seninkiler daha betermiş canım.bende en azından şiddet yok. psikolojik şiddet var, fiziksel de nerdeyse uygulayacaktı ama yapmadı. sıkıysa yapsın,çok da sevsem giderim darp raporu alırım hastaneden. 5 aylık bir kızım var. canım o benim. o olmasaydı kapıyı çekip çımak o kadar kolay olurdu ki....şimdi sadece biraz daha bekliyorum. kendimce bi süre tanıdım eşime ama o bilmiyor. bakalım nasıl davranacak.....zaman en göstercek....ben de yolumu ona göre çizeceğim. yani ya eşimle birlikte bu apartmandan taşınırız, ya da eşim olmadan.......kısacası ben burda onlarla birlikte bu hayata katlanmam. dünyaya elalem bana sıkıntı çektirsin,eziyet etsin diye gelmedim ben....allahım böylesi zor durumdaki herkesin yardımcısı olsun.....
ayrıca benim kvalidemin ağlamaları= timsah gözyaşları :)))
Canım kızını Allah sana bağışlasın.Evet çocuk malesef insanın elini ayağını bağlıyor.Zaten bir kere el kalkıyorsa inanın devamı geliyor.Nitekim benim öyle oldu.İlk seferinde özürler diledi ellerim kırılsın falan dedi ama nerdeee...En ufak bir tartışmada özürlerde gitti ellerin kırılmasıda.Ve inan ondan sonra defalarca yaşadım şiddeti.Kaynımda dahil.Üstelik kayınvalidemin yanında.Kayınvalidemde adeta mutlu oluyordu. ailelerimiz bize kıyamazken elalemin adamları dövüyorda sövüyorda...
çok bile sabretmişsin sen. eşin yetmezmiş gibi kaynın + kvaliden!!!! getir onları bi de ben döviiim. şaka bi yana eşim bana gerçekten vuracak olsa gücüm yetsin yetmesin ben de onu pataklamaya çalışırım. bunu yapamadım diyelim, hiç ummadığı bi anda güya her şey düzelmişken suratına okkalı bir tokat patlatırım. devamında daha çok acı çekeceğimi bilsem bile.en azından o da bunu unutamaz ve canını acıtırım.
bu yazdıklarım anormal gelebilir bazılarına ama normalde çooooook merhametli biriyimdir. bana bir veya birkaç kere kötülük yapılsa ağzımı açıp cevap bile vermem görmezden gelirim. aptallığımdan değil, terbiyemden susarım ama baktım olmuyor ve defalarca aynı kötülükler yapıldığı takdirde ise yapanların vay haline.... kavga etmeden, tek laf etmeden bile bin pişman ederim karşımdakini...
saygıya, saygıyla....felsefem budur !