• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu sizce

calikusucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
23
5
1
25
Bir adamı "iyi bir koca" yapan şey, eve çok para getirmesi değildir.İyi bir koca, eşinin ruhunu besleyebilen, duygularını görebilen, onu hissedebilen ve ihtiyacı olan sevgiyi, anlayışı verebilen adamdır. Bir kadını en çok mutlu eden şey, yanında kendini anlaşılmış, değerli ve güvende hissetmesidir. Çünkü bir evin temeli para değil, sevgiyi hissettirebilen bir yürektir.

Bir adamı "iyi bir koca" yapan şey, eve çok para getirmesi değildir.İyi bir koca, eşinin ruhunu besleyebilen, duygularını görebilen, onu hissedebilen ve ihtiyacı olan sevgiyi, anlayışı verebilen adamdır. Bir kadını en çok mutlu eden şey, yanında kendini anlaşılmış, değerli ve güvende hissetmesidir. Çünkü bir evin temeli para değil, sevgiyi hissettirebilen bir yürektir.
Kesinlikle doğru 👍 Her şey para değil evet önemli bi etken ama sevgi,saygı hepsinden önemli

Ikisi de dengeli olmalı. Karı-koca hem birbirlerine ilgi sevgi göstermeli, hem de evi maddi anlamda geçindirebilmeli. Biri eksik olsa evdeki huzur tehlikeye girer.

Eskiden olsa sevgi yeterli derdim ama yetmiyor. Aşk ve sevgi karın doyurmuyor. Para olmadan zor, maddi sorunlardan dolayı tartışan boşanan çok çift var.

Keşke derdinizi yazsaydınız, konu ya kapanır ya taşınır. Eski nişanlınızla alakalı mı bu?

Hem evet hem hayır bunun biraz içinde para olan hali ve evet artık evin temeli para değil hayatın temeli para iki fatura ödeyemeyince kiralar yüksek diye kötü mahalle aralarında oturunca ay sonu zor gelince görürüm ben iyi kocayı

merak edip eski konunuza baktim
1 dosyayla ay geciren, geliri 3 bin olan pisirik ve asosyal biriyle nişan atmışsıniz. adam zaten kapiya seni birakmaya gelmisken bes dakika ailene selam vermeye bile utanan, agzinin icinden konusan bir adammis. böylesine kim dosyasini verir ki zaten.
adam omur boyu eve para falan getirmeyecek ve devamli sana ise gir baskisi yapan bir insan. bunca zaman ailesi ihya etmis bundan sonra da sen ihya et istiyor.
yani senin konuna uymuyor su mesaj
tabii ki seven kalp vs vs kuslar cicekler önemli ama evi gecindirip bir de sacma ailesi ile ugrasacaksan sen ne demeye evlenesin ki?
bosver unut eskiyi. sirf akrabalarin evde kaldi diye dedikodunu yapiyor diye ne tipini ne oturup kalkisini ne sohbetinj begendigin adamla 2 ayda nisanlanma karari almissin. yanlisin biryerinden dönmüssun şükür. simdi bir de tekrar barismak gibi bir hata yapma böyle salak salak yazıların gazina gelip

Evet ama para da önemli

Genelleme yapmak istemem ama kendimide işin içine katarak konuşuyorum maddiyat gerçekten ilk sıralarda maddi sorunları olan bi evlilik bı yerlerden patlak veriyor ama siz ben tüm güçlüklere göğüs gererim kocamın canı sağolsun derseniz o zaman başka tabii

Back
X