• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım ayrıldım ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Eski bir arkadaşımla 1 bucuk ay önce konuşmaya başladık o şuan askerde 35 günü fln kaldı
İlk başlarda herşey çok güzeldi ısındır birbirimize benimle çok ilgileniyodu önceden de tanısıklığımız olduğu için o askerdeyken sevgili oldum ama görev yeri değişti ve gerçekten çok yoğundu bi süre doğru düzgğn konuşamadık zaten bi konu açmıştım uzak oldugumuz için soğukluk oldugunu söylemişti
Şimdi daha rahat konuşabiliyoduk ama o tat yoktu zaten bende de heves bırakmamıstı aslında arayıp soruyodu ben geç yazsam merak edip Arıyodu fln ama beni pek merak etmiyodu ben onun nöbet saatine kadar bilirken o benim gittiğim yerlerle ve ya yanımda kim olduğuyla bile ilgilenmiyodu sorsam bugun kaçta çıktım bilmez neyse
Geçen gün akşama kadaar beklemişim mesajlaşıyoruz 5 10 dk olmuştu mesaj atalı bi baktım canlı yayın yapıyo sinirim tepeme çıktı cevap vermedim sebebini soruncada söyledim görmedim mesajını dedi yersen tabi
Dün mesela konuşuyoruz aynı okeyı oynuyoruz online olduğu gözüküyor bana geç yazıyo çünkü okey oynuyo e ben akşama kadarbeklemişim zaten konuştugumuz iki cumle ondada şu okeyi oynamayıver Bende o öyle yapınca cevap vermedim aradı beni konuştuk bi baktım twittrda “Ben farklı bakmayı da denedim ama hep aynıydı” yazmış bune dedim hoşuma gitti paylaştım dedi bende aramızdaki soğukluğun farkındamısın bunlar benim yüzümden değil senin yüzünden oluyo dedim konuştuk biraz evet yoğunsun ama sorun senin yoğunlugun değil konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz olmadıgım bi insan oldum senden ilgi beklemekten yoruldum gönülsüz gönülsüz konuşuyosun bi bakıyorum canlı yayındasın bi bakıyorum okeydesin bi türlü sahiplenemedin beni dedim
”Hayatım niye öyle diyosun seni sıkmadım diye mi ben niye istemeyim sabret işte az kaldı ben çok mu mutluyum bu durumdan uzaktan uzağa olmuyo derken bundan bahsettim bak sen bişeye kızıyosun ben bişeye kızıyorum yanlış anlaşmalara oluyo kafanda kurma bunları “dedi sonra ben sabah uyandım ve bitirdiğim için kafamda yazmadım aradı niye yazmıyosun dedi ne yazıyım dedim tamam dedi. Mesaj attım bi süre kafanı dşnle en azından suan bi ilişkiyi kaldırabildiğini düşünmüyorum ve yük olmak isteniyorum daha fazla dedim tamam dedi üzüldüm ben gelince herşey güzel olacak gibiydi ama çok da sabrettim askerdeki adamla sevgili olmak da akıl işi değildi ama görmeden etmeden de 1 2 ay ne konuşcan olmadı işte doğru mu yaptım sizce

Şöyle anlatıyım askerde zaten 3 haftadır da çok yoğun konuştugumuz zamanlarda sürekli kendi derdini sıkıntısını anlatıyo ama bende bunalıyorum hemşireyim şuan mesela ilçemizde şüpheli korona vakası çıktı heran bana ve çevremdekilere de bulaşabilir herkesin evde oturduğu bi zamanda işe geliyorum moralim bozuk benimde nasılsın denilmesine derdimin dinlenmesine ihtiyacım oluyo
Ve geçen gün iki erkek arkadaşım ve kuzenimle birlikte dışarı. Çıktık resim çekindim resimde yanımda iki sandalye daha var eşyalar var ve kolu gözüküyor insan sormaz mı kim onlar diye sormadı bile
Bana biraz çocukca olmuş gibi geldi. 5-10 dk'ya mesajıma dönmüyor, beni sahiplenmiyor, ne zaman dışarı çıktım bilmiyor bile falan...sanki hayat arkadaşı, koşturmadan kalan boşlukları eğlenceli geçirmek için yoldaş değil de gardiyan, bakıcı ihtiyacı gibi.

Bana da samimi gelmiyodu artık sanki bi işe kalkışmısız gelene kadar sabredeyim diye konuşuyo gibiydi
Ay konunun ayrıntısını bile bilmeye gerek yok. Üstünkörü bir baktım da 1 ayda size hayatım diyen adamdan kaçın. Hiçbir şeyi samimi değildir onun

Ben hayatımda ki insanın benimle ilgilenmesini isterim sorunlarımla mutluluğumla bana göre bi ilişki napıyosun nasılsın olmamalı ama bu kişiyle öyleydi ve benim mesajımı gördüğü halde okey oynamaya devam ediyosa ki okeydeyken mesaj yazılabiliyo bu değer vermemektir
Bence ayrılarak çocuğu kurtarmışsınız. Sizi tebrik ediyorum, kafası rahatlamıştır.

