecekler cevap versen de haklı çıkaramazsın kendini en iyisi dava yı hiç izleme, takip etme . ii bir avukat tutu işi ona bırak. zaten dayak olayını ispatlarsan tazminatını alısın. ayrıca düğünde takılan tüm takı senin kanuni hakkın düğün kaseti falan varsa delil olarak sun al onlarıda. ama emin ol boşanma çok kanlı bir savaş... dayak benim affetmeyeceğim şeylerden biri iyi düşün bir kere vuran mutlaka tekrar eder sakın unutma...

29 yaşından sonra değişmez haklısın canım. hissimi geri aldım.
sessiz aramalar şarkı dinletmeler falan çok daha genç olduğunu düşünmüştüm. yaşının adamı değilmiş zaten.
hissimi geri aldım. daha gençsin. en güzel yıllarını eziyet çekerek harcayacak değilsin ya.
.
cesaretini ve hayata olan motivasyonunu kaybetme.
çekilmez evliliklerin içinde sıkışıp kalmış kadınlar var kimisi çocukları için kimi gidecek yeri olmadığı için kimi maddiyattan ayrılıp kurtaramıyorlar kendilerini.
daha gençsin çocuk da yok ailen de yanında... yeni bir hayat seni bekliyor.

Sevgili rouges, evet huylu huyundan vazgeçmez.Boşanma davasını açmadı benim açmamı bekledi nedense.En büyük cevabı davayı açarak verdiğimi düşünüyorum.Umarım yaptıklarından gün gelir pişman olur.

öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına aile görgüsüz,kıymet bilmez ve haddini bilmez insanlarmış tepeden tırnağa....kaynı seni ne hakla döwebilir yaaa kim olarak ailenin bu durumdan haberi varmıydı bunlar olurken??? bence yuvanın yıkıldığına üzülme sewin ortada bi yuva kalmamış çünkü ama keşke dayak yediğin zaman savcılığa gidip suç duyurunda bulunsaydın ozaman mahkemeden çatır çatır alırdın tazminatını şimdi sana oynıycaklar...

dayak olayına çok üzüldüm komşulara gelince takma bizim insanımız dedikoduyu sever sende laf alıp konuşacak ona buna taşıyacaklar. muhatap bile olma. bir sürü boşanma davası gördüm. o deli gibi aşıklar ayrılırken ne çirkefleşiyor şahidim. iftiralar yalanlar... dava da olacaklara hazır ol en iyisi avukat tut dayak olayını bir iki şahitle ispatla gerisi ile uğraşma. sana bir sürü şey söyleyecekler cevap versen de haklı çıkaramazsın kendini en iyisi dava yı hiç izleme, takip etme . ii bir avukat tutu işi ona bırak. zaten dayak olayını ispatlarsan tazminatını alısın. ayrıca düğünde takılan tüm takı senin kanuni hakkın düğün kaseti falan varsa delil olarak sun al onlarıda. ama emin ol boşanma çok kanlı bir savaş... dayak benim affetmeyeceğim şeylerden biri iyi düşün bir kere vuran mutlaka tekrar eder sakın unutma...

Sevgili blackcat_80, Bende bekliyorum zaten iftiralarla dolu bir dilekçe gelicek eminim.Avukat tuttum canım.Canım dayak olayına şahidim yok.Ailem uzaktaydı.Ama gönderdiği son gece dövmüştü beni morluk yoktu ama boynumda incinme vardı doktora gittim filimde bişey yok ama incinme olmuş dedi ağrı kesici verdi.Avukata filimi ve reçeteyi verdim.Canım düğünde tkılan takıları zorla alıp eşim bozdurdu ve bankaya kndi adına attı.Düğün cd si bende yok.Fotoğraflarda o gece orda kalmıştı.Annemler eşyamı almaya gittiler geçen hafta albüm geldi bomboş.Herşeyi düşünmüşler resimleride almışlar.Bakalım umarım kazanırım davayı :(

öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına aile görgüsüz,kıymet bilmez ve haddini bilmez insanlarmış tepeden tırnağa....kaynı seni ne hakla döwebilir yaaa kim olarak ailenin bu durumdan haberi varmıydı bunlar olurken??? bence yuvanın yıkıldığına üzülme sewin ortada bi yuva kalmamış çünkü ama keşke dayak yediğin zaman savcılığa gidip suç duyurunda bulunsaydın ozaman mahkemeden çatır çatır alırdın tazminatını şimdi sana oynıycaklar...

