Doğru mu yaptım?

Yani 4 yıldır devam ediyoruz iyi yönleri de var. Benim sevdiğim şeyler yenir, istemediğim yerlere gitmeyiz, bir şey yapmak istediğimde mutlaka yaparız, bir şey beğenirsem ve almazsam bana mutlaka bir süre içinde alır, sürekli süprizler yapar, romantik geziler tertip eder, doğum günlerim mesela bir hafta kutlanır ama bazen de sanki bunları yapan başkasıymış gibi bir hale giriyor işte
Elbette güzel anılar vardır ama hasta olduğunda yanında olmaması gibi durumlar bence sürprizlerden daha önemli ... bu süreçte bunları görmüş olmanız size verilen bir işarettir belki de

Çok çalışkan ama 6 yıldır okulu bitiremiyor, enteresan :deli:
En iyisini yapmışsınız böyle biriyle ömür geçmez.

Elbette güzel anılar vardır ama hasta olduğunda yanında olmaması gibi durumlar bence sürprizlerden daha önemli ... bu süreçte bunları görmüş olmanız size verilen bir işarettir belki de
Haklısınız. Yaşarken farkına varmayıp başkalarıyla paylaşırken insanın kafasına dank eden şeyler çok oluyor. Özellikle severken. Ben de bir işaret olduğunu düşünüyorum özellikle de dünkü eve bırakmayışının, çünkü tam yine bana yapılan saygısızlığı yutmak üzereydim

Sizi sahiplenmemiş, benimsememiş gibi duruyor buradan bakınca. Belki de zoraki yürütüyordu ilişkiyi. Düşünemiyorum sevgilimin ailesi bana bu iğrenç iftirayı atacak da sevgilim susacak? O aile ile bağını kesmediği sürece benim için yok demektir zaten. Bunu düşündüren de kendisidir belki de ondan önemsememiştir. İlişkiye giriyorsunuz da onu mu anlatıyor acaba? Her şeyi yetişririr demişsiniz. İlgi, alaka görmek istiyorsunuz ama boş. Bitirmeniz çok iyi olmuş. Arkanıza bile bakmayın.

Sizi sahiplenmemiş, benimsememiş gibi duruyor buradan bakınca. Belki de zoraki yürütüyordu ilişkiyi. Düşünemiyorum sevgilimin ailesi bana bu iğrenç iftirayı atacak da sevgilim susacak? O aile ile bağını kesmediği sürece benim için yok demektir zaten. Bunu düşündüren de kendisidir belki de ondan önemsememiştir. İlişkiye giriyorsunuz da onu mu anlatıyor acaba? Her şeyi yetişririr demişsiniz. İlgi, alaka görmek istiyorsunuz ama boş. Bitirmeniz çok iyi olmuş. Arkanıza bile bakmayın.
Zoraki yürütmediğini biliyorum. İlişkiye girmiyorduk zaten girsek bile bir insan annesine kardeşine böyle bir şeyi nasıl anlatır böyle bir konu nasıl konuşulur benim aklım almıyor. Mesleğim gereği elimden çok fazla boşanma dosyası geçiyor, kadın hakları merkezinde de görev alıyorum. Sanırım ilişkilere bakış açım bu süreçte şiddet yok, kavga/küfür/aldatma yok öyleyse devama evrildi. Kendimi biraz sorgulayınca bu sonuca vardım. Çok teşekkür ederim. Paylaşmak rahatlatıyor

En iyisini yapmışsın sevgilin çok pasif. İlerde evlenirseniz daha da kötü olurdu. Hiç aklın karışmasın yeni hayatında mutluluklar :super:

