Doğru kişi nasıldır sizin için?

Yok ben sizin şahsınıza ithafen söylemedim. Tamamen içmesin de diyebilirsiniz zaten, sizin görüşünüz sizin beklentinizdir, kimseye laf düşmez.

Herkesin farklı kriterleri var diye onu örnekledim. Hayvan sevme olayını da o yüzden yazdım zaten, benim için olmazsa olmaz ama başkası için de o önemli değildir mesela.

Hayvanları sevmesi benim içinde olmazsa olmaz 🤗 tartısmıslıgım bile var şahsen :)

Kıskançlık yapıyorsa istemem. Giydiğime karışma cüretinde bulunuyorsa istemem. Gece hayatı varsa,alkoli fazla kullaniyorsa, sigara iciyorsa,bakımsızsa ,tutucuysa istemem. Bir de köpeğimi ve hayvanları sevmesi lazım

Yanlışları göre göre doğrusunu anlıyorsunuz zaten 😂 bu zamana kadar öğrendiğim şey bir insanı hayatınızın merkezine koyup her şeyinize karıştırmayın. Bununla başliyor aslinda.Kıskançlık fazla kısıtlama. Vicdan merhamet klasik seyler. Bir de benim takıntılarım vardır temizlik konusunda. Kişisel bakımına önem göstermesi. Bir de yere tukuruyorsa, çöp atiyorsa benim için bitmiştir 😂 arkadas ortamında nasıl davranıyor onada bakmak önemli. Arkadaşların dediği gibi garsona nasıl davrandığı. Ilk buluşmada telefonu gizleyip saklamamasi bakın bu çok önemli.

En önemli kriterim içinde insan sevgisi olmasıdır. İçinde insan sevgisi olnayan birinden her şey beklenir.

Merhaba. Ben çok sıkıntılar yaşadım tecrübelerimden yola çıkarak,
Sana ve kişinin kendine olan saygısı en önemlisi.
Kalbinde ki merhamet duygusu insan olabilmesi...
Alkol,sigara, aşağılama,hakaret, kötü alışkanlıklar bunları hiç söylemiyorum bile. Çok zor durumlar.
Bir ilişkide kendin olabiliyor musun ona bak mesela fikirlerini rahatça ifade edebilmelisin karşındakine.
İnsan ancak olduğu gibi kabul gördüğü yerde güvende hisseder.
İlişkinin başında duygularını çok yoğun yaşayanlara inanma sonradan bi halt mutlaka çıkıyor. Ki o zaman pek sağlıklı bir ilişkide olmuyor zaten.
Sevgisini sana ilgiyle,eylemle, söylemle göstermeli. Sevginin ciddiyeti ve güvenilirliği eylemlerle ölçülür bunu unutma !
Her şeye evet demesi veya her şeye hayır demesi de normal değildir.
Hata yaptığında gönlünü alabilmeli.
Vs vs kısaca tarzın ve tavrın olacak. 👍

Son düzenleme:
Karşılaştığınız bir erkekte onun nasıl olması doğru kişi olduğunu gösterir? Ve nasıl bir davranış görürseniz o kişiyi istemezsiniz? Affedilmeyecek taraflar nelerdir? Çok tecrübesizim.Anlamıyorum :KK43:
Herkesin kendine göre kriterleri vardır.Hepimiz tecrübesizdik sonuçta.Herkesin bir çizgisi vardır...Ben eşler biliyorum birbiriyle küfürlü konuşup gülen ben eşler biliyorum birbirine asla saygısızca konuşmayan...Bir sürü şey sayabilirim.Yalan dolan güven saygı bunlar klişe şeyler.Aynı şeylerden zevk alıyor musunuz arkadaş da olabiliyor musunuz paylaşımlarınız çok mu film zevkleriniz araba zevkleriniz örtüşüyor mu..hangi rengi sevdiğiniz bile sizin ortak özelliğiniz olup olmadığını belirler...aileler uyuşur mu...kafalar ayrı mı bir mi...var anam var...yaş kaç?

Back
X