Doğru mu ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Önce aileler mi tanışır aile tanışırken isteme mi olur sonra söz nişan mı olur sıralama doğru mu yanlış mı biliyorum ?

Önce aileler mi tanışır aile tanışırken isteme mi olur sonra söz nişan mı olur sıralama doğru mu yanlış mı biliyorum ?

Önce tanışma olur. Daha sonra isteme olur. Benim isteme söz bir olmuştu yüzükler takıldı. 3 ay sonra nişan 8 ay sonra düğün 😊

Uzaklarsa eğer tanışma isteme beraber olamaz mı

Olmaz canım. Aileni ilk defa görüp kızını istemeye geldik yüzük takıp gidicez denmez. Çok çok uzak değilse 3-4 saatlik yolsa eğer bi hafta tanısmaya gelsinler bi sonraki hafta istemeye gelsinler. Ailenin düşünceleride önemli kızım sen istiyorsan biz vericez tanışmamıza gerek yok senin tanıman yeterli diyorlarsa gelsinler yüzüğü takıp gitsinler

Önce aileler tanışır. Sonra isteme sonra söz nişan. Bazı durumlarda isteme söz aynı gün de olabiliyor

Önce tanışma olur tabiki.
Bu kadar uzaksanız girmeyin bu işe bence ilk önce düğün olur sonra nişan sonra tanışma... :işsiz:

Olmaz canım. Aileni ilk defa görüp kızını istemeye geldik yüzük takıp gidicez denmez. Çok çok uzak değilse 3-4 saatlik yolsa eğer bi hafta tanısmaya gelsinler bi sonraki hafta istemeye gelsinler. Ailenin düşünceleride önemli kızım sen istiyorsan biz vericez tanışmamıza gerek yok senin tanıman yeterli diyorlarsa gelsinler yüzüğü takıp gitsinler
Peki evlilik teklifi aileler tanışmadan mı edilir

Önce sevgililer tanısır
Sonra sırayla sevgililer karsı tarafın ailesiyle tanısır
Sonra kızın annesine erkeğin annesi gelir tanısır
Sonra erkeğin ailesine kızın ailesi ile gidilir
En son da isteme kızın ailesinde olur
Böyle bişeyler işte

Peki evlilik teklifi aileler tanışmadan mı edilir

Bizde tanışma sadece kadınlar arası olmuştu. Evlilik teklifide tanışmadan sonra oldu. Sonuçta ailemin kabul etmeme ihtimalide vardı. O yüzden eveeet deyip o yüzüğü takamazdım

Siz nasıl istiyorsanız öyle olur. Mesafe varsa tanışma isteme beraber de olur. Siz sevip evlenmeye karar verdikten sonra ilk gelişte isteseler ne ikinci gelişte istleseler ne? Hepsi formalite.

Back
X