Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

son geceyi unutamaman çok normal zamanla unutucaksın.benim ne kadar dayak yediğimi biliyorsun anlatmıştım.dayak yediğim günü bile unutmadım perşembe akşamıydı ben kendimi tanıyamadım aynada yüzüm gözüm şiş kulaklarım bile mosmordu.benim babamda öyle bize daha bir kere manyak eşek bile dememiştir.ama evlendim hiç de öyle olmadı.
napalım dedim ya bunları yaşamk gerekiyormuş.babanlar çok haklı kanunlar var onlar ne kadar karalarsa karalasın.ailem aramadı diyorsun aramasın zaten arayıp da onların seviyesine düşmek daha mı iyi?tabi ki unutacaksın ...

Aynen ailemde onların seviyesine düşemeyiz dediler.Hak var adalet var dediler.Ahhh canım keşke bende darp raporu alsaydım hata yaptım.Dilerim filim ve reçete işime yarar...

Aynen ailemde onların seviyesine düşemeyiz dediler.Hak var adalet var dediler.Ahhh canım keşke bende darp raporu alsaydım hata yaptım.Dilerim filim ve reçete işime yarar...

almamışsın yapacak birşey yok.almadın diye boşanamıcak değilsin ya allah sağlık versin.şahitlerin var hiç korkma dua et göreceksin bak son gülen iyi gülecek :)

almamışsın yapacak birşey yok.almadın diye boşanamıcak değilsin ya allah sağlık versin.şahitlerin var hiç korkma dua et göreceksin bak son gülen iyi gülecek :)

İnşallah canımm :) Şimdiki eşinle mutlumusun canım? Nasıl tanıştınız?

İnşallah canımm :) Şimdiki eşinle mutlumusun canım? Nasıl tanıştınız?

aynı işyerinde çalışıyorduk o işe girdiğimden beri peşimdeydi ama ben istemiyordum önceleri sonradan pek bi istedim :-))) şimdi iyiyim çok şükür. allah sana da nasip etsin inş.tatlım.izninle ben yatıyorum bi tanem yarın görüşürüz yine çok öpüyorum allah rahatlık versin...

bulamadım nasılsın?
bir haber çıktı mı davayla ilgili?

Canım iyiyim sen nasılsın? Yok canım ya avukatı aradım bugün dediki daha cevapları elimize gelmedi gelince ararım.Bakalım canım yaaa ben burda bukadar strese girmişken acaba adamın umurundamı yaaa...Teyzesi ve eniştesi de gelmiş istanbuldam şimdi tam gaz beni konuşuyorlardır...Ne yapsakta davayı kaybetse diye :(

10 dakika beklemedim kısaca cevap vereyim biliyor.
ayrılalı alttaki panoda yazıyor, 25 ekimde resmen boşandık.
ama 27 kasım 2010dan beri ayrıyız.
arada gelgitler oluyor benim de öyleydi.
bir gün nefret ediyorum diyordum, bir gün çok seviyorum.
zamanla geçer mi bilmiyorum ama azalıyor bu gelgitler...
bir de nefret etmeliyim diye düşünme, o bana bunları yaptı ben nasıl hala seviyorum diye düşünmekten çıldıracaktım.
sonra nasılını bıraktım...
hemen sevmedim ki, hemen sevgimi söküp atayım zamanla geçecek...
sende öyle düşün ve neden diye sorma...
hayırlısı böyleymiş.:34:

10 dakika beklemedim kısaca cevap vereyim biliyor.
ayrılalı alttaki panoda yazıyor, 25 ekimde resmen boşandık.
ama 27 kasım 2010dan beri ayrıyız.
arada gelgitler oluyor benim de öyleydi.
bir gün nefret ediyorum diyordum, bir gün çok seviyorum.
zamanla geçer mi bilmiyorum ama azalıyor bu gelgitler...
bir de nefret etmeliyim diye düşünme, o bana bunları yaptı ben nasıl hala seviyorum diye düşünmekten çıldıracaktım.
sonra nasılını bıraktım...
hemen sevmedim ki, hemen sevgimi söküp atayım zamanla geçecek...
sende öyle düşün ve neden diye sorma...
hayırlısı böyleymiş.:34:

Evet canım hakkımızda hayırlısı buymuş.Umarım benimde gelgitlerim biter.Bazen bende diyorum ki avukatıma söyliyeyim tazminattan vazgeçeyim nafakadanda sadece ziynet eşyalarımı versin tamam...uzatmak daha çok yıprtıcak daha çok çirkinleştiricek olayı...

