Doğru kişi olduğundan nasıl emin oldunuz?

Evlencegnz zaman bı heyacan varmydı pekı bende bunun olmaması korkutyo bıde kayınvalide adayıyla aynı apartmanda otrmak dengeyı saglayablceğinden şüpeliyim

Bende suan aıleme solemekten kacyorm blıyolarda yanı konsmyorz küsüz falan fıye yalan sölyorm benmkode evlilk korkusundan belkıde 29 yasndaymm bıde daha genc olsam bukdar düşünmezdm o toylukla belkide

Evlencegnz zaman bı heyacan varmydı pekı bende bunun olmaması korkutyo bıde kayınvalide adayıyla aynı apartmanda otrmak dengeyı saglayablceğinden şüpeliyim

Hic yoktu. Farkli kulturdendik ve sadece korku yasiyodum. Istemeye geldiklerinde ilk 5dk gergindim anlasabilecekler mi ortak nokta bulacaklar mi diye endise ettim. Ortam iyi olunca hersey bitti. Su var ki ne esimin ailesi bana karisir ne de ben onlara. Evliyim halen oyle. Severim hepsini ama samimi olmam. Esimde sevmek zorundasin demedi hic. Es onemli. Onun ailesiyle yasayacaksan nabzi iyi yoklamalisin. Canim cicim diye baslayip birbirini yolan gelin kaynana cok fazla. Ayri yerde yasama imkaniniz varsa ayirin. Ve buni gorustugunuz kisiye ne senin ailene yakin olalim ne de benim aileme diye orta yolu bularak konusun. Sahsen benim en buyuk sartim buydu ailenden uzak durmak istiyorum dedim. Suana kadar sorun da cikmadi. Once sorunlari halledin sonra evlilik dusunun derim. Evlendikten sonra hersey degisiyo. Calisiyo musunuz peki? Yasiniz kac?

Valla bende strese girmiştim. Evlenmekten az vazgeçmedim tereddüt etmedim. Ama yaşım 19 du ve daha 1 yıllık beraberdir. Hiç evlilik düşünmemiştim ondandı korkum. Ama 4 yıllık bir ilişkide mutlaka evlilik düşünülmüştür. Siz iyice tanımışınız. Yani asıl sorulması gereken soru. Özgürlüğünüzün bitmesinden yada sorumluluk almaktan korkmaksa sevginiz bitmemiştir. Ama eğer tam tersiyse malesef. Birde evlenme teklifinden hemen sonra olduysa korkmuşsunuzdur. Olur korkmakta haklısınız. Bende korktum. Çok düşündüm ölçtüm tarttım. Korkmak bemim ölçmeme tartamama yaradı ve hiç pişman olmadım.

Suan ıs aryorm bitaraftan sınava hazrlık neden kırada otraym dıyo baska yer deınce ev alma ıhtmalı var ama sadce varsayım babası olmadgı ıcnde annesıyle sık otrmamızı ıstycektir

Suan ıs aryorm bitaraftan sınava hazrlık neden kırada otraym dıyo baska yer deınce ev alma ıhtmalı var ama sadce varsayım babası olmadgı ıcnde annesıyle sık otrmamızı ıstycektir

Annesi nasil tanistiniz mi peki? Maasi ne kadar ki gorustugunuz insanin?

Evlenmeyi dört gözle beklıyodm derken söledı bende hersey deişti acaba sadce bir hırsmıydı diyorm bazen

Aslnda söledklernız tutuyo tek korkum ailesıyle aramdakı dengeyı kuramaması birde heyecan sornu

Annesı ıyı bırıne benzyo tanstm ama cok i samımı deılm tanyanlar cok sevyo maasıda ıkıbin civarı orta yanı ama tek maas olrsa skntı olabilir tabyki

Bilemiyorm canim. Ben ailelerle yasanmasi taraftari pek degilm. Soyle dusun evlenince sen bi gun is yapasin gelmez ama kaynananda senden gelinlik beklicek. Gelen misafiri agarla is yap. Bunlar cok onemli seyler emin ol yapmam etmem diyemiyosun mecburen yapiyosun ve bi muddet sonra o isler seni patlama noktasina getiriyo. Eger ev alma imkani varsa alsin oyle evlenin derim. Kaynana da acik ol. Biseyi istemiyosan istemiyorm de. Net ol. Bnm kaynanam tanismaya geldiginde yemek yapmam demistim. Herseyi net net soyledim. Cok tirsmisti. Simdi bisey diyemiyo ne esim ne de kaynana. Taviz verme kendinden. Bir ay kaldim kaynanamla ilk evlendigimizde bi kere bile ev temizlemedm o da temizle demedi gorumcem yapti her isi. Bunlar cok onemli seyler istemiyosan istemiyosundur. Sevimlilik yapcam diue yirtinman sacma olur

Zaten evdede yengem calsyo dıye annem onun ısını ble yaptırır bazen. evdede bktm bide orda yapmak ıstemem hayrlısı bakalm akısına braktm

Biz de epey uzun bir iliski sonrasi evlendik. Isler ciddiye binince bende biraz stres oldum. Hem heyecan, hem soru isaretleri,hem gerginlik.. hepsini bir yasadim.. Ama kisa bir sure sonra endiselerim bitti. Evlilik hayati zaten full mutluluk degil,sevgililik ve nisanlilik donemi gibi hic degil. Beklentiyi biraz asagida tutmak lazim.. Erkek arkadasinin karakteri duzgunse, kafa olarak da anlasiyorsaniz, saygisizligi yoksa dogru insandir diyebiliriz. Fakat evlenince de turlu turlu huylarini ogreniyorsun. Es surpriz yumurta gibi bir sey.. :)

İşte benim düşüncelerimin aynisi
O kadar şeyi yazıp parmaklarımi yormaktan kurtardınız
Her cümlesine katılıyorum

Çoğu kişiden duydum bunu. Eğer ilgin varsa istihareye yat bi için rahat eder belki. Bir de nikahta keramet vardır derler. Hatta birinden duymuştum nikah kıyıldıktan sonra hiç olmadığı kadar huzurlu olmuş, büyük yük kalkmış gibi hissetmiş. Sadece buna bakarak heyecanın bittiğini düşünme bence.

Yıllarca flört etmedik. Tanıştıktan kısa bir süre sonra teklif aldım. Kabul ettim ve hemen ardından nikah, düğün. Stress filan yaşamadım zamanım yoktu birşey anlamadım. Buarada görücüyle evlenmedim severek evlendik.

İstiareye başkasıda senın adına yatabiliyo diye ayrı olduğumuz bi dönem ablamı yatırmıştım hayırlı çıkmıştı ama bikezde kendim yatayım bakalım

Aslnda bunum farkındaym ama gerı dönüşü olmayan bi yol gbi geliyo sormluşuklar gözümü korkutyo sanki onun ailesne karşı bile sormlu hissetcem kendimi diye şimdiden annesini aramıyorm diye tavır yapıyo

Is ciddiye binince ' sevgili " kafasindan daha cok " jury" olrak dusunuyorsun. Oylede olmali zatn. Bu kisi uygunmu? Krakteri nasil? Seni korur kollarmi?
Biraz annen babanin bakis acisindan dusunmekte yarar var. Bir omur dile kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…