Çok teşekkür ederim yanıtın için. O kadar zor ki ayrılığa dayanmak bunca yılın alışkanlığı, hayaller, güzellikler hepsi geride kaldı. Düzeltmeyi çok denedim, anlık olarak birkaç gün bana farklı davranıp sonra başa sarıyordu ne yazık ki.
Seni cok iyi anlyrm ama zamanla acinda azalir.Meslegini eline almis sosyal biri olrak kendini nasil motive etmen gerektgni soyleyemem sana sen daha bilirsin. Madem birseyleri geride biraktin onune bak. Kafani dagit.inan ki bazen evlendkten snraki aciyi cekmektense bu ask acisini yasamak daha iyidir.duzelmeyen seyleri yoluna koymaya calismak cok yorucu

Seni cok iyi anlyrm ama zamanla acinda azalir.Meslegini eline almis sosyal biri olrak kendini nasil motive etmen gerektgni soyleyemem sana sen daha bilirsin. Madem birseyleri geride biraktin onune bak. Kafani dagit.inan ki bazen evlendkten snraki aciyi cekmektense bu ask acisini yasamak daha iyidir.duzelmeyen seyleri yoluna koymaya calismak cok yorucu
Çok ama çok haklısın. İnanılmaz sempatik birisin anlayışın ve yargılamayışın beni gerçekten teselli etti. Güzellikler seninle olsun

Ne kadar belli etmese de ailesinden etkileniyor anladığım kadariyla.Sana atılan iftiraya ses çıkarıp tepki vermemesi basli başına büyük olay zaten . Hayırlısı olsun...

Aslında bu ilişkiyi size iftira atılıp, erkek arkadaşınız tarafından müdafaa edilmeyince bitirmeniz gerekirdi, geç bile kalmışsınız...

Ayrıca güzel zamanlar geçirilebilir illaki olur, size sürprizler de yapabilir fakat ondan daha önemli şeyler vardır ki, o da kötü gününüzde yanınızda olması.. Ama o olmamış.. Bu zaten tüm iyi zamanları, yapılan sürprizleri siler süpürür...

Bence o arkadaş sizin iyi gününüzde var(mış), kötü gününüzde yok(muş)...

Tekrar dönmeyin derim..

kendinizle çelişiyorsunuz.
Şöyle bir örnek vereyim kendimle çelişmediğime dair: mesela otobüs yolculuğu yapacağız, ben binmeden önce abur cubur almak istediğimde asla aldırmaz ikram veriliyor diye. Ya da dışarıya yemeğe gittiğimizde bir şeyi buçuk söylememe izin vermez, ben ödeyeceksem bile kokteyl içmez. Şezlong ücretli diye beach clubta yere havlu serip oturmuşluğu var ki maddi olarak zorda değil bir evi var kirada ve maaşı da 3000’in üzerinde, evine de ben sürekli alışveriş yaparım faturalara yardımcı olurum.
Ama dolaşırken bir saat ya da küpe beğendiğimde ya da kıyafet bir süre sonra alır getirir. Ama bana aldığı şeyler kadar kaliteli şeyleri kendisine asla almaz.

ayy iyi yaptın cimri adamla hayat geçmez anacımmm ,artı gece yarısı bırakmak nedir yalnız başına, çok uzun süreli ilişkiler adı konmazsa tadı kalmıyor adının konması erken olmalı bundan sonra hayatındakı insanı seni hastaneye götürcek olarak seç uzun süreli flört olmasın biz flört döneminde ben rahatsızlandım 1 gun hastanede yattım geldi şuan ki eşim sabaha kadar yanımda durdu ilgilendi ve ciddi değildik daha 7 ay falan çıkıyoruz o dönem ailesi beni bilmiyor anne despot evlatları evde görmek istiyor gece sabah tlf cır cır çaldı arkadaşımdayım demekle yetindi fırçayı yedi yine ailesine ses etmedi ,

Aslında bu ilişkiyi size iftira atılıp, erkek arkadaşınız tarafından müdafaa edilmeyince bitirmeniz gerekirdi, geç bile kalmışsınız...

