Doğru mu

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi akşamlar herkese şimdiden yapacağı yorumlar için çok teşekkürler. Eşimi az önceki konularımda az çok anlattım. Bugun size çok ihtiyacım var. Ne olur yazın. Eşim her ay dört beş saatlik uzaklıktaki şehre maç için gidiyor. Maddi durumumuz müsait olmamasına rağmen. Ev aldık borçlandık. Gitme deyince adeta kıyametler kopuyor evde. Bu sefer hiç sesimi çıkarmadım. Beyefendi benimle birlikte hiç bişey yapmaz desem yeridir Eşimle balayı denilen olayı yaşayamadık desem yeridir. İlişkiye giremedik. İki ay. Ona iki senedir söylüyorum ya iki günlüğüne de olsa bir tatil ayarlasana gitsek diye içimde kaldı diyorum. Başbaşa kalsak. Bu sefer başlıyor yok izin alamıyorum. Yok param yok.. Bugun muhakkak bi iğne yaptırmam lazımdı. Kendim çocukla gidemem bunu bilmesine rağmen hiç düşünmeden çıkıp gitti maçına aramalarının hiçbirine cevap vermedim. Mesajlarına karşılık vermedim. Artık dayanamıyorum çünkü. Akıl verin ben mi büyütüyorum

haklısın ve iyi dayanmışsın bence ... ama bu işe çözüm üret desen üretemem Allah kolaylık versin

canım senin yerinde olsam alırım çocuğumu 2-3 gün haber bile vermeden tatile giderim, o bu kadar düşüncesizse demek ki sen de olabilirsin, biz kadınlar biraz daha duyarlı olduğumuzdan vurdumduymaz olamıyoruz ama bir musibet bin nasihattan iyidir, yaşadıklarını yaşat anlatma daha etkili

Haklısınız.
Konuşmaktan başka çareniz yok açık açık içinizdekileri söyleyin,sizi pek umursamıyor gibi görünüyor buradan.

Bugun muhakkak bi iğne yaptırmam lazımdı. Kendim çocukla gidemem bunu bilmesine rağmen hiç düşünmeden çıkıp gitti maçına

Her şeye bir yere kadar müsamaha gösterilir de sağlık konusunda vicdanı olmayan adamın koca diye ortalıkta gezmesinin de bir manası yok.
Üzüldüm adınıza.

Bu adam boyle degismez onun iyi yönlerini dusun hangi adam mukemmel ki. Cok tatile gitmek istiyorsan biraz uzak dur as yüzünü oturma ayni masaya o da sorsun sebebini bunaldim artik kafami da dagitamiyorum burada iki gunde olsa insan bir tatile gotururur hic mi aciman yok de cekil kosene yine b

Senin kocanın elle tutulur hiçbir yanı yok ki, gene haklısın ama gene yaptırımın olmayacak

Aldatıldığını da düşünüyorum yaz bunu bir kenara

Peki sizden bişey rica edeyim o kadar etkili bir mesaj atmak istiyorum ki neler hissettiğimi bir nebze anlasın. Sonra yatıp uyuyayacağım. Ne zaman isterse o zaman gelsin eve... Ne yazmalıyım

Ona çok güvendiğinizi ve sevdiğinizi belirten bi mesaj yazıp vicdanını alt üst edin derim ben

Ben anlamiyorum nasi bukadar sorumsuz ve umurmasamaz kocalar oluyo ve bunlarla nasi evlenebiliyosunuz hic mi farketmiyosunuz?? simdi buadama ne desen bos sorumsuz ilgisiz bi adam nereye kdr boyle surer bi evlilik buradaki yazilari okuyunca inanin bende evlilikten korkar oluyrm suan nisanliyim insallah benmde esim dicegim adam evlendikten sonra bi canavara donusmez...

Ayrica diger arkadaslarada katiliyrm aldatiliyor da olabilirsin gozunu dort ac

Bu saatte ne maçı olduğunuz yerde saha yok mu kiminle gidiyo araba su mu yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…