• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogru kisiyi bi turlu bulamayan kuzenim

Kızlara itici gelen bir yanı vardır.
Siz kuzeni olarak bu kadar övdüğünüze göre eminim ailesi de aynı şekilde davranıyordur.
Belki bir özgüven patlaması yaşıyordur bu da insanlara itici geliyordur.
Yazdıklarınızdan tek bunu çıkarabildim, yakışıklı ve mesleği var ama kızlar istemiyorsa kişiliğinde problem vardır.
Kesinlikle ozguven.patlamasi var. Cevredi tarafindan cok ovuluyor..Belkide Allah o yuzden onu zamanla sinav yapiyor bilemiyorum

Ya kizlar beni erkek falan sanacaksiniz bi tek sizinle dertlesiyorum. beni burdan atmasinlar. konuyu kapattirayim. kuzen banada iyi gelmedi :)))) nasil kapattiracagim :))) korktum valla

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
Vardır kuzenin bir falsosu muhakkak. Kuzenlik ilişkisiyle sevgili olma arasında ya da hayatına birini ama, evlenme arasında çok büyük fark var. Size göre mükemmeldir ama kızlara göre değil demek ki.
Bir ara uzaktaaaan bir akrabamızın oğlunu benimle tanıştırmak istediler. Çocuğun işi gücü yerinde mok gibi para kazanıyor, gayet yakışıklı efendi falan filan. Bir kaç kez görüştük herif mankafanın teki. Hani çok zeki ama sosyal yönden zayıf adamlar olur ya aynen onlardan. Boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna cevap bile veremedi. Sohbet edecek konu bulamadım. Kaçtım ben de. Tanıştıranlara da "çok süper bir insan ama ısınamadım" dedim ne diyeyim.

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar arkadaslar. Sorun su ki; kuzenim bi turlu dogru kisiyi bulamiyor. Meslegini eline aldi,cok ama cok yakisikli, efendi bi cocuk olmasina ragmen yillardir dogru kisiyle karsilasmadi. Bu arada kuzenim erkek. Cok fazla kizla konustu ama olmuyo olmuyo. Hatta bazi kizlar cok yakisiklisin ama olmaz diyormus :))) Ailesi de ariyor onlar da buluyor ama karar hep olumsuz. Aslinda cok beklentiside yok ama yillardir evlenmek isteyipte bekar olunca morali bozuluyor. Acaba birinin ahinimi aldim diyor. Ailesi evlenmekten vazgececek diye tedirgin. Saka gibi ama benim bulduklarimla bile bi sebepten olmadi. Bulduklarim sudan sebepten istemedi. Cok begendim ayyy o ne yakisiklilik ama isinamadim diyen arkadasim oldu. Ve bende basta kuzenim ve ailesini beklentileri cok saniyordum ama sonra hakikaten onlara hak verdim. Sasirdim yanii bulduklarimda oyle deyince
yakışıklı olmakla iş bitmez karakter uyuşması lazım nesi kötü de kimse bu yakışıklı beye bakmıyormuş ? ayrıca ben mesela eşimin çok yakışıklı olmasını istemem sırf bu yüzden bile konuşmayanlar olabilir:KK14:

Vardır kuzenin bir falsosu muhakkak. Kuzenlik ilişkisiyle sevgili olma arasında ya da hayatına birini ama, evlenme arasında çok büyük fark var. Size göre mükemmeldir ama kızlara göre değil demek ki.
Bir ara uzaktaaaan bir akrabamızın oğlunu benimle tanıştırmak istediler. Çocuğun işi gücü yerinde mok gibi para kazanıyor, gayet yakışıklı efendi falan filan. Bir kaç kez görüştük herif mankafanın teki. Hani çok zeki ama sosyal yönden zayıf adamlar olur ya aynen onlardan. Boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna cevap bile veremedi. Sohbet edecek konu bulamadım. Kaçtım ben de. Tanıştıranlara da "çok süper bir insan ama ısınamadım" dedim ne diyeyim.
Haklisin cnm bize mukemmel geliyo ama biz konustugu kizlarin gozuyle bakamiyoruz tabi. Ama genede bilmiyorum yaaa onun sinavi bu bence

Haklisin cnm bize mukemmel geliyo ama biz konustugu kizlarin gozuyle bakamiyoruz tabi. Ama genede bilmiyorum yaaa onun sinavi bu bence
Sınav falan değil canım sadece henüz çok genç. Evelenecek olgunlukta değil. Kızlar da bunu görüp vazgeçiyorlar muhtemelen. Kendi haline bırakın bence, bir kaç seneye bulur kendi eşini.

