- 8 Aralık 2014
- 11
- 4
2.5 yillik bi iliskim var bu son iki aydir bana karsi cok umrumursamaz davraniyordu.konu ne olusa olsun tartisma cikacagi an soyledigim hic bir seye cevap atmiyordu tabi bu durum beni daha cok sinirlendiriyordu.duzgun bi sekilde cok konustum tartismaktan bikmis hayatinda daha onemli seyler varmis.bende madem oyle ozamn dikkt et hareketlerine dedim.ama sonuc her zaman ayni.tartisma cikan konulari soylersem eger 3 ay tl yuklemedi telefonuna.evde ve is yerinde internet var die.ama disari ciktigi zaman hic bi haber yok.cok ilgisiz ve dusuncesiz bi insan.ve arkadaslari her zaman daha onemliydi.ama hic bir zaman da onu kisitlamadim bu konuda.bilgisayar oyunu bagimlisi bu arada.hayatinda benim disimda her seye zamani var.cok konustum bana bu uzun mesajlarini okumuyorum bile diodu.sen yine kavga halindesin sanirim diodu.yani yaptigi seylerin asla farkinda degildi.cok rahat umursamaz bi insan.bi ara ayni sehirde yasadik suan ayriyiz ama yanindayken de bunlar vardi.lafa gelince beni cok seviyo cok guzel seyler soyluyor ama hareketleriyle alakasi yok.bende dun aksam cok tutarsiz davraniyosun bi sure gorusmeyelim hem ne hissetmis oldgunu gorursun cok yiprandim yazdim.oda sadece peki demis.uzun yazdim daha saglikli yorumlar almak icin.biraz konusmaya ihtiyacim var sizlerle