NasılBen genelde ithal ediyorum , TSE standartlarına güvenmiyorum:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NasılBen genelde ithal ediyorum , TSE standartlarına güvenmiyorum:))
Sevgilisi yabancı Türk değil
Yalnızlığa alışayım en iyisi :)
Haklısınız ben genel olarak hep negatif bakıyorum olaylara.Her yalnızlık başlıklı konularda yorumlarınız dikkatimi çekiyor açık konuşacağım olaya çok negatif bakıyorsunuz ,bu durumu bu kadar dramatize etmemek lazım, kendinizi karşı tarafa böyle hissettirirseniz sıkıntı öz güvenli olunmalı
Pozitif bakacak ne var ki :)Haklısınız ben genel olarak hep negatif bakıyorum olaylara.
İlerleme olmuyor maalesef o nedenle umutsuzumbebişim daha 25 yaşındasın ölmedin ya bulursun elbet enseyi karartma hemen![]()
Bir mesleğiniz çevreniz var mı bunlar olunca bazı şeyler daha kolay oluyorHaklısınız ben genel olarak hep negatif bakıyorum olaylara.
Mesleğim var. 4 yıldır çalışıyorum ama küçük bir ilçe Kendi memleketim.Bir mesleğiniz çevreniz var mı bunlar olunca bazı şeyler daha kolay oluyor
İlerleme olmuyor maalesef o nedenle umutbebişim daha 25 yaşındasın ölmedin ya bulursun elbet enseyi karartma hemen![]()
bende çalışıyorum ama yok erkek :)Mesleğim var. 4 yıldır çalışıyorum ama küçük bir ilçe Kendi memleketim.
İlerleme olmuyor maalesef o nedenle umutbebişim daha 25 yaşındasın ölmedin ya bulursun elbet enseyi karartma hemen![]()
bende çalışıyorum ama yok erkekMesleğim var. 4 yıldır çalışıyorum ama küçük bir ilçe Kendi memleketim.
Hepsinin bekar kızları var hepsi erkek arayışında kendileri bulmadan bana neden bulasınlarArkadaslariniz yok mu masallah benim bi kankim var copcatan gibi .herkesi evlendirdi cevresi cok genis .Aile dostlariniz ,annenin gun arkadaslari vs vs
Bulunduğunuz yaş dönemi gereği insanlar evlenebilir, siz evlenirseniz de evlenmeye devam edecekler :) önerim evlilik odaklı olmayın. Sosyal ortamlarda aktif olun. Görüşme taleplerini geri çevirmeyinBulamıyorum çünkü kimseyi küçük ilçeye atandım kimse yok çevremde bekar kalmadı tüm arkadaşlarım evleniyor haliyle yalnızlık duygusu oluştu
Sosyal ortam örnekleri verebilir misiniz nerde nasıl tanışırımBulunduğunuz yaş dönemi gereği insanlar evlenebilir, siz evlenirseniz de evlenmeye devam edecekler :) önerim evlilik odaklı olmayın. Sosyal ortamlarda aktif olun. Görüşme taleplerini geri çevirmeyin