Doğru olan ne sizce?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Merhabalar. Eski sevgiliyle hala arkadas gibi ayda yılda bir arayip mesaj atip konusulabilir mi? Benden bunu istiyor ve ben olmaz dedim ben kötü oldum simdide. insanlık icin aranirdi diyo. Dogru olan ne sizce kizlar ben tamamen bagimizi keselim dedim ve bu kişi benden ayrılmıştı ?

Bende arama dedim kestim hem kendi ayrılıyor hemde konuşmak istiyor ayda yil da bir. Hangi mantıkta var ki bu:14: ben burdayim mi diyorsun dedim. Insan olarak merak edebilirdik birbirimizi diyo. Ben kendimi suclu hissediyorum:43:

Merhabalar. Eski sevgiliyle hala arkadas gibi ayda yılda bir arayip mesaj atip konusulabilir mi? Benden bunu istiyor ve ben olmaz dedim ben kötü oldum simdide. insanlık icin aranirdi diyo. Dogru olan ne sizce kizlar ben tamamen bagimizi keselim dedim ve bu kişi benden ayrılmıştı ?

ben ayrıldıgım ınsanlarla dost olarak kalmayı tercıh eden bırısıyım ama tabıkı bu durum hangı sebeple ayrıldıgınada bağlı.

senı başka bır kız veya x ıcın terk etmışse veya hala ıcımde karşımdakı adama karşı bırseyler varsa dost kalamam.

ama cok sukur hıcbır zaman bu durum olmadı.ılıskılerım bıttıgınde hep nedenlerım vardı veya nedenlerı vardı karşı tarafın ve o nedenler aradakı sevgıyı arkadaşlıga coktan cevırmış oldugu zamanlarda benım bıttı ılıskılerım.

hatta hayatta karşılıksız ne olursa olsun yanımda kalacagını cok ıyı bıldıgım ınsanların ıkısı eskı erkek arkadaşım.ve ne sorunum var ıse her zaman canla başla çozmeyı,neselendırmeyı deneyen ınsanlar.

ılıskınızın ne ıcın bıttıgını bılmedıgım ıcın fazlada yorum yapamıyorum.

2 yıllık bir iliskimdi cok sevdim cok deger verdim yurt dışına gitckti eğitimi icin. Gitmeden once gizli facebook actigini ogrendim. 5 ay orda kaldi bekledim ve geldiğinde bilgisayarında bi resim dosyasi vardi ona bakarsam bizim bitcemizi soyledi ve beni ittirerek elimden aldi. Bir kizla sarhosken yanaktan öperken resmini gördüm ve en son olayda benim onu ittirdigim icin bana el kaldirmasi. Yani bunlar elle tutulur seyler. Bunlari o mu yaptı hayretler icinde kaldim. Geriye dönüp baktigimda haksizlik ve aci görüyorum. Somut bir sürü örnek var ben bunları ona yapmazken. Bunun yanında geçirdiğim bir sürü iyi anim var bir suru guzel gunler. Ama en acilarinida bana O yaşattı. Onla ogrenmistim beklemeyi aski sevgiyi. Karsiligi bu muydu?

Sizce nasil hala dost kalırım düşman da degilim ona. Sadece nötrum nasil bir duygu bende anlamıyorum. Yani onu hersey hatırlatıyor zaten bana. Her yerde o var. Ama bdn hatırlamak istemiyorum canim yansin istemiyorum artik. Ilkimdi herseyimin. Beni arama derken bile canim yandi ama böyle olmasi lazim sanirim :14:

Ben de aynı süreci yaşıyorum hem de dipdibe masalarda çalışıyorken iş için mecbur konuşuyoruz çok çok zor unutmak için ilişkiyi kesin kesmek lazım bence yoksa içinde hep bir aşk kırıntısı kalıyor

