Dogru kisimi degil mi?

2. Evliliğinizde biraz da olsa maddi anlamda rahat olmayı istemeniz doğal. Fakat adamın tavrı çok ilginç. Sizle sanki evlenmek için birlikte değil benim görüşüm bu. Ayrıca durumu olmayan adamla birlikte olunur sıkıntı olmaz ama cimriyse isterse milyoner olsun çekilmez.

sutten agzi yananin yogurdu ufleyerek yemesi lazim. ama goruyorum ki hala oluru var olur mu kafasindasiniz.
olmaz hanimefendi.
duzende kurmussunuz gucunuz de var, cocuklariniz var. kosa kosa yangina yurumek icin fazla buyuksunuz.

Degerli gorusleriniz ve objektif bakis acisiyla yorum yaptiginiz icin cook tesekkur ederim.ilk evliligimde siddet gordum hemde fazlasiyla o sebebten bosandim zaten.bunda oyle sevkat var ki beni sarip sarmaladi bir kuyunun icine dustum iste.ama onun niyeti belli evlilik istemiyor. istiyormus gibi yapiyor ve beni oyaliyor.cok sukur calisiyorum maddi gucum var.ama insan 26 yil evliliginde sevgi gormedi mi boyle sevgi arsizi olup cikiyor.beni kendime getirin olur mu..

42 yaşındasınız ama 20 lik genç kız gibi bir tribe girmissiniz sanki bana öyle geldi siz çalışıyor musunuz ?

Sanki cok deger goruyormusunuz, cok seviliyormussunuz gibi bir de olayin icinde kayboldugunuzu soyluyorsunuz. Olayin icinde kaybolma nedeniniz ne? Neyin hatrina boyle bir iliskiyi surdurmekte israrcisiniz?

Aslinda siz cok fsrkindasiniziz dogru kisi olmadiginin. Yazmissiniz da...
Bence hayatinizi karartmayin. Yapacaginiz 2. evlilik umarim 2. bahariniz olur.

Maddigücü bile olmayan bir adami koca diye eve alıp besleyeceksiniz yani... he mi???

2. Baharınızı istiyorsanız doğru kişi değil maalesef cimrilik bir tarafa iki tarafın da birbirine güveni oluşmamış ki aylarca konuşmuşsunuz.

Neden altın istiyorsunuz mesela? Yani tabi keşke taksın altını ama birini karşınıza alıp nasıl altın istiyorsunuz? Bunu kesinlikle 2.evlilikten ve yaştan bağımsız soruyorum. Bana da ne kadar altın istersin dediler ailem siz bilirsiniz dedi. Karşı taraf da durumu suistimal etmedi ve elinden geleni yaptı. E adamın elinde yokmuş. Ama siz bunları yapamamasını değer vermemesine bağlıyorsunuz. Belki adam cidden farklı niyetle yanınızdadır ancak altınla parayla anlaşılmaz değeriniz. Kendinize paha biçmemelisiniz.

Nikahsiz birseyler yasamak istiyosan yasarsin.. ama boyle bi sdamin boyundurugu altina girersen hayatin zindan olur

Cok haklisiniz her cumlenizde pamuk ipligine bagliyiz zaten bitti bitecegiz onun icin hic bir gelecek dusunmuyorum.altini neden istedigime gelince sadece guvence olsum diye korkuyorum cunku ikinci evliliktede ilk evliligim gibi evimden kovulurum diye.sadece guvence baska bir dusuncem yok

Cok sukur ayrildik bitti ustumden bir yuk kalkti.sen kadina deger vermiyorsun.kac kez soylememe ragmen bir gul bile almadin.bir yuzuk alip takmadin dedim.1.5 yil var evlilige doyorsun neden yuzuk takayim dedi.ben ilk evlendigimde cok kucuktum hic bunu yasamadim.sevdigim adamdan bir yuzuk istedim dedim o da banane senin once yasadigindan bunun acisini benden mi cikariyorsun o yapmadi diye ben mi yapayim dedi.gercek yuzunu gosterdi.adam degilmis.

Adamı hiç gozum tutmadı.

Ablacım, hiç üzülmeyin. O sadece kendini düşünen, kendi manfeeti için çalışan biri. İnşAllah gönlünğze göre biri çıkar karşınıza.Hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…