Ayrıca güzel zamanlar geçirilebilir illaki olur, size sürprizler de yapabilir fakat ondan daha önemli şeyler vardır ki, o da kötü gününüzde yanınızda olması.. Ama o olmamış.. Bu zaten tüm iyi zamanları, yapılan sürprizleri siler süpürür...

Bence o arkadaş sizin iyi gününüzde var(mış), kötü gününüzde yok(muş)...

Tekrar dönmeyin derim..
Dönmeyi düşünmüyorum çünkü bir ilişkide ayrılık bir kez konuşulduğu zaman eski sıcaklık gelmiyor bence. İftira olayından sonra iki hafta görüşmedik, anlık bir gafletle barıştım bana sözler verince, bir de tam doğum günüydü kıramadım yanında olmak istedim. Ama üç gün içerisinde tekrar aynı seviyeye geldik. Değmiyor değmeyecek. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Dönmeyi düşünmüyorum çünkü bir ilişkide ayrılık bir kez konuşulduğu zaman eski sıcaklık gelmiyor bence. İftira olayından sonra iki hafta görüşmedik, anlık bir gafletle barıştım bana sözler verince, bir de tam doğum günüydü kıramadım yanında olmak istedim. Ama üç gün içerisinde tekrar aynı seviyeye geldik. Değmiyor değmeyecek. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Yarın öbür gün kapınızı aşındırmaya başlar o arkadaş.. O kadar yardımcı olmuşsunuz ki kendisine, sizi bırakacağını sanmam. Ama siz kararlı olun ve dönmeyin.

ayy iyi yaptın cimri adamla hayat geçmez anacımmm ,artı gece yarısı bırakmak nedir yalnız başına, çok uzun süreli ilişkiler adı konmazsa tadı kalmıyor adının konması erken olmalı bundan sonra hayatındakı insanı seni hastaneye götürcek olarak seç uzun süreli flört olmasın biz flört döneminde ben rahatsızlandım 1 gun hastanede yattım geldi şuan ki eşim sabaha kadar yanımda durdu ilgilendi ve ciddi değildik daha 7 ay falan çıkıyoruz o dönem ailesi beni bilmiyor anne despot evlatları evde görmek istiyor gece sabah tlf cır cır çaldı arkadaşımdayım demekle yetindi fırçayı yedi yine ailesine ses etmedi ,
Çok haklısın, adının konması değil de en azından ne zaman konabileceğinin belli olması çok önemli. Biz henüz üniversitede öğrenciyken başladık ilişkiye, ben mezun oldum, bir yıl staj yaptım, büro açtım o hala ikinci sınıf derslerini veremedi. İnşallah karşıma güzel insanlar çıkar şu an çok uzak bir fikir gibi geliyor bana ama

• Beğen
Reactions: Cac
Yarın öbür gün kapınızı aşındırmaya başlar o arkadaş.. O kadar yardımcı olmuşsunuz ki kendisine, sizi bırakacağını sanmam. Ama siz kararlı olun ve dönmeyin.
Kararlıyım çok teşekkür ederim, zaten aklımda soru işareti kalmasın diye buraya yazdım, destekleyici yorumlar geldikçe kendimi güçlü hissediyorum

Kötü günümde yanımda olmayan adamın iyi günümde yanımda olmasına ihtiyacım yok. Hastayken size yaptığı bir bardak nane limon o romantik pek çok andan çok daha kıymetlidir. Elinizde eşyalarla öylece bırakması tam bir fiyasko. Ayrılmak için geç kalmissiniz.

Çok ama çok haklısın. İnanılmaz sempatik birisin anlayışın ve yargılamayışın beni gerçekten teselli etti. Güzellikler seninle olsun
Benin seni yargilamayahakkim olamaz. Burada dertlerimizden bahsediyoruz rahatlamak icin yoksa insanlar bizi yargilayip linc etsn die degil. Herkes bunun farknda olsa keske. Guzel dileklerin icin ben tesekur ederim. Acilar paylasikca azalir mutluluklar paylastikca cogalir :)

Back
X