Evet canım hakkımızda hayırlısı buymuş.Umarım benimde gelgitlerim biter.Bazen bende diyorum ki avukatıma söyliyeyim tazminattan vazgeçeyim nafakadanda sadece ziynet eşyalarımı versin tamam...uzatmak daha çok yıprtıcak daha çok çirkinleştiricek olayı...

canım dedim ya sana bende göze alamadım, ama göze alanlara saygı duyuyorum.
gelgitler hemen bitmiyor maalesef bende bile bitmedi...
mesela 8 gün sonra doğumgünü :43: unutmuyorum.
bir arkadaşım dedi, zamanla bir bakacaksın onu hiç düşünmüyorsun kendiliğinden olacak diye...
yani onu düşünmemeliyim deme...
biz şimdi acımızı çekiyoruz, benim ki bayağı hafifledi.:34:
sende de öyle olacak, çok normal üzülmen, suçlama kendini...

başka neler yaptın, iş bakıyor musun?

canım dedim ya sana bende göze alamadım, ama göze alanlara saygı duyuyorum.
gelgitler hemen bitmiyor maalesef bende bile bitmedi...
mesela 8 gün sonra doğumgünü :43: unutmuyorum.
bir arkadaşım dedi, zamanla bir bakacaksın onu hiç düşünmüyorsun kendiliğinden olacak diye...
yani onu düşünmemeliyim deme...
biz şimdi acımızı çekiyoruz, benim ki bayağı hafifledi.:34:
sende de öyle olacak, çok normal üzülmen, suçlama kendini...

başka neler yaptın, iş bakıyor musun?

Ahhh canım ya dediğin gibi inşş benimde acım hafifler...Ay biri face den mesaj atmış tanımam etmem şiir yazmış en sondada tanışmak istiyorum nolur bana şans verin diye...Bu ne yaaa ...Canım iş bakmaktan vazgeçtim dershaneye yazılıp sıkıca kpss ye hazırlanıcam...

Ahhh canım ya dediğin gibi inşş benimde acım hafifler...Ay biri face den mesaj atmış tanımam etmem şiir yazmış en sondada tanışmak istiyorum nolur bana şans verin diye...Bu ne yaaa ...Canım iş bakmaktan vazgeçtim dershaneye yazılıp sıkıca kpss ye hazırlanıcam...

cevap verme bence ve engelle, mahkemede kullanılıyor böyle şeyler, oyuna gelme canım.
kpss inşallah olur, dershane kafanı dağıtmak için iyi gelecek sana merak etme...

cevap verme bence ve engelle, mahkemede kullanılıyor böyle şeyler, oyuna gelme canım.
kpss inşallah olur, dershane kafanı dağıtmak için iyi gelecek sana merak etme...

yok canım cvp vermedim .Bu kaçıncı oluyor zaten.Belkide eşim olucak şahıs..inş canım yaaa bakalım.bu kafaylada iyi ders çalışırım ya :)

yok canım cvp vermedim .Bu kaçıncı oluyor zaten.Belkide eşim olucak şahıs..inş canım yaaa bakalım.bu kafaylada iyi ders çalışırım ya :)

asıl şimdi daha iyi çalışırsın, ben de öyle ters tepki yapar böyle olaylar...
hırs yaparım, sende öyle yap...
hem dershaneye gitmek bile kafanı rahatlatmaya yetecek...
iyi olacağız arkadaşım merak etme...

asıl şimdi daha iyi çalışırsın, ben de öyle ters tepki yapar böyle olaylar...
hırs yaparım, sende öyle yap...
hem dershaneye gitmek bile kafanı rahatlatmaya yetecek...
iyi olacağız arkadaşım merak etme...

inş canım inş....şu dava işide bir bitse...inan çok stres yapıyorum.bazen diyorum ki bir imza atayım bitsin.Batsın onun parası...Dahada çirkinleşicez yaaa...kimbilir tebligatıma ne gibi iftiralarla cvp vericekler.para istemeseydim atmazlardı :)

inş canım inş....şu dava işide bir bitse...inan çok stres yapıyorum.bazen diyorum ki bir imza atayım bitsin.Batsın onun parası...Dahada çirkinleşicez yaaa...kimbilir tebligatıma ne gibi iftiralarla cvp vericekler.para istemeseydim atmazlardı :)

canım hiç bir şey istemesen de atardı, erkeklik gururları inciniyor, nasıl boşarsın sen onu...
sanki bulunmaz hint kumaşı...
o her şeyi yapacak sen kapısında yatacaksın...
sen takılma iftiralara, ben hep okumuştum bir sürü şey yazıyorlar diye,hazırlıklıyım diyordum.
ama yine de inanamadım, ağladım avukatın yanında; o da beni teselli ediyordu, hep yazarlar standart bunlar diye(elin adamı sonuçta:)
inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım.
ve hakkını al...

