• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım yoksa yanlış mı bilmiyorum...

ben baya baya acık bırıyım
esımde cok maco kıskancmı ne desem bılemıyorum
oda bana oyle soyluyordu ama hıc oyle olmadı hepsı lafta yanı :)

Seni sevmek değilde beğenmiş sonra bakmış ki kaçıyorsun gitme diye sallamış
Adam her şeyi bir yana bırak aşırı kıskançmış. Hayat geçmez onunla

Seni kazanmak için çark etmiş, evlenince düşüncelerini uygulayacaktır.

Diyelimki gerçekten doğru söylüyor, fikir değiştirmiş. .yine de kabul etmezdim.boyle değişken yapıda birini

En doğrusunu yapmışsın 20 gün olmuş zaten tanışalı uyumlu değilsen neden başlıcaksın ki bişeylere şimdi karışmam diyor ama o da değişemez karışacak illa ki.

Bence en hayirlisi olmus o nasil bir aile tarzi istedigini anlatmis sizde bu tarza uygun olmadiginizi dusunup bu is olmaz demissiniz. Insanin fikri oyle degistim demekle degismez. Geri donmeyin herkes kendi yoluna gitsin.

bişi diyemem tercihiniz için ama süre verin o insana belki size ışık tutabilir o süre...bunu ona soyleyin süren var diil de en azından deneyebiliriz olmazsa ayrılırız yapacak bişi yok die...

Herkese iyi akşamlar.
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 20 gün önce biriyle tanıştım. Tanıştığım kişi gerçekten çok efendi, düzgün karakterli birisi. Hem maddi hem manevi açıdan evliliğe hazır. Ama gel gelelim benim aklıma yatmayan konular var. Konunun dine kaymasını istemiyorum yasak olduğu için ama belirtmem de gerekiyor. Tanıştığım kişi haremlik selamlık konusuna çok önem veriyor ve kendisi aşırı kıskanç birisi. Yani onunla evlenirsem hiçbir erkekle bırakın görüşmemi, konuşmamı bile onaylamayacağını söylüyor. Buna arkadaşlarımın eşleri de dahil. Mesela “arkadaşımı yemeğe alıp aynı sofrada yemek yiyemeyecek miyim?” Diye soruyorum. “Aynı sofrada olmaz ayrı ayrı olur. “ diyor. Bu ve bunun gibi birçok konu.
Hatta “ Eşimin başka erkeklere çay servisi bile yapmasını istemem” diye de bir cümle kurdu.
Bunların dışında giyim, makyaj, alışveriş, arkadaşlarla iletişim konularını konuştuk bunlarda da anlaşamadığımız noktalar oldu. Ve ben birbirimize uygun olmadığımızı onunla evlilik düşünemeyeceğimi söyledim.
Şimdi de tamam her şey senin istediğin gibi olsun. Giyimine, makyajına karışmayacağım, seni kısıtlamam deyip söz veriyor. Ben seni sevdim, seni kaybetmek istemiyorum, seni hayatımda istiyorum, bize şans ver görüşüp konuşalım gibi cümleler kuruyor.
Evet desem onunla yapamayacağım çok belli. Hayır demekle doğruyu yaptığıma inanıyorum ama bir yandan da pişman olur muyum diyorum. Biz daha hiç yüz yüze görüşmedik. Telefonda konuştuk hep. Siz olsanız ne yaparsınız görüşüp bir şans verir misiniz? Yoksa görüşmeden hayır demekle doğru olanı mı yapmışım?

senin HAYIR'ında inan en büyük hayır var.. aman kararından dönme.. bu adam belli ki köprüyü geçmeye çalışıyor sonra aynı odun adam olacak..

