nişan attım ama hala iletişim devam ediyor.

Yıllarca bunu kendine hak görmüş ama ? Üç yil artı birkaç yıl dediniz yuh ama yani
Elinde mesleği olan kadınların bunu çekmesini anlamıyorum
Ailesini karşısına alıp evlendi. Herkes uyardı baştan daha okulunu bitirmemis neye güvenip evleniyorsun diye ama çok sevdiği için mantıklı düşünemedi. Baslarda hata yaptığını kabul etmek istemedi, okul bitince herşey yoluna girer diye bekledi. Böyle böyle yılları geçti işte. İnsan evlilik kararıni sadece duygularıyla alırsa çoğu zaman hata yapıyor. Mantık.her zaman ön planda olmalı.

Ailesini karşısına alıp evlendi. Herkes uyardı baştan daha okulunu bitirmemis neye güvenip evleniyorsun diye ama çok sevdiği için mantıklı düşünemedi. Baslarda hata yaptığını kabul etmek istemedi, okul bitince herşey yoluna girer diye bekledi. Böyle böyle yılları geçti işte. İnsan evlilik kararıni sadece duygularıyla alırsa çoğu zaman hata yapıyor. Mantık.her zaman ön planda olmalı.
İnsan yanlış karar verebilir bu yanlıştan dönememek için sebepleri de olabilir ama çalışan kendi ayakları üzerinde duran hem de atanmış yani asgari ücret almayan kadının boşanmamak için geçerli bir sebebi olamaz sadece kendine ve geçen yillarina yazık ediyor

Evlenınce iş bakıyorum ama yok die yalan söyler sizde beslemeye devam edersiniz
Sakın geri dönmeyin numaranızı değiştirin
Aile olamazsınız böylesiyle anne babanıza nasılsınız demeyen bir eş olur bunla da kalmaz
iki gün sonra anne babasının parasıyla cep harçlığı yapmaya devam ettikçe kayınaile sizi biz besliyoruz edasında tepenizden gitmez

Back
X