Dogru kişi istiyorum

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
merhaba kızlar, bende kk nın yenı uyelerındenım uzun süreli bi ilşkiden cıktım ve kendımı burda buldum buranın bagımlısı oldum sabah uyandıgımda gece yatarken mutlaka bı göz gezdiriyorum o kadar cok yazı okuyorumkı bazen olan yapılan seylerde hayretler içinde kalıyorum. terapi gıbı gelıyo bana burası. bazen yazılanlar bana umut verıyo bazense umutsuz yapıyo.uzun süreli bi ilişkiden cıktım sevdigim emek verdim adamın dogru kişi olmadıgını gördüm. ve hayata bakıs acım degıstı yenı ayrılmamın etkısındendır belkı bılmıorum sankı bırdaha hıc kımseye guvenıp sevemıcem sevılemıcem gıbı gelıyor.sankı benı encok o sevdı dıye hıssedıyorum. gercı sevgı buysa!benım dogrum oydu dıye dusnuyordum koca bı hayal kırıklıgı kaldı gerıye. dogru kişi olsun ıstıyorum hayatımda gerci sen ne kadar dogrusun dıyede sorabılırsınız? saf bı askımı sevgımı vercek kadar dogruyum herseyımle sevcek kadar dogruyum. sen dürüst oldukca karsınada dürust ınsan cıkar mı ?

Bu düşünce sana bir şey kazandırmaz. Kafanı boşaltmaya çalış. Bu bir süreç tabi ama yanlış sürekli herkese aynı gözle bakmak. İmkanın varsa güzel bi tatil öneriirim.

Bu düşünce sana bir şey kazandırmaz. Kafanı boşaltmaya çalış. Bu bir süreç tabi ama yanlış sürekli herkese aynı gözle bakmak. İmkanın varsa güzel bi tatil öneriirim.

Teşekkür ediyorum yorumunuz icin. Bu bi surec haklisiniz fakat yorucu bunaltici bi süreç sürekli aklinin onda olmasi. Hep böyle mi olcak?

Ben de aynı durumdayım uzun süreli ilişkim yeni bitti sayılır ama inanın bitiş sebebine göre değişiyo yada şöyle söylemem gerekirse içiniz rahatsa vicdanınız rahatsa elinizden gelen herşeyi yaptıysanız ve yine de olmadıysa hayırlısı buymuş diyim ve siz de yolunuza bakın Allah sizin de hakkınızda hayırlısını versin inşallah elinizden geldiğince oyalanın ki düşünecek fırsatınız dahi olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elimden geleni defalarca yaptim iki kere faln ayrilmistik 2 yıllık iliskide ve hep icim icimi yerdi kötü olurdum. Aslina bu sefer icim sonuna kadar rahat çünkü yeterince gururumdanda taviz verdigimi düşünüyorum. Ama iste ne biliyim insanin ici bi buruk oluyo kalbi aciyo. Onada soledim elimden geleni yaptim diye yeri geldi hakli yere Özür diledim kötü olmayalim sogumayalim birbirimizden diye. Ama bunlarin karşılığını onda goremeyince patladim artik ve bitti. O her ne kadar bnde cabaladim desede.

Aynısını gerçekten aynı durum hiç merak etme hakkın yerde kalmaz Allah büyük sadece kararlı olmak gerekir o kadar tabiki üzülücez ama her zaman herşeyi yaptığını düşün ve toparlan canım..

Canim benim teşekkür ediyorum desteğin icin. Toparlancam ins. Sende güçlü ol allah inşallah karşımıza hayirlilarini cikarir.

gercekten cıkıyor buna emın ol.bellı bır sure sonra hatta onunla olmadıgı ıcın Allaha sukredıyorsun.

oyle bır an gelıyorkı tum geçmişini sorguluyorsun,neden değmedı bıde hayatna başkası gırdıyse nıye gırdı vs dıye sorguladıgında an gelıp goruyorsunkı sen daha ıyılerını hakettıgın ıcın aslında olmamış.

mesela benım hep ağladıgım nıye olmadı dıye kendımı zehır ettıgım bır ınsan vardı suanda oyle bır adamı hayatıma almaya calısıyorumkı hanı bır soz vardır ya bır gun oyle bır adam cıkarkı gıden herkese sukredersın dıye ıste tam oyle bır adam buldum kı ben bulduysam emın ol herkes bulur.

hayatıma almaya calıstıgım adam keza aynı bır anda eskı kız arkadaşı ırlandaya evlenıpte yerleşmiş,sok olmuş hala acı cekıyor ama en azından mutluyuz bız eğlenıyoruz geyık yapıyoruz.caba sarfedıyoruz yolun sonunda umarım olur dıyoruz bakalım.

Senin adina cok sevindim ne güzel mutlu olmussun unutmussun. Dedigin gibi kendimi sorguluyor oldum suan bn sunu demesem bole olmazdi bn bunu demesem ayrilmazdik diye. Ayrılmamiz o kadar sacma bi tartışma ki sanki onu bahane edip ayrıldı gibi hissediyorum. Sonucta seven insan nolursa olsun katlanir demi. Mesela bn katlandim o yurt dışına gittinde günlerce iletisim kuramadik ama bekledim onu 4 ay hergun onun icin küçük küçük notlar yazdım o geldiğinde okusun onu nasıl bekledimi görsün istedim ama o bi geldi sonuc hüsran hatalar yapmis bi sekilde döndü bana. Hic hakettiğmi düşünmüyorum bunlari yasananlari. Duygularimla rezil oldum yerin dibine girdim bu iliskide. Onu kotuleyen herkese onu savundum ne biliyim bos iste

Sizi en çok kim sevdi,sever,sevecek bilemezsiniz. Sadece siz kimi en çok sevdiğinizi bilebilirsiniz. O yüzden kendinizi "beni en çok o sevdi" diye şartlandırmayın.

Karşınıza doğru dürüst insan çıkar mı bilemem (umarım çıkar) ama şu anda yapacağınız şey kafanızı dağıtmak ve akabinde dinlemek olmalı.

Bir hobi edinin,ya da sevdiğiniz şeyleri yapın,tatile çıkın. Bakın nasıl havanız değişiyor

Bende sizdenim galiba. Aynı mantık hala bendedevar. Ondan daha fazla kimse sevemez beni diye. Yada pardon düzeltiyorum seviyormuş gibi yapan olmaz heralde Sevseydi düğün hazırlıkları yapıyor olacaktık. İnsan yarının bile ne olacağını bilmeden ne kadar çok hayal kuruyor öyle. Uzatmayalım haziran da nişanlı olalım derken ay olmuş Temmuz ve biz ayrıyız bittik tükendik

Haklisiniz galiba biraz degisiklik sart. Kac gün oldu ne o msj atti aradı nede ben. Alistim aslinda yokluğuna yani üzerimden bi yük kalktigini hissediorum. Canim sende böyle yipratma kendini güçlü olmamiz lazim inan onlar biz kadar takmiyodur bile. Ben birseyin hayirli hayırsız olmasina cok inanirim. Eger olmuyorsa vardir allahin bi bildiği. Belki burada yazan arkadaşlar gibi ilerde iiki cikmislar hayatmzdan deriz. Evlenmeden görmüssun gerçek yüzünü.

Aynen öyle hayırlısıysa olsun hayırsızsa geri dursun arkadaşlarım. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok vardır bi hayır der köşemize çekiliriz eğer o hayırlıysa zaten istemesek de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…