Herkese iyi akşamlar.
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 20 gün önce biriyle tanıştım. Tanıştığım kişi gerçekten çok efendi, düzgün karakterli birisi. Hem maddi hem manevi açıdan evliliğe hazır. Ama gel gelelim benim aklıma yatmayan konular var. Konunun dine kaymasını istemiyorum yasak olduğu için ama belirtmem de gerekiyor. Tanıştığım kişi haremlik selamlık konusuna çok önem veriyor ve kendisi aşırı kıskanç birisi. Yani onunla evlenirsem hiçbir erkekle bırakın görüşmemi, konuşmamı bile onaylamayacağını söylüyor. Buna arkadaşlarımın eşleri de dahil. Mesela “arkadaşımı yemeğe alıp aynı sofrada yemek yiyemeyecek miyim?” Diye soruyorum. “Aynı sofrada olmaz ayrı ayrı olur. “ diyor. Bu ve bunun gibi birçok konu.
Hatta “ Eşimin başka erkeklere çay servisi bile yapmasını istemem” diye de bir cümle kurdu.
Bunların dışında giyim, makyaj, alışveriş, arkadaşlarla iletişim konularını konuştuk bunlarda da anlaşamadığımız noktalar oldu. Ve ben birbirimize uygun olmadığımızı onunla evlilik düşünemeyeceğimi söyledim.
Şimdi de tamam her şey senin istediğin gibi olsun. Giyimine, makyajına karışmayacağım, seni kısıtlamam deyip söz veriyor. Ben seni sevdim, seni kaybetmek istemiyorum, seni hayatımda istiyorum, bize şans ver görüşüp konuşalım gibi cümleler kuruyor.
Evet desem onunla yapamayacağım çok belli. Hayır demekle doğruyu yaptığıma inanıyorum ama bir yandan da pişman olur muyum diyorum. Biz daha hiç yüz yüze görüşmedik. Telefonda konuştuk hep. Siz olsanız ne yaparsınız görüşüp bir şans verir misiniz? Yoksa görüşmeden hayır demekle doğru olanı mı yapmışım?
ne kadar söz versede onun karakteri bu sekilde sorun yasarsınız

yapamayacağını bildiğin biriyle ilerde yapamazsın
insanın canı çıkarda huyu çıkmaz diye bir laf vardır

ben yapamazdim böyle bi adamla.
kendisine Uygun birini bulsun - niye seni seciyor onuda anlamiyorum madem böyle düsünceleri var.

en dogrusunu yapmissin bence.

Herkese iyi akşamlar.
Adamın huyu bu, değişmez diyenler olmuş. Huydan da öte, huy sırasında törpülenir belki, bu adamın inançları bu yönde. Kendi yaşamını ve eşinin yaşamını bu yönde düzenlemek istiyor. Onun seçimi tabii. Ama siz buna tahammül edebilecek misiniz? Ayrıca olayı sırf evinizde ayrı sofralarda oturmak olarak düşünmeyin. Kadınla erkeğin her alanda temas halinde bulunmasını gerektiren bir dünyada yaşıyoruz. Evden çıkmayacak mısınız, alışveriş etmeyecek misiniz, toplu taşıma araçlarını kullanmayacak mısınız, çalışmayacak mısınız? Bu görüşte bir erkeğin sırf evlendiniz diye makyajınıza karışmayacağını söylemesine inanmanız saflık olur. Hayalinizde onun istediği tip bir yaşam yoksa görüşmemiş olmaktan dolayı pişman olmazsınız, merak etmeyin.

Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Dediğim gibi bir kaç arkadaşım görüşmeden acele karar verdin deyince. acaba gerçekten acele mi ettim diye düşünerek açtım bu konuyu. Ama şuan sizin de yorumlarınızla gerçekten doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

Uzatmanın veya çok düşünmenin alemi yok. Sen kendi dengini o kendi dengini bulacak.
Sen onun istediği gibi bir hayatı yaşamayacağını düşünüyorsan zaten hemen bitirmelisin.
'Senin istediğin gibi olsun' lafına katiyetle inanma. Asla değişmez.

*Bazı üyelere hayret ediyorum adama hakaret etmeye lüzum yok. Farklı hayatlar illa ki var. En baştan her şeyi konuşmuş.
Ya evlendikten sonra diretseydi? Burada var sonuçta örnekleri. Saygılı olmak bu kadar zor değil.

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle hiç yüzünü bile görmediğin biriyle böyle muhabbetlere girmek saçma. Mantıken anlaşsanız bile gördüğünde çok itici gelebilir.
İkincisi, beni hiç görmeyen biri, evlilikten, sevmekten bahsediyorsa, ne kadar samimi olduğundan şüphe duyarım. Ne bu hız. Herkese karşı aynı paslaşmamı acep?
Ayrıca kimse inandığı şeylerden bu kadar kolay taviz vermez. Bu derece çark ediyorsa, köprüyü geçene kadar düstüru en büyük ihtimaldir.
Bu şahısla evlenirseniz, normal bir sosyal yaşam bir yana, muhtemelen bütün erkek kuzenler- evli kız kardeşlerden de vazgeçmiş olacaksınız.

Back
X