Doğru Kişi

Esco hani yeni konuna etiketleyecektin beni?
Eee ne ettin bakayım, yeni ufuklara yelken açtıysan he de, ona göre yazayım. Yoksam yok bak

Bence ilişkilerin en önemli olayı kafa uyumu ya.Kafalar uyuşunca her şey güzel gidiyor.

Esco hani yeni konuna etiketleyecektin beni?
Eee ne ettin bakayım, yeni ufuklara yelken açtıysan he de, ona göre yazayım. Yoksam yok bak
Yusufla ilgili bir konu olursa sizi etiketleyecektim,çok şükür onunla ilgili yeni bir konu yok.Şimdi sadece doğru kişi üzerinde kafa yoruyorum.

Yanında iken diken üstünde hissettiğim, ağzından 2 laf çıkacak tadım kaçacak diye gerildiğim, acaba bugün kuyumu hangi açıdan kazmaya başlayacak diye düşündüğüm adam doğru adam olamaz.
Kesinlikle,çok doğru.Yanında kasıldığım kişi doğru kişi olamaz.

Yusufla ilgili bir konu olursa sizi etiketleyecektim,çok şükür onunla ilgili yeni bir konu yok.Şimdi sadece doğru kişi üzerinde kafa yoruyorum.
Heh iyi bari, yeni ufuk ihtimali var hiç değilse.
Valla benim için doğru kişi demek ilk başta saygılı insan demek. Saygı yoksa gerisi bir halta yaramıyor.
Sonra cimri olmayacak. Maddi manevi bu arada.
Kadına bakış açısı, değerleri, yaşam tarzı da önemli. Aşırı farklılık iyi olmuyor. Ondan sonra Şerbo Fatih ile Doğa gibi oluyorsun. Denklik önemli.

Ayağının tokezlemesi dahil her şeyi buraya soran, attığınız ekran görüntüsünde kurduğu cümleler 15 yaş seviyesinde olan birinin kendini akli başında olarak tanımlaması da ilginçmiş. Bir de boşuna beddua ediyorsunuz benim başıma böyle şeyler gelmez.

Şu an konuşmaya devam ediyoruz ama bir daha içime sinmeyen bir şey olursa bırakırım.Saygı,sevgi,sadakat,sabır,ilgi bence çok önemli.Bunları kesinlikle karşı taraftan beklerim.Bir de artık buraya girmeyeceğim,5 sene sonra girip hayatımın nasıl yol aldığını görmek istiyorum.Umarım sizin de hayatınız hep istediğiniz gibi olur.

Ben kendimi biliyorum,sizin ne dediğiniz umrumda değil.
Yine büyük konuşarak başınıza gelme ihtimalini arttırıyorsunuz,bu benim başıma gelmez dediğiniz ne varsa onun içinde kendinizi bulacağınızdan eminim.Siz büyük konuşmaya devam edin,her büyük konustugunuz olayın başrolünde başarılar size

Ya ne kadar küçük dünyanız var. İki laf ettim diye başıma gelmez, salak olursam, sürekli yanlış kararlar verirsem başıma gelir. İnsanlar yaptıkları hataların sorumluluğunu almamak için bir laf uydurmuş gidiyor. Başıma tam olarak ne gelecek yani? İki kelime yan yana getiremeyen bir hanzo bulup gelip her gün burda konu mu açacağım? Öyle olsun istiyorsunuz ama boşuna beddua etmenize gerek yok çünkü öyle bir şey olmayacak.

Milleti kendinize güldürmek hoşunuza mı gidiyor da sürekli aynı soruyu gelip soruyorsunuz onu da anlamadım.

Valla Esco bu adam için fikrim hala aynı. O yüzden başka bir şey demek istemiyorum. Gözünü dört aç diyorum sadece.

Konudan hoşlanmazsanız yazmazsınız bu kadar basit ve yapılabilecek bir şey.Hem konuyu beğenmeyip hem yazmak nasıl bir mantık anlayamıyorum.İnsanlar konu açarken size mi danışsınlar bunu sorabilir miyiz diye ?cidden komiksiniz.Lütfen hem kendiniz hem de konu sahipleri için hoşlanmadığınız konulara yazmayınız.

Ben sizi hatırlıyorum yorum yapmıştım daha önceki konunuza öğretmediniz ya da memurdunuz.Netten tanıştığınız gıdacı birisi vardı.Anne mi baba mı birisi kızmıştı size.Eğer o adam için soruyorsanız kesinlikle doğru kişi değil.

Genel olarak doğru insanın davranışlarını soruyorum.Bu arada hafızanız güçlü,doğru hatırlıyorsunuz.

Neden önceki konulara sürekli gönderme yapma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Kimin ne kadar sevilip sayıldığının reçetesini tutuyorsunuz galiba.
Mesela biz ayrı şehirlerdeydik ve gelmeden önce "yanımda az kalacaksan boşuna yol parası verip gelmeyeyim" demedi hiç. Beni görüp tatile gitti dayanamayıp ertesi gün yine yanıma geldi. Sonraaa beni öpmek için tarih belirleyip pazarlık yapmadı.. bu tür şeyler ipucudur:))

Öncelikle yanımda az kalacaksan muhabbetindeki konuya bakarsan benim yanlış anladığımı ve yorumladığımı görürsün,bir kullanicının uyarısı sayesinde yanlış yorumladığımın farkına vardım.İkinci olarakta öpüşme konusunu konuştuk,aramızda hallettik.Sürekli aynı konuları gündeme getirmenizin amacı nedir anlayamıyorum.

Muhakkak:) bu adamı sakın kaçırma, daha iyisini asla bulamazsın:)))

Çok çok güzel özetlemişsiniz,Rabbim böyle birini nasip etsin güzel kalplere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…