Ben de aynı süreci yaşıyorum hem de dipdibe masalarda çalışıyorken iş için mecbur konuşuyoruz çok çok zor unutmak için ilişkiyi kesin kesmek lazım bence yoksa içinde hep bir aşk kırıntısı kalıyor

eski sevgiliden arkadaş olunmaz, o demek boşlukta msj atmak istiyor kendince zaman geçirmek için, sen haklısın tamamen bağı kesin

Yani ben onu hayatımın her yerinden çıkardım zor oldu ama cikardim aradigini annemde gördü ve cok kizdi banada annem istememisti hic bir zaman iliskiyi. Daha onu tanimadan tek resminden olmaz demisti. Anne yüreği hissediyor sanırım iki yil sürdü ve yine olmadi. Ben elimden geleni yaptim tüm hatalarini kabul ettim. Herseyin karsiligi bu degildi. Iyi bitirelm diyo iyi hatirlancak şeyler yaşamadık ki. Onu Iyi hatırlayacagim birsey bırakmadı bende. Böyle oldugunada cok üzülüyorum. :14:

İkinizin de hayatında biri olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama elbette hayatınıza başkaları girecek. O zaman bu büyük bi soruna dönüşebilir:34:

İkinizin de hayatında biri olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama elbette hayatınıza başkaları girecek. O zaman bu büyük bi soruna dönüşebilir:34:

Bunu ona anlatamıyorum. Böyle söylediğim de nolcak diyo. Erkekler gec olgunlasiyo sanirim. Ben severken ayrildim zaten onu bile görmüyo. Hersey bnm icin zorken onun böyle düşünmesi beni iyice mahvediyo. Ben tam toplandim diyordum dun aradı bir ay sonra ve ben yine mahvoldum :14:

Sil telefon numarasini muhattap olma. Sal ipini gitsin. Nasil bi zihniyet hem ayrilacak hem bide arkadas kalalim 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kesinlikle arama ve aramasina da musade etme. Suan yeni bir iliskin olmadigi icin sorun olmaz ama yeni bir ilskiye basladiginda da edindigi aliakanlik vesilesiyle seni aramaya devam ederse zor duruma dusersin. Onun icin hic kendini riske atma derim.

Bence kesinlikle arama ve aramasina da musade etme. Suan yeni bir iliskin olmadigi icin sorun olmaz ama yeni bir ilskiye basladiginda da edindigi aliakanlik vesilesiyle seni aramaya devam ederse zor duruma dusersin. Onun icin hic kendini riske atma derim.

Aramiyorum haklisiniz erkekler gec olgunlasiyo sanirim bide bu adam terk etti beni niye gelirsin ki ben yolumu cizmisken ölsem de aramam artık diyo tmm arama dedim bende.:20:

biz denedik olmadı dostum diyemezmişim sana anladım dedi...

eski sevgiliyle arkadas mi olunur Ya.... Ben tamamen kesmekten yanayim.. Sanki hic arkadasim yok mu da onunla arkadas kalayim bi iliski yasanmis ve bitmis o insani bi daha gormek duymak istemem Ben

eski sevgiliyle arkadas mi olunur Ya.... Ben tamamen kesmekten yanayim.. Sanki hic arkadasim yok mu da onunla arkadas kalayim bi iliski yasanmis ve bitmis o insani bi daha gormek duymak istemem Ben
Bende bu görüştyim adam bana dusman olmayalim kötü bitmesin diyo. Ama iyi hatirlatcak bir gram birsey yok kalbimde. Bnde bu dusuncedeyim bittiyse hersey bitsin. Bna ihtiyacı olan adam yanimda olurdu. Insanliktan bahsediyo bana. Ölsede aramazmis artik:KK12:

bunun insanlıgı mı olur ya? yaşandı ve bıttı
herkes yoluna gıder...hiçbir şekilde tanımam etmem.. gönül meselelerinde kesınlıkle eskıye arkadaslık yoktur bende.

Back
X