Şöyle anlatıyım askerde zaten 3 haftadır da çok yoğun konuştugumuz zamanlarda sürekli kendi derdini sıkıntısını anlatıyo ama bende bunalıyorum hemşireyim şuan mesela ilçemizde şüpheli korona vakası çıktı heran bana ve çevremdekilere de bulaşabilir herkesin evde oturduğu bi zamanda işe geliyorum moralim bozuk benimde nasılsın denilmesine derdimin dinlenmesine ihtiyacım oluyo
Ve geçen gün iki erkek arkadaşım ve kuzenimle birlikte dışarı. Çıktık resim çekindim resimde yanımda iki sandalye daha var eşyalar var ve kolu gözüküyor insan sormaz mı kim onlar diye sormadı bile
Anladım, sizin de sıkıntılı bir durumunuz varmış. Böyle dinleyince siz de haklısınız. Ya zaten uzaktan olarak bir ilişkiye başlamak çok saçma. Hani zaten sevdiğin biri uzağa gitse, beklersin, destek olursun ama bu şekilde başlayan ilişkilerde gerçekten sizi sevdiği için mi yanınızda, yoksa can sıkıntısını mı sizinle gideriyor bilmek zor...ki hiç ilgilenmemesi, sizin halinizi sormamasından o sevgi eskikliğini hissetmişsiniz. Daha fazla vakit harcamamanız iyi olmuş bence. Kendi hayatınıza odaklanın. Gerçekten değer veriyorsa, döndüğünde yeniden çabalar.

Bence özel alan bırakmamışsınız gibi. Şu an zaten ülke olarak çok iyi bir dönemden geçmiyoruz, herkesin canı sıkkın. Bir de üstüne karşınızdaki askerde. Onların psikolojisi daha da farklı oluyor. Her an konuşmak zorunda değilsiniz ki, her an birbirinizle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Bırakın okeyini de oynasın, oyunu bitince yazardı zaten.
Aslında çocuk da güzel açıklamış ama siz hep daha fazlasını bekliyorsunuz sanırım. En azından birbirinize biraz zaman verin bence.

Bende aynı şeyi düşündüm ve dönüp baktıgımda kimse benim derdime ortak olmuyo ben neden asker yolu gözleyim döndüğünde değecek mi diye düşündüm eğer çok isterse kafasını toplar o şekilde gelir güzel ve mantıklı bir konuşma yaptıgımı düşünüyorum çünkü
Anladım, sizin de sıkıntılı bir durumunuz varmış. Böyle dinleyince siz de haklısınız. Ya zaten uzaktan olarak bir ilişkiye başlamak çok saçma. Hani zaten sevdiğin biri uzağa gitse, beklersin, destek olursun ama bu şekilde başlayan ilişkilerde gerçekten sizi sevdiği için mi yanınızda, yoksa can sıkıntısını mı sizinle gideriyor bilmek zor...ki hiç ilgilenmemesi, sizin halinizi sormamasından o sevgi eskikliğini hissetmişsiniz. Daha fazla vakit harcamamanız iyi olmuş bence. Kendi hayatınıza odaklanın. Gerçekten değer veriyorsa, döndüğünde yeniden çabalar.

Ben hayatımda ki insanın benimle ilgilenmesini isterim sorunlarımla mutluluğumla bana göre bi ilişki napıyosun nasılsın olmamalı ama bu kişiyle öyleydi ve benim mesajımı gördüğü halde okey oynamaya devam ediyosa ki okeydeyken mesaj yazılabiliyo bu değer vermemektir

Görüşmemişsin bir şey paylaşmamışsınız, 1 aylık ilişkide ne bekliyorsunuz? Karşınızdaki insan doğruyu yapmış. Okey oynuyor olabilir, 5 dakikada mesaj yazmıyor diye adamı bunaltmışsınız. Herhalde 1 senelik ilişkiniz olsa 5 saniyede cevap yazmadı diye kızacaksınız.

1 aylık bir ilişkide yaptığınız trip 10 senelik evlilikte yoktur bence. Biraz kendinize de özeleştiri yapmayı denediniz mi?

Askerdeyken zaten sağlıklk bi psikolojide olmuyorlar. İlgilenmiyor diye trip atmanız için, önce askerliğini bitirip gelmesi sonra da sizinle görüşüp sevgili olması gerekiyordu.

Komik bence.

