hanımlar ya , bir konu geldi aklıma içimi açayım dedim, eşimle tanışalı 2 sene oldu 1 senedir evliyiz ve cidden çok mutluyum. ilk tanıştıgımızda bir app uygulaması sayesinde tanıştık, sadece bi çay içerim 1 saat kalırım gelirim diye düşünmüştüm çünkü şehiri gezmeye gelmişti zamanım yok demişti ben de sohbet olsun diye çıkmıştım. sonra tatile falan çıktık aynı gün dfkjgd ben de az değilim ya neyse , asıl aklıma takılan ilk tanışma hikayemiz için insanlar sorunca eşime tembihlettim ortak arkadaş diyoruz geçiyoruz ama bir kere bir arkadaş ortamında ayrıntı sorunca bir yalan uydurmaya başladım yok şu arkadaşım vardı onun arkadaşı da gelmişti gibi sormayın sonra da çok utandım , mühim bi durum değil biliyorum da her seferinde mahçup hissediyorum. doğruyu söylesem sanki internet diyince böyle yanlış anlaşılacakmışız gibi ya da ilişkimiz hafifleyecekmiş gibi geliyor. yani ince düşünen bi yapımda var. hani doğru olan tabii ki yalan söylemek değil ama ben sanırım birileri internetten tanıştık diyince böyle hissediyorum çünkü , artık en yakınlara ortak arkadaş dedik geçtik de yeni tanıştıgımız insanlar ayrıntı sorunca napsam bilmiyorum ki, yalan söylemeye baslayınca uzatıyorum da uzatıyorum dfkgjfkglh