Bir-iki kişi olsa tamam da bütün kızlar ısınamıyorsa vardır bir şey. Farkında olmadan yaptığı veya dediği bir şey itici geliyordur.

Yakışıklılık da bir yerden sonra kurtarmıyor. Yaz başında hayatıma bugüne kadarki en yakışıklı erkek girdi, yüzün yanısıra baklavalar adonisler falan hey maşallah diyordum:KK53: Biraz konuştuktan ettikten sonra hiçbir şekilde cazip gelmemeye başladı ve ilk başta "uff hepsi senin mi yavrum" modunda yaklaştığım adamın telefonlarına falan çıkmamaya başladım, bayağı bitti olay yani.

O yüzden evet görüşmeye karar verirken yakışıklı olması etkilidir ama görüştükten sonra kurtarmıyordur.

Doğru kişiyi bulamayan bir sürü kişi var dünyada. Yani herkes bulmuş da bir kuzeniniz kalmış gibi yazmışsınız. Daha 26 yaşındaymış biraz rahat bıraksın kendisini. Bu bir an önce evlenme kaygısını kızlara da yansıtıyorsa ondan kaçıyor da olabilirler. Çünkü hepimiz düşünürüz niye bu kadar acele ediyor derdi ne kesin vardır bir sıkıntısı diye.

Bence kuzeniniz çok genç.. Evlen evlen yada birilerini bulalım diye de çaba göstermeyin.. Zira bir zaman sonra özgüven sorunu ortaya çıkabilir.. Yaşının gelmiş olması, yakışıklı, işi gücü olması yetmiyor güzelim.. Aradaki elektrik, hayat tarzı, hayata bakış açıları, aileler, kültürler bir çok şey etkiliyor.. Bence zamana bırakmalısınız.. Kısmetin nereden ve ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Eğer bir an önce istiyorsa da, bence kültür derneklerine, kurslara gitmesini önerebilirsin.. Şansı daha çok artar.

Benim çevremde 40 lı yaşlarına merdiven dayamış, evlenmek isteyen fakat bekar olarak yaşayan bir çok kişiler var.. Kızlarda çok fazla, erkeklerde.. Herkesin beklentileri farklı.. Kimisi güzellik ister, kimisi karizma ister, kimisi anaçlık ister, ev ister, para ister, ister ister.. Şimdi kuzeniniz nasıl birisini istiyor bilemeyiz.. Kendisini nasıl ifade ettiğini de bilemeyiz. Bence kuzeninizi rahat bırakın..

Kısmet değildir :)

Bence evlenme amaçlı görücü olarak görüşmek yerine , kızlarla tanışsın, flört etsin , tanısın , hoşlansın sevdiği biri olur elbet.

Yakisikliysa biz bi dusunelim canim :) biz ne yakisikli olup ici bos adamlar gördük hersey tip değil iste cocuga evlen diye baski yapmayin nasip bu isler.

Karakterinde sorunlar vardır, kendisi biliyordur sorunun ne olduğunu da bilmemezlikten geliyordur, siz hiç yormayın kendinizi. Gerçekten evlenmek isteyen adam çoktan evlenirdi.

Bi soz okumustum gecen nette;erkekler gozle kadinlar kulakla sever gibisinden..yani kadin duyduklarindan etkilenir erkekse kadinin guzelligine tav olur..bana gorede oyle...hoslandigim kisiler genelde yakisikli olmayan ama agzi laf yapan tiplerdi..su an gorustugum bile oyle..yakisikli olmak biz kadinlara yeten bisey degil bana gore...

Back
X