Doğru kişiler nerde

Her yalnızlık başlıklı konularda yorumlarınız dikkatimi çekiyor açık konuşacağım olaya çok negatif bakıyorsunuz ,bu durumu bu kadar dramatize etmemek lazım, kendinizi karşı tarafa böyle hissettirirseniz sıkıntı öz güvenli olunmalı
Haklısınız ben genel olarak hep negatif bakıyorum olaylara.

bebişim daha 25 yaşındasın ölmedin ya bulursun elbet enseyi karartma hemen :halay:
İlerleme olmuyor maalesef o nedenle umut
Mesleğim var. 4 yıldır çalışıyorum ama küçük bir ilçe Kendi memleketim.
bende çalışıyorum ama yok erkek
Arkadaslariniz yok mu masallah benim bi kankim var copcatan gibi .herkesi evlendirdi cevresi cok genis .Aile dostlariniz ,annenin gun arkadaslari vs vs
Hepsinin bekar kızları var hepsi erkek arayışında kendileri bulmadan bana neden bulasınlar

Bulamıyorum çünkü kimseyi küçük ilçeye atandım kimse yok çevremde bekar kalmadı tüm arkadaşlarım evleniyor haliyle yalnızlık duygusu oluştu
Bulunduğunuz yaş dönemi gereği insanlar evlenebilir, siz evlenirseniz de evlenmeye devam edecekler :) önerim evlilik odaklı olmayın. Sosyal ortamlarda aktif olun. Görüşme taleplerini geri çevirmeyin

Bulunduğunuz yaş dönemi gereği insanlar evlenebilir, siz evlenirseniz de evlenmeye devam edecekler :) önerim evlilik odaklı olmayın. Sosyal ortamlarda aktif olun. Görüşme taleplerini geri çevirmeyin
Sosyal ortam örnekleri verebilir misiniz nerde nasıl tanışırım

Back
X