• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım yoksa yanlış mı bilmiyorum...

_Visneliturta_

...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
719
352
53
Herkese iyi akşamlar.
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 20 gün önce biriyle tanıştım. Tanıştığım kişi gerçekten çok efendi, düzgün karakterli birisi. Hem maddi hem manevi açıdan evliliğe hazır. Ama gel gelelim benim aklıma yatmayan konular var. Konunun dine kaymasını istemiyorum yasak olduğu için ama belirtmem de gerekiyor. Tanıştığım kişi haremlik selamlık konusuna çok önem veriyor ve kendisi aşırı kıskanç birisi. Yani onunla evlenirsem hiçbir erkekle bırakın görüşmemi, konuşmamı bile onaylamayacağını söylüyor. Buna arkadaşlarımın eşleri de dahil. Mesela “arkadaşımı yemeğe alıp aynı sofrada yemek yiyemeyecek miyim?” Diye soruyorum. “Aynı sofrada olmaz ayrı ayrı olur. “ diyor. Bu ve bunun gibi birçok konu.
Bunların dışında giyim, makyaj, alışveriş, arkadaşlarla iletişim konularını konuştuk bunlarda da anlaşamadığımız noktalar oldu. Ve ben birbirimize uygun olmadığımızı onunla evlilik düşünemeyeceğimi söyledim.
Şimdi de tamam her şey senin istediğin gibi olsun. Giyimine, makyajına karışmayacağım, seni kısıtlamam deyip söz veriyor. Ben seni sevdim, seni kaybetmek istemiyorum, seni hayatımda istiyorum, bize şans ver görüşüp konuşalım gibi cümleler kuruyor.
Evet desem onunla yapamayacağım çok belli. Hayır demekle doğruyu yaptığıma inanıyorum ama bir yandan da pişman olur muyum diyorum. Biz daha hiç yüz yüze görüşmedik. Telefonda konuştuk hep. Siz olsanız ne yaparsınız görüşüp bir şans verir misiniz? Yoksa görüşmeden hayır demekle doğru olanı mı yapmışım?

Son düzenleme:
Ugurlu mu ugursuz mu görüşmeden etmeden bi de pazarliga durmussunuz. Adam kesin deli blöf yapiyor dereyi gecene kadar hesabi. Sen de normal degilsin.

Nikahı tapu zanneden zavallıgillerden.

Önce içindeki canavarı çıkarıp 'beni seviyo aşkım çünkü beni çok kıskanıyooooo ' kızlarından olmadığını anlayınca, yan çizmiş.

Bırak kendine kümes hayvanı alsın o.

canm farklı görüşler birarada olmaz. kocaman adam bugünden sonra fikirlerini değiştirecek degil ya. içine işlemiş kıskançlık. senin gönlün olsun diye bi kere susacak iki kere susacak ama üçüncüde patlayacak. eninde sonunda o tartışmayı yaşayacaksın. çocuk haklı bu konuda hiç bi şekilde bi erkekle görüşmemek dogru olan ama bizlerin yetiştiriliş tarzı buna uygun degil. kendi kendine ölç tart. bunun kararını sen vereceksin. ama bence o adamla olmaz.

şimdi ikinizde birbirinizi kaybetmemek için taviz vermeyi düşünüyorsunuz yaşam şeklinizden belki ama,evlendikten sonra orta yol bulamayacak kadar zıt kutuplardasınız.devamını getirmeyin.

Niye gorusmeden bu kadar derin muhabbetlere indiniz merak ettim.
Ama gorusmezsen aklinda hep bi soru isareti kalacak, acaba gorussem nasil olurdu diye yer durursun kendini.
Gorus ama uymazsa salla bence :KK47:

Niye gorusmeden bu kadar derin muhabbetlere indiniz merak ettim.
Ama gorusmezsen aklinda hep bi soru isareti kalacak, acaba gorussem nasil olurdu diye yer durursun kendini.
Gorus ama uymazsa salla bence :KK47:
nasıl oldu inan bende anlamadım laf lafı, konu konuyu açtı bir şekilde geldik bu konulara. Ama bir yandan da düşününce iyi ki açılmış söylemiş düşüncelerini diyorum. İçinde tutup, kendini başka biri gibi gösterip, sonradan çıksaydı ortaya düşünceleri daha kötü olurdu sanırım.

Kaybetmemek icin ne istersen o olsun diyor bu tarz dusunen bir insan karismiycam derse inanmam hani bu kolsuz bluz giydirmem deyip sonrasinda belki olabilir izin verebilirim gibi ufak tefek seyler degilki resmen haremlik selamlik diyor yani

nasıl oldu inan bende anlamadım laf lafı, konu konuyu açtı bir şekilde geldik bu konulara. Ama bir yandan da düşününce iyi ki açılmış söylemiş düşüncelerini diyorum. İçinde tutup, kendini başka biri gibi gösterip, sonradan çıksaydı ortaya düşünceleri daha kötü olurdu sanırım.
Evet ama kaybetme olasiliğinda hemen 180 derece dönüş yapmiş.
Goruşmezsen ben takmam aklimi bi daha kurcalamaz dersen gorusme fakat hep acaba denesemiydik demek istemiyosan sadece gorus. Sonuçta gorustun diye illa ciddi olmak zorunda değilsiniz dimi:KK56:

Anlasacaginizi hiç sanmıyorum. Birbiriyle her şeyi uyuşan çiftler bile evlendikten sonra ne sorunlar yaşıyor. Devam etmeye kalkmayın sonra çok pişman olursunuz. Aile yapısi, kultur, hayata bakış açısı evlilikte önemlidir.

Evet ama kaybetme olasiliğinda hemen 180 derece dönüş yapmiş.
Goruşmezsen ben takmam aklimi bi daha kurcalamaz dersen gorusme fakat hep acaba denesemiydik demek istemiyosan sadece gorus. Sonuçta gorustun diye illa ciddi olmak zorunda değilsiniz dimi:KK56:
Takmam diyorum aslında ama yakın çevremden bir kaç kişi görüş yüz yüze daha farklı olur sonra pişman olma diyorlar.
Mantıklı düşününce de telefonla da görüşsem yüz yüze de görüşsem adamın düşünce yapısı bu sonuçta.

Back
X