canım hiç bir şey istemesen de atardı, erkeklik gururları inciniyor, nasıl boşarsın sen onu...
sanki bulunmaz hint kumaşı...
o her şeyi yapacak sen kapısında yatacaksın...
sen takılma iftiralara, ben hep okumuştum bir sürü şey yazıyorlar diye,hazırlıklıyım diyordum.
ama yine de inanamadım, ağladım avukatın yanında; o da beni teselli ediyordu, hep yazarlar standart bunlar diye(elin adamı sonuçta:)
inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım.
ve hakkını al...

sence vazgeçmeyeyimmi :) Canım bu adam taşmış yaaa 1 kere aramadı valla ben olsam çatlardım :) Ne irade ama adamdaki...derdi gerçi ben bitirdimmi 1 kerede bitiririm acımam diyordu...Hayretki canım bende afedersin bana demediğini bırakmazdı ben yinede ısrarla arardım.Bende aramadım irademe ben bile şaşırıyorum şuan...

Canlarım Allah hepinize sabır ve güç versin, inşallah atlatacaksınız bütün bunları.
Bulamadım canım büyük ihtimal eşin gönderiyordur arkadaşlık tekliflerini senin açığını yakalamak için,
bence bir süreliğine dondur hesabını eline koz verme.
Tazminatından falan da vazgeçme, tabi ki kolay olmayacak ama inşallah kazanacaksın çektiğin sıkıntıların karşılığı olamaz elbette ama hakkın bu senin.

sence vazgeçmeyeyimmi :) Canım bu adam taşmış yaaa 1 kere aramadı valla ben olsam çatlardım :) Ne irade ama adamdaki...derdi gerçi ben bitirdimmi 1 kerede bitiririm acımam diyordu...Hayretki canım bende afedersin bana demediğini bırakmazdı ben yinede ısrarla arardım.Bende aramadım irademe ben bile şaşırıyorum şuan...

canım herkesin tak dediği bir nokta oluyor...
bir de onlar burnu sürtsün diye arayıp sormuyorlar ya...
sen o arada dışarıdan bakıyorsun ve bir çok şeyi daha net görüyorsun.
yanındayken konduramadığın şeyleri bile farkediyorsun.
ve onun aşık olduğun tarafını özlüyorsun.
belli bir süre sonra o sana barışmak için bile gelse, karşında aşık olduğun adam olmadığı için...
aramıyorsun, sormuyorsun...

Canlarım Allah hepinize sabır ve güç versin, inşallah atlatacaksınız bütün bunları.
Bulamadım canım büyük ihtimal eşin gönderiyordur arkadaşlık tekliflerini senin açığını yakalamak için,
bence bir süreliğine dondur hesabını eline koz verme.
Tazminatından falan da vazgeçme, tabi ki kolay olmayacak ama inşallah kazanacaksın çektiğin sıkıntıların karşılığı olamaz elbette ama hakkın bu senin.

canım desteğin ve ilgin için tşk ederim.canım ben kabul etmiyorum gelen teklifleri yazılan mesajları.Ama nedense canım eşimde bir rahatlıkki sorma.O neden korkmadan facede kızlara abone olabiliyor.Hemde abon olduğu bayan maaş aldığı bankada memur ve kız bekar.Adam açık açık abone oluyor ya şu aşamada...inşallah canım davayı kazanırım..

canım herkesin tak dediği bir nokta oluyor...
bir de onlar burnu sürtsün diye arayıp sormuyorlar ya...
sen o arada dışarıdan bakıyorsun ve bir çok şeyi daha net görüyorsun.
yanındayken konduramadığın şeyleri bile farkediyorsun.
ve onun aşık olduğun tarafını özlüyorsun.
belli bir süre sonra o sana barışmak için bile gelse, karşında aşık olduğun adam olmadığı için...
aramıyorsun, sormuyorsun...

Ahhh canım ben eşimin huyunu suyunu çok iyi bilirim burnu kaf dağındadır.Asla gelmezde barışmakta istemez.Keşke gelseydide benim içimde bir nebze rahatlasaydı...

Back
X