doğru mu yalan mı söylüyor anlamıyorum..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Selam kızlar;

yaptığı çirkince teklif yüzünden ayrılmıştım, aralığın son haftası ayrıldım ve 1 ocakta bitti diye mesaj çektim,ama o hep mesajlar attı,aradı,ama ben cevap yazmadım,cumartesi gecesi mesajına cevap yazdım,

benim aklımdan yaptığı teklif hiç mi hiç çıkmıyor,o ise seninle konuşurken annenle ve ablan geliyor aklıma ,sinirlerim çok artıyor diyor.

beni seviyr musun diye sorduğunda sevmiyorum dedim inanmıyorum,yalan söylüyorsun dedi.
seninle evlenmek istiyorum anlamıyor musun ,evlilik planlarını yapıyorduk hatırlamıyor musundedi,bunu şu pislik teklifi etmeseydi olmaz mıydı
her genç kızın duymak istediği birşeydi,evet doğruydu evlilik planları yaptığımız işe girdiğindee ailesiyle gelicekti,
gerçekten sevip sevmediğine emin olamıyorum,
öyle bir şey yapmalıyımki gerçekten o teklifin deneme amaçlı mı yoksa gerçekten öle bir niyeti var mıydı diye düüşünmeliyim.

sizce bu adam beni seviyor mu?yoksa yine aynı teklifle benim karşıma gelir mi?

yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

Aynı teklif, pis teklif dediğin nedir Allah aşkına?

Ben mi kaçırdım?

pis teklif;anal

annenle ablan ise onun aklına geliyor,benim annemle ablam onunla görüşmemi hiç istemiyorlar,haftasonu bile buluşamıyordum ben onunla.

anladığım kadarıyla cevaplıyım canım sanırım ılışkıye gırmek ıstıyo senle ama bence tabıkı yalan soyluyo
bana sorarsan boyle bışeyı evlenmeden sakın yapma çok nıyetı varsa evlenır senle zaten

anladığım kadarıyla cevaplıyım canım sanırım ılışkıye gırmek ıstıyo senle ama bence tabıkı yalan soyluyo
bana sorarsan boyle bışeyı evlenmeden sakın yapma çok nıyetı varsa evlenır senle zaten

hangi konuda yalan sölüyor dediğinizi anlamadım

asla öle birşey yapmam!!dün kendi ağzıyla söledi evlendiğimizde olur diye.
benim anlamadığım madem öle düşnüyor niye bu teklifi bana sundu onu anlamıyorum.

daha önce açtığın konuda bu sorunun cevabını kendin vermişsin zaten

niye bir daha soruyorsun

hangi konuda yalan sölüyor dediğinizi anlamadım

asla öle birşey yapmam!!dün kendi ağzıyla söledi evlendiğimizde olur diye.
benim anlamadığım madem öle düşnüyor niye bu teklifi bana sundu onu anlamıyorum.

ya tutarsa... ben derim ki bakma bir daha yüzüne,buradan bile iyi niyetli olmadığını hissediyor insan. insanlar değişmez,değişmiş gibi yaparlar.
inanma... :20:

ya tutarsa... ben derim ki bakma bir daha yüzüne,buradan bile iyi niyetli olmadığını hissediyor insan. insanlar değişmez,değişmiş gibi yaparlar.inanma... :20:

kırmızıladığım yeri o kadar çok doğru söyledin ki.bu belirsizliek beni deli ediyor.

Back
X