Doğru mudur

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.577
2.361
448
İyi akşamlar, ben bir şey merak ediyorum. Ben 9 aylıkken menenjit geçirmişim 21 gün kadar hastanede yatırmışlar hastalığı teşhis edebilmek için belimden su almışlar, o dönemde birileri anneme belinden su aldırma büyüyünce çocuğu olmaz gibi şeyler söylemişler, ben araştırdım böyle bir şey bulamadım bir bilginiz var mı acaba böyle bilimsel bir şey var mı , hamilelikte falan da bebeğe test yapabilmek için belden su alıyorlar diye biliyorum ya da çeşitli hastalıklarda. Bunu aslı var mıdır bilen varsa paylaşabilir mi, şimdiden teşekkür ederim..

İnsanların hayal gücü ne geniş yahu hayret ettim doğrusu.. birde içlerinde yaşayabilseler. Hiç böyle bir şey duymamıştım doğru olduğunu da sanmıyorum.

Belden dediğiniz omurlikten beyin sıvısı alıyorlar.
Bende beyinden bir rahatsızlık geçirdiğimde bendende almışlardı.
Çocuk olup olmamasıyla tamamen alakasız bir durum.
Daha da tatmin olmanız için söyleyeyim 15 aylık dünya tatlısı bir kızım var

Teşekkür ederim ferahladım vallahi.. bana da mantıklı gelmiyordu ama yine de merak ediyordum

Ayrıca arkadaşların verdiği bilgilere ek olarak,
hamilelikte belden değil karından yani bebeğin içinde
bulunduğu sıvısan su alınıyor.
Amniyosentez denilen bu test bebeğin sakat doğma ihtimalinin olduğu durumlarda
uygulanıyor. Yani herkese uygulanmıyor.

bulunduğu sıvıdan su alınıyor.

bulunduğu sıvıdan su alınıyor.

kesinlikle hiçbirşey olmaz..bende sağlıkçıyım bahsettiğin hastalığa yakalanan çok hastaya baktım belinden su alma işlemini çok gördüm..için ferah olsun...

belınızden neden su almıslar yanı omurılıkten spinı bıfıdamı acaba dıye dusundum
menenjıtten duymamıstım

benim iki kardeşiminde belinden su aldılar biri menenjit geçirdi gayet sağlıklı zeki ve güzel 2 tane çocuğu var...

Belinden su aldirma cocugu olmaz diyen süper sahsiyet tibbi aciklamasini da yapsaymis keske. Literaüre girerdi. Dr. teshis koyabilmek icin tahlil yapacak, bunun icin de ya vücuttan sivi doku örnegi alacak ya da görüntüleme yöntemi kullanacak. Doktorun kendisine niye söylememis belinden su almayin diye?

böyle olduğunu biliyorum haklısınız yazdığım mesajı okudum da yanlış aksettirmişim düzeltmeniz için teşekkürler:)

Benim abim menenjit geçirdi belinden su alındı ama maşallah bir tane oğlumuz oldu.
Gerçekliği yok kafana takıp dertetme :)

yuhhh amma da atmıslar

bu eskiler iyi hoş da şu uydurmaları olmasa:) inanmayın bunlara

bunu diyenler beli baska biryerle karıstırmıs bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…