Teşekkür ederim canım.Aileme üzülmesinler diye hiç bahsetmedim.Anlatsaydım 2 dk tutmazlardı beni orda.Şimdi düşündükçe neden anlatmamışım neden suç duyurusunda bulunmamışım diyorum.Çok pişmanım.Evet ortada bir yuva yoktu canım.Kynanam geçenlerde bir tanıdığımıza davayı açmışsa açmış boşver demiş.Gayet rahatlar yani.Ama tazminat davasını açtığımı duyuncada acaba boşver diyebiliceklermi.

Sevgili blackcat_80, Bende bekliyorum zaten iftiralarla dolu bir dilekçe gelicek eminim.Avukat tuttum canım.Canım dayak olayına şahidim yok.Ailem uzaktaydı.Ama gönderdiği son gece dövmüştü beni morluk yoktu ama boynumda incinme vardı doktora gittim filimde bişey yok ama incinme olmuş dedi ağrı kesici verdi.Avukata filimi ve reçeteyi verdim.Canım düğünde tkılan takıları zorla alıp eşim bozdurdu ve bankaya kndi adına attı.Düğün cd si bende yok.Fotoğraflarda o gece orda kalmıştı.Annemler eşyamı almaya gittiler geçen hafta albüm geldi bomboş.Herşeyi düşünmüşler resimleride almışlar.Bakalım umarım kazanırım davayı :(

dayak için komşu gören bilen tek bir şahit bile yardımcı olur sana mah kadın lehine düşünüyor zaten. düğüne gelenleri de takılar için şahit gösterenilirsin av yönlendirir zaten benim çevremdeki bir sürü insan kazanı davayı boşa umut vermek istemem ama çok umutsuzluğa kapılma. türk toplum yapısını biliyor mahkemeler.

canım ya içim parçalandı, çok üzüldüm yaşadıklarına. Allah da senden helallik alamadan öldürmesin, can çekişsin dursun hepsi.
Şükür ki çocuğun yok, ailen senin arkanda. Artık önüne bakar da daha mutlu olursun inşaAllah...

canım ya içim parçalandı, çok üzüldüm yaşadıklarına. Allah da senden helallik alamadan öldürmesin, can çekişsin dursun hepsi.
Şükür ki çocuğun yok, ailen senin arkanda. Artık önüne bakar da daha mutlu olursun inşaAllah...

Canım okadar çektirdiler ki bana.Ben onları Allahıma havale ediyorum.Umarım mahkemede fazla zorluk çıkarmazlar bana ve çabuk biter.5 aydır aramayan sormayan arkamdan dedikodu yapan bir insanın soyadını taşımak istemiyorum çünkü.Çocuğumun olmaması avantajım evet.İnşallah bundan sonra yüzüm güler.

dayak için komşu gören bilen tek bir şahit bile yardımcı olur sana mah kadın lehine düşünüyor zaten. düğüne gelenleri de takılar için şahit gösterenilirsin av yönlendirir zaten benim çevremdeki bir sürü insan kazanı davayı boşa umut vermek istemem ama çok umutsuzluğa kapılma. türk toplum yapısını biliyor mahkemeler.

Canım ordan şahit bulmam zor.Çünkü 30 yıllık komşuları onların bana gelip şahitlik yapmazlar.Evet düğüne gelen birkaç kişiyi şahit olarak yazdırdım.Eşim ve ailesi çok paracıdırlar.Maddi manevi tazminat istemli boşanma davasını ve altınlarıda istediğimi belirten tebligat ellerine geçince ne hissedicekler çok merak ediyorum...

Back
X