Oyunu bitince yazmıyo işte uykum geldi diyip uyuyo
Bence özel alan bırakmamışsınız gibi. Şu an zaten ülke olarak çok iyi bir dönemden geçmiyoruz, herkesin canı sıkkın. Bir de üstüne karşınızdaki askerde. Onların psikolojisi daha da farklı oluyor. Her an konuşmak zorunda değilsiniz ki, her an birbirinizle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Bırakın okeyini de oynasın, oyunu bitince yazardı zaten.
Aslında çocuk da güzel açıklamış ama siz hep daha fazlasını bekliyorsunuz sanırım. En azından birbirinize biraz zaman verin bence.

Bende onun şuan bi ilişkiye hazır olmadıgını söyledim zaten farkındaysanız keşke bunları kendisi de düşünseydi madem vakti zamanı yok paikolojisi yerinde değil neden sevgili olarak birinin sorumluluğunu alıyo ve 1 hafta önce bi telefon konuşmamızda farkındayım ilk günlerdeki gibi değiliz önceden çok ilgilenirdim telefonun başında mesaj atmanı beklerdim ama enerjim yok mesafeler aşka engel işte dedi bu laftan sonra ipler koptu bende de
Görüşmemişsin bir şey paylaşmamışsınız, 1 aylık ilişkide ne bekliyorsunuz? Karşınızdaki insan doğruyu yapmış. Okey oynuyor olabilir, 5 dakikada mesaj yazmıyor diye adamı bunaltmışsınız. Herhalde 1 senelik ilişkiniz olsa 5 saniyede cevap yazmadı diye kızacaksınız.

1 aylık bir ilişkide yaptığınız trip 10 senelik evlilikte yoktur bence. Biraz kendinize de özeleştiri yapmayı denediniz mi?

Askerdeyken zaten sağlıklk bi psikolojide olmuyorlar. İlgilenmiyor diye trip atmanız için, önce askerliğini bitirip gelmesi sonra da sizinle görüşüp sevgili olması gerekiyordu.

Komik bence.

Uzaktaki kıza ilgi göstermeyen erkek tipi bu canım...Sadece dokunabildiği kıza emek harcar...İyi yapmışsın...Ciddi bişi çıkmaz ondan...Uzak ilişki bak olmuyor demiş...Bu tipler böyledir zaten 1 ayda da bi.erkeğin sana bağlanmasını bekleme

Askerdeyken sevgili oyunu işlemez bunu ufacık çocuklar bilir
Normal durun değil bunun farkında olacak kadar da olgun değilmişsin sana
Kötü biri denk gelirse çocuğun kıymetini anlarsın

İlk başlarda işliyodu ama sevgili olunca durumlar değişti ilk başlarda hayaller kuruyodu mesela gelince şunu yapcaz bunu yapcaz diye . Ayrıca evlilik konusu açıldı geçen gün dn az 2 3 sene evlenmem dedi ben de bende düşünmüyorum erken ama bi evlilik düşünceksem bunun 1 sene içinde olmasını isterim ben 2 3 senelik bi ilişki istemem dedim oda şaşırdı bende niye sasırıyosun sende demiştin 3 4 ay içinde tanıyıp evlencen diye dedim . O bekar gezmekten sıkılınca dedi yani bana hiç güven vermedi
Askerdeyken sevgili oyunu işlemez bunu ufacık çocuklar bilir
Normal durun değil bunun farkında olacak kadar da olgun değilmişsin sana
Kötü biri denk gelirse çocuğun kıymetini anlarsın

Askerdeki disziplini görünce özgürlüğün kıymetini anladı, bu mesajı vermiş
Sana, arkadaşça devam edebilirdin bu kadar çabuk evliliğe oynaman bütün erkek kısmı ürkütür ve kaçırır zamane erkek sevgili ister ama evlilikten korkar, nafaka olyından dolayı hepsini bir korku sarmış durumda pek öyle genç kızlara güvenleri yok, kızlara maddiyatçı diyorlar

Erkekler askerde yada uzakta calismaya gittiklerinde biri onlari beklesin ,bir bağlantı isterler baslamaniz bile hataymis

Konu sahibi bence de sevgili dedigin iliskiyi sahiplenmeli, seni onemseyip onceligi yapmali ama sen çocuktan surekli esya gibi bahsetmissin ya da kendinden bi gariplik var durumda

Cocuk ilk anlarin heyacaniyla ilgiye bogmus seninde bu hosuna gidip dozunu arttirinca cocukta ters etki yapmis hepsi bu

Cocuk ilgiyi azalttikca sen daha cok baski yapar olmussun ve onun iliskiyi dusunmemesini saglamissin

Bu iliski gecer gider 1 aylik bir sey ama diger iliskilerinde bunu yapmamalisin bence bunu bir tecrube